Gå til sidens hovedinnhold

Fire favoritter til pinnekjøttet

Artikkelen er over 1 år gammel

Krydrede, friske, maltpregede og noen ganger til og med søte. Vi tester et knippe vestlandske juleøl – spesifikt til pinnekjøtt.

For abonnenter

Dette er et automatisk uttrekk fra teksten. Logg inn eller kjøp abonnement for å lese hele.

Vi er på besøk hos serviceleder Cloé Totland på Bryggen Tracteursted: en av Bergens eldste restauranter, og heldigvis et sted som fremdeles har et solid utvalg juleøl.(...)«Hans Gruber Yippiee Ki Yay Xmas IPA» er ikke en annerledes juleøl bare på grunn av navnet, den skiller seg også fra de fleste andre juleøl fordi det er en IPA og derfor har en tydelig bitter munnfølelse.(...)Den trekker frem de beste smakene i lammekjøttet og mye på grunn av krydderet, blir maten i kombinasjon med ølet en nesten en vinaktig opplevelse.