Terningkast 4: Sukkersøt bamsekos

«Paddington 2» blir den store julefilmen for de minste. Den blir for sukkersøt til tider, men det kompenseres med godt skuespill av britiske storheter som Hugh Grant.

«Paddington 2» blir den store julefilmen for de minste. Den blir for sukkersøt til tider, men det kompenseres med godt skuespill av britiske storheter som Hugh Grant. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Dette er julefilmen for de minste. Men ikke kjøp for mye snop før kinoen. Filmen er sukkersøt nok til å mette en hel kinosal.

DEL

Det er helt åpenlyst at man ville tjene litt mer penger på den første storsuksessen, den første «Paddington»-filmen.

«Paddington 2» er intet annet enn renspikket julekos for de minste, og en sukkersøt overdose for de voksne. Filmen er til tider så full av sukkersøt elg i solnedgang at den blir kvalmende. Bjørnen Paddington er tilbake, og han har det bra hos familien Brown i London. Men når en tyv stjeler en julegave Paddington planlegger å gi sin tante, og bamsen selv blir anklaget for tyveriet, går det fort nedover med vår hårete venn med rød hatt og myke øyne.

Det kuleste med hele filmen er den usjarmerende Hugh Grant, som vanligvis selv spiller ganske sukkersøt i diverse kjærlighetsfilmer. Her er han gammel, usjarmerende og fryktelig god i rollen som skurk.

Paddington 2

Regi: Paul King

Med: Hugh Grant, Ben Whishaw, Brendan Gleeson, Jim Broadbent og mange flere

Tid: 1 time og 43 minutter

Aldersgrense: 6 år

Det er et solid stjernelag regissør Paul King har hanket inn på rollelisten her. Til og med Brendan Gleeson, kjent fra filmer som «Gangs of New York» og «Braveheart», har en sjarmerende rolle i «Paddington 2», i karakteren «neven», en fengselsfugl som smelter i møtet med den lille bjørnen.

Det viktigste er at de minste kommer til å digge denne filmen. For dem vil dette være verd hvert eneste billetterte øre du som forelder må ut med.

Artikkeltags