Nå må Fyllingsdalen på jobb

Fyllingsdalen-trener Hiep Tran gleder seg ikke for mye over helgens resultater før hans eget lag eventuelt har slått Brann 2. ARKIVFOTO: Einar Lundsør.

Fyllingsdalen-trener Hiep Tran gleder seg ikke for mye over helgens resultater før hans eget lag eventuelt har slått Brann 2. ARKIVFOTO: Einar Lundsør.

Artikkelen er over 1 år gammel

Etter helgens resultater kan Fyllingsdalen ta tabelltoppen i 3. divisjon med seier mot Brann 2 i kveld.

DEL

Sotra gikk på en smell og tapte 1–2 hjemme mot Brodd. Lysekloster klarte bare uavgjort 1–1 borte mot Øystese. Det gir Fyllingsdalen en gyllen mulighet til å ta tabelltoppen og initiativet i kampen om opprykk til 2. divisjon.

Trener Hiep Tran legger ikke skjul på at helgens resultater er positive for Fyllingsdalen, men forholder seg rolig enn så lenge deres egen kamp mot Brann 2 faktisk ikke er spilt ennå.

Her kan du se kampen direkte fra kl 18.50

– Jeg er opptatt av at vi må gjøre jobben og vi har ikke gjort jobben vår ennå, sier han til BA før oppgjøret mot Branns nest beste.

Tran tror at også hans egne spillere merker at opprykkskampen har tatt en meget interessant vending nå.

– Jeg vil tro at for mange så vil nok spenningen og pulsen stige litt. Da blir min jobb å gå inn til denne kampen på en helt normal måte uten at vi skal tenke på omstendighetene, sier Tran.

Brann 2 uten landslagsspillerne

Brann 2 har variert en del denne sesongen og kan på gode dager være en svært vanskelig motstander. Fyllingsdalen må være på sitt beste for å vinne tror Tran.

– Dette er en helt åpen kamp, en 50-50-kamp vil jeg tro. Hvis vi klarer å komme opp på toppnivået tror jeg vi skal klare å vinne den. Men så er det dét da, å finne toppnivået, sier han.

Brann 2 må klare seg uten Halldor Stenevik, Eirik Moldenes, Emil Kalsaas og Marius Bildøy som alle er opptatt med G18-landslaget, men vil nok få benytte noen spillere fra A-lagstroppen som ikke spilte mot Lillestrøm.

– Jeg syntes Brann 2 er tøffe uavhengige av hvem de stiller med og syntes de har vært hakket bedre med ungdommene fra U-stallen, avslutter Tran.

Keeper skadet seg i nettet

Fyllingsdalen må klare seg uten keeper Andreas Eikum som fikk en vridning i kneet da han satt den ene foten fast i målnettet på trening for en tid tilbake. Det betyr at Mikael Wallace Hansen, med en fortid i nettopp i Brann 2, kommer til å vokte buret for de lilla mandag kveld.

Eirik Kampenes er toppscorer for Fyllingsdalen med sine 13 mål. Kristoffer Valsvik er nominert som kandidat til årets spiller i 3. divisjon og står med ni målgivende.

Artikkelen fortsetter under bildet

Eirik Kampenes er mannen som skal skyte Fyllingsdalen opp en divisjon. Han står med 13 scoringer i serien denne sesongen.

Eirik Kampenes er mannen som skal skyte Fyllingsdalen opp en divisjon. Han står med 13 scoringer i serien denne sesongen. Foto:

For Brann 2 er det Marius Bildøy som har scoret flest mål med sine ni scoringer, mens Eirik Moldenes er beste tilrettelegger med ni målgivende pasninger, begge er som nevnt ikke med mot Fyllingsdalen.

Fyllingsdalen – Brann 2 har avspark klokken 1900 på Varden Amfi mandag kveld.

Som abonnent kan du se kampen live på BA.no.

Scoringsliste 3. divisjon avd. 04

Spiller Klubb Mål
Henrik Udahl Fana 20
Kristoffer Stava Sotra 19
Sindre Haarberg Brodd 19
Vladan Radojkic Lysekloster 14
Eirik Kampenes Fyllingsdalen 13
Thomas Jakobsen Viking 2 13

Artikkeltags