- Dette gir Varg Veum en ny dimensjon, sier produsent Jonas Allen til BA.

I de to første filmene, "Bitre blomster" og "Tornerose", har Varg Veum alias Trond Espen Seim vært mer opptatt av å etterforske og å være sosionom.

Hans private lidenskaper har havnet i bakleksen. Men ikke lenger.

FORELSKET: For i "Din, til døden", som DVD-lanseres 12. mars, blir han hodestups forelsket i mordmistenkte Wenche Andresen - spilt av Sølje Bergman.

- Det blir mye følelser på én gang i filmen. Om det blir sexscener? Vent og se, sa en leende Bergman til BA da vi snakket med henne under innspillingen.

Men som reklamen for filmen tydelig viser, går det ganske hett for seg når de smelter sammen i hennes leilighet.

NAKNE: Det blir enda hetere scener i den neste kinofilmen "Falne engler", som får premiere 4. april.

Der møter Varg igjen barndomskjæresten - og hans store kjærlighet - Rebecca, spilt av Pia Tjelta.

I forhåndsreklamen blir ingenting overlatt til fantasien. To nakne kropper møtes i lidenskapelige scener. Og Varg får ut mye av den dampen som ble holdt inne i de to første filmene.

- Det at Varg får et kjærlighetsliv gir ham en ny dimensjon. Han får mer å by på. En bevisst utvikling, hevder produsenten.

Hver film skal ha sin egen form, sin egen tematikk, heter det.

- I "Bitre blomster" vil han løse en vanskelig oppgave, mye på grunn av at politiet ber ham holde seg unna. Det blir også et oppgjør med kapitalismen. I "Tornerose" blir han engasjert i historien til et barn og må ta grep, forteller Allen.

- I "Falne engler" møter han rett og slett igjen barndomskjæresten. Følelser blusser opp. Og det blir veldig personlig for Varg.