For en fantastisk kveld! Klasseforskjell på banen - og en herlig stemning på de fullstappede tribunene.

Det hadde kladdet litt etter 4-0-seieren over Ranheim i seriestarten, selv om poengfangsten totalt sett ikke har vært så gale. Men på 16. mai, hjemme mot det som før serierunden var divisjonens nummer to, viste vi så til de grader nivåforskjell og at vi har noe på direkte opprykksplass å gjøre. For nå er vi tilbake på en av de to plassene som ved sesongslutt vil gi en plass i Eliteserien 2023!

Men det var ikke bare de fire foregående litt ruskete kampene som gjorde at mange var engstelige før mandagens kamp på et utsolgt Brann Stadion. Også vår langvarig svake hjemmeform og tendens til å svikte når det inviteres til fest på Stadion, var grunner til bekymring. Det var snakk både om at baneunderlaget og publikumspresset var en hemsko.

Branns elleve menn på banen fjernet imidlertid en hver tvil med en gang. Allerede før det var gått seks minutter, ledet vi. Før det var gått ti, ledet vi med to. Og de røde dominerte fullstendig fra begynnelse til slutt. Det var aldri noen spillemessig fare for Ulf skulle redusere og gjøre det spennende igjen. Motstanderen for kvelden som vi passerte på tabellen, virket å tilhøre bunnsjiktet.

Sånn rent bortsett fra det faktum at Brann altfor ofte slipper inn mål ut av ingenting, så var det strengt tatt nettopp ingenting som noen gang truet tre poeng, kokalele etter kampen og rungende applaus for spillerne i Hovedprosesjonen 17. mai.

Den dominansen og kontrollen vi viste mot laget som åpnet serien med fire seire og som altså hadde andreplassen vi tok fra dem, var imponerende. Fortsetter vi slik resten av sesongen, rykker vi opp med klar margin. Men så var det dette med å spille bra i flere kamper på rad da... Og det er bare tre poeng helt ned til syvendeplass - som ikke engang gir opprykkskvalik.

Hjemmeoppgjøret kommende lørdag mot Fredrikstad, som i motsetning til vår 16.mai-motstander virker å ha funnet formen, tror jeg blir en tøffere utfordring enn et Ulf-lag som kom rett fra 0-4 hjemme mot... ja nettopp østfoldklubben med røde bukser.

Men enn så lenge skal vi glede oss over den meget gode kampen mot Ulf og at vi ser ut til å være formmessig på vei. Det var flere spillere som var gode, men best av alle utpå der var kanskje Mathias Rasmussen og Niklas Jensen Wassberg. Sistnevnte toppet det hele med en lekker 360-graders piruett som fikk publikum til å juble og de litt eldre til å tenke tilbake på morfaren.

Det at en relativt uerfaren 17-åring gjorde dette i en kamp med fullsatte tribuner og med et mye omtalt "publikumspress", var et tydelig signal: Unggutten Wassberg har selvtillit og er ikke redd for å prøve - så hvorfor skulle de andre på laget være det?

-

Publikum:

16617 tilskuere. Det høyeste tilskuertallet på Stadion siden det var 17009 mot Sandefjord 16. mai for fem år siden. Men siden den gang har kapasiteten gått ned på grunn av den nye langsiden. Stadion var på mandag utsolgt på hjemmedelen, men det var en del ledig på feltet Ulf-supporterne var tildelt. Gamle tilskuertall fra nivå to er litt vanskelig å finne, men mye tyder på at mandagens tilskuertall på Stadion var det nest høyeste i denne divisjonen noen gang - uansett klubb. Det antagelig eneste som har vært bedre, var også en kamp på Brann Stadion; 17284 mot Nest på 16. mai da vi sist spilte i OBOS-ligaen. Men da var altså kapasiteten høyere.

Og stemningen var fantastisk! Jeg tror vi må tilbake til 2007-sesongen for å finne sist det var et sånt trøkk på Stadion, selv om det ikke var så gale mot Sarpsborg da vi reddet kvalik i desember heller. Og ikke minst har supportermiljøet, som jeg har omtalt noen ganger allerede, fått et voldsomt løft både i antall og kvalitet. Nærmere 3000 stod oppreist under hele kampen bare på Frydenbø-kortsiden. I tillegg var det 641 stående supportere på langsiden. Også de to midterste feltene på nedre Frydenbø var tilsynelatende med på synging og hopping - ikke bare selve "Store Stå"-feltet og det såkalte "felt Z" (nå felt D) oppe i hjørnet. Så massivt har det ikke vært før. Eneste som kan sammenlignes er som sagt gullsesongen.

Som i "gamle dager", altså fra slutten av 80-tallet og til et stykke ut på 90-tallet, var det også velfylt på Store Stå og synging og kok allerede da spillerne kom for å varme opp tre kvarter før avspark. Vi er i ferd med å vinne tilbake tapt terreng og gammel storhet i konkurransen om å ha de beste hjemmesupporterne i landet. (På bortebane var vi best allerede). Og det i en sesong vi har ramlet ned i 1.divisjon!

(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Fra forrige kamp var Fredrik Pallesen Knudsen, Felix Horn Myhre og Bård Finne ute av startelleveren, mens David Wolfe, Mathias Rasmussen og Niklas Jensen Wassberg var kommet inn. Ruben Kristiansen ble flyttet til midtstopperplass i Pallesens skadefravær. Wolfe startet for første gang i år.

Brann var mest på hugget i starten og allerede før det var gått seks minutter tok vi ledelsen. Det skjedde da Mathias Rasmussen la pent ut til Fredrik Børsting på høyresiden av Ulf-feltet. Dansken avanserte noen meter og avsluttet fra åtte meters skrått hold da Ulf-keeper Aslak Falch kom ut - og satte ballen kontrollert i mål. 1-0 til Brann! Festen var i gang!

Dette var for øvrig danskens første mål i tellende kamp for Brann.

Og vi skulle øke kjapt: Bare tre minutter og femti sekunder etter den første scoringen lå jaggu meg også nummer to i kassen. Det skjedde da Mathias Rasmussen fikk ballen fra Sivert Heltne Nilsen og skjøt fra 23 meters hold. Ballen fikk en sprett inne i femmeteren og gikk inn bak Falch nede i det høyre hjørnet. 2-0!

Og nå bare kjørte vi på. Et minutt senere skjøt Børsting fra 18 meters noe skrått hold, men det ble blokkert av Espen Berger. Sekunder senere skjøt Rasmussen i tverrligger fra 27 meter.

Brann dominerte kampen fullstendig, men likevel uten å komme til de store sjansene på en stund. Fire minutter før pause skulle vi imidlertid være nære på å økte til 3-0 da Aune Heggebø var millimetere fra å nå frem på et innlegg fra Niklas Castro. Og i samme angrep ble en Rasmussen-avslutning fra femmeteren blokkert, før et Svenn Crone-skudd fra femten meter havnet hos en feilvendt Heggebø som ikke fikk kontroll. Et nytt forsøk fra Rasmussen - denne gang fra 25 meter - ble også blokkert før Heggebø fikk snudd seg rundt og skutt over fra femten.

Lagene gikk til pause med 2-0 til oss.

(Fortsetter under bildet)

Nesten 48 minutter var spilt da Ulf fikk sin første avslutning i feltet denne kvelden. Vi hadde på denne tiden hatt syv angrep med denslags. Ulfs første kom på en Ståle Stålinho Sætre-heading fra fem meter på corner. Ballen gikk et par meter over.

Vi presset på, Heggebø headet utenfor fra seks meter og Andreas Skovgaard beinet utenfor fra femmeterhjørnet. Men det mest minneverdige øyeblikket i denne delen av kampen var nok likevel Wassbergs lekre 360-graders vending som lurte Jostein Ekeland trill rundt og fikk publikum til å juble begeistret.

Etter timen var passert, dabbet det en stund litt av. Brann kontrollerte spillet og det meste skjedde på Ulfs banehalvdel. Rundt 70 minutter ut i kampen hadde Wassberg en heading fra tretten meter som Falch reddet - og Heggebø som ble taklet på ti meters hold da han ble spilt igjennom av Kniksens barnebarn. I sistnevnte situasjon vurderte dommer Adjin Medic det til at det var Heggebø som skjøt - ikke Hiim som sendte ballen ut over dødlinjen, for han dømte uansett ikke corner.

Med mindre enn et kvarter igjen, punkterte Castro det som måtte være igjen av spenning i et oppgjør Brann fra før av så ut til å kontrollere greit. Skjønt, Brann pleier jo alltid å slippe inn mål, så "kontroll" er vel sjelden noe vi kan stole på at vi har med bare ett eller to måls ledelse. Men da Sivert måkte ballen frem til Castro som fikk ballen alene i feltet og satte den til side for keeper Falch og i mål, var det game, set og match i den grad vi spiller tennis på Stadion.

Nå kunne feiringen starte. 3-0 kom vi aldri til å rote vekk mot dette fryktelig tannløse Ulf-laget som utrolig nok hadde vunnet de fire første kampene i årets 1.divisjon, men som nå stod med 0-7 på de siste to.

Og det kunne blitt enda mer: Rasmussen forsøkte å lobbe fra tolv meters ganske skrått hold, men det gikk like over.

Først da tolv minutter gjenstod kom kveldens første Brann-bytte: Kniklas, som hadde gjort en meget god kamp, ble byttet ut til fordel for Ole Didrik Blomberg. Noen minutter senere kom også det neste byttet da Felix Horn Myhre kom inn for David Wolfe. Og fire minutter før slutt var det tid for dobbeltbytte da Isak Hjorteseth og Bård Finne kom inn for henholdsvis Mathias Rasmussen og Niklas Castro.

Et halvt minutt på overtid trodde nok de fleste på Stadion at Ulf skulle få straffe da Taddese gikk i bakken i feltet da Dyngeland kom ut, men vi unnslapp denne gang. Dermed unngikk vi å få den femtende hjemmekampen på rad med baklengs - og kunne i stedet glede oss over vår første Stadion-seriekamp uten mål feil vei siden 30. mai i fjor!

For kampen ebbet nemlig ut med en meget fortjent 3-0-seier etter total Brann-dominans fra start til slutt. Ulf hadde ingenting å komme med. Og nå har vi klatret opp på direkte opprykksplass. For godt?

Brann har uansett tre poeng mer enn vi hadde etter seks kamper da vi rykket opp i 2015.

(Fortsetter under bildene)

-

Rim og regler:

Det kokte og sydet

Brann sin stadion var full

Og stemningen var nesten

som om Brann gikk rett mot gull

Sånt er jo ikke alltid

det vi takler aller best

Vi blir jo ofte skuffet

når det kalles inn til fest

*

Men denne gangen gikk det

å prestere under presset

De virket inspirert av det,

og slettes ikke stresset.

For Børsting fikk sitt første,

etter fem minutters spill,

og Rasmussen sitt langskudd

det ga Brann en scoring til

*

Da var det kun spilt ti,

og hele Stadda var i form

For dette her gikk veien,

nå var stemningen enorm

Vi hadde full kontroll og

Brann sin scoring nummer tre

kom ett kvarter før slutt

og Niklas Castro ordnet det

*

dermed har vi opprykksplass,

for Ulf ble nå passert

De startet året bra,

men virker helt feilparkert

Det ble nok gøy for Brann

i årets Hovedprosesjon.

Topp to skal vi forbli

i årets førstedivisjon!

*

-

Kuriosa:

* Vi har nå to seire på rad. Innenfor en og samme sesong hadde vi ikke klart to serieseire på rad siden november 2020 da vi slo Rosenborg 3-2 borte før vi slo Aalesund 3-1 hjemme. Vi har nå fem seire på syv seriekamper. Forrige gang vi hadde så mange seire på syv seriekamper var fra 25. april til 27. mai 2018 da vi også hadde fem (5-2-0), men da selvsagt i Eliteserien. Fra 8. april til 12. mai samme år hadde vi for øvrig syv strake seire. Vi har nå åtte strake seriekamper uten tap (5-3-0). Forrige gang vi hadde det var fra november 2017 til juni 2018 da vi hadde 15 uten tap (10-5-0). Siste serietap kom 28. november da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion.

* Dette var vår første hjemmeseier i serien siden 12. desember da vi vant 2-1 over Sarpsborg 08. I mellomtiden hadde vi to uavgjorte. Det var også vår fjerde strake hjemmekamp i serien uten tap (2-2-0). Forrige hjemmetap kom 28. november da vi tapte 0-1 for Molde.

* Dette var vår åttende strake seriekamp med scoring. Sist vi ikke scoret i serien var da vi tapte 0-1 for Molde på Stadion 28. november. Forrige gang vi scoret i åtte strake seriekamper var fra juni til oktober da vi scoret i 13 strake seriekamper.

* Brann har scoret åtte mål på to kamper. Forrige gang Brann scoret så mange mål på to seriekamper var i mai 2017 da vi slo Sandefjord 5-0 hjemme før vi slo Sogndal 3-2 borte - men i Eliteserien selvsagt.

* Brann har vunnet med totalt syv mål i de to siste kampene. Forrige gang Brann vant med så mange mål på to seriekamper var i mai 2017 da vi slo Molde 4-1 og Sandefjord 5-0 - begge på Stadion. Forrige gang vi klarte det med minst en av kampene på bortebane var i juli 2016 da vi slo Aalesund 6-0 hjemme før vi slo Odd 3-1 borte.

* Dette var vår fjerde strake hjemmekamp i serien med scoring. Sist vi ikke scoret hjemme var da vi tapte 0-1 for Molde 28. november.

* Dette var første gang siden 4-0 over Ranheim 3. april at vi klarte å holde nullen. I mellomtiden slapp vi inn mål i fire strake seriekamper.

* Dette var første gang siden 3-0 over Godset 30. mai i fjor at vi klarte å holde nullen i en seriekamp på Stadion. I mellomtiden slapp vi inn mål i 14 strake hjemmekamper.

* Brann har 14 poeng. Det er tre flere enn etter seks kamper i 2015 (3-2-1) og det samme som i 1986 (4-2-0). I 1984 hadde vi bare åtte etter 2-2-2. Tallene i 1986 og 1984 selvsagt omregnet til tre poeng for seier. I fjorårets eliteserie hadde vi null poeng på denne tiden, mens vi må tilbake til eliteserien 2018 da vi hadde 16 poeng for å finne sist vi hadde så mange poeng.

* Brann har scoret 17 mål. På nivå to har vi ikke scoret så mange mål etter seks kamper siden vi hadde 23 i 1967. I 2015 hadde vi bare ti. I fjorårets eliteserie hadde vi fire mål.

* Brann har sluppet inn fem mål. På nivå to har vi ikke sluppet inn så få mål etter seks kamper siden vi hadde ett i 1986. I 2015 hadde vi syv. I fjorårets eliteserie hadde vi 17 baklengs etter så mange kamper. I eliteserien 2018 hadde vi kun to baklengs etter seks kamper.

* Brann har tolv plussmål. På nivå to (eller på nivå for den saks skyld) har vi ikke hatt så god målforskjell etter seks kamper siden vi hadde +18 i 1967. I 2015 hadde vi +3. I fjorårets eliteserie hadde vi minus 13 etter seks kamper.

Innbyrdes mot Ulf i serien:

Sted

Ka

Vu

Ua

Ta

Mål

Bakl.

Bergen

5

3

2

0

13

3

Sandnes

4

0

3

1

6

8

Totalt

9

3

5

1

19

11

* Brann var før mandag uten seier i de fem siste seriekampene mot Ulf (0-4-1). Forrige seier mot dem kom 29. juni 2013 da vi slo dem 6-1 på Stadion. Samtidig er vi uten tap mot dem siden 3. november 2013 da vi ble slått 1-3 i Sandnes. Etter det har vi 1-4-0 mot dem i serien.

* På Stadion har Brann ikke tapt noen av de fire seriekampene mot Ulf (3-2-0). Forrige hjemmeseier mot dem i serien kom 29. juni 2013 da de ble slått 6-1. I mellomtiden spilte vi to uavgjorte.

* I serien er det kun 9. mai 2015 i 1.divisjon på Stadion (0-0) at vi ikke har klart å score mot Ulf.

* I serien er det kun på 16. mai i år og 9. mai 2015 i 1.divisjon på Stadion at vi ikke har sluppet inn mål mot Ulf.

16. mai-statistikk:

F.o.m. 1987 har Brann hatt tradisjon for å spille hjemme på 16. mai. Det har blitt 19 seire, 8 uavgjorte og 7 tap på 34 kamper. Etter tapet for Bryne i 2002 har vi kun hatt ett tap på de 18 kampene på hjemmebane denne datoen (12-5-1). Det var mot Glimt i 2014 da vi tapte 1-2. Etter den har vi seks strake uten tap (4-2-0) og står nå også med to strake seire.

--

Hendelsene:

02:40 - Brann: Vi får en mulighet når Niklas Jensen Wassberg vinner ballen 25 meter fra Ulfs mål. Han forsøker å sentre frem til Aune Heggebø, men det fremspillet stoppes.

03:57 - Brann: Sivert Heltne Nilsen mottar en svak klarering på 25 meters hold. Han skyter, men det går fire meter utenfor.

04:56 - Ulf: Et farlig innlegg fra bortelagets venstreside går inn i Branns femmeter, men det avblåses for offside.

05:49 - 1-0, SCORING BRANN; FREDRIK BØRSTING: Mathias Rasmussen avanserer noen meter før han legger vakkert på skrått mot høyre og frem til Børsting som får ballen på kanskje 13 meters hold og avslutter fra åtte meters skrått hold når keeper Aslak Falch kommer ut. Ballen går i mål!

09:39 - 2-0, SCORING BRANN; MATHIAS RASMUSSEN: Brann har et langt angrep der vi først mister ballen, men vinner den igjen med en gang. Så slår Sivert på tvers til Rasmussen som får ballen vel 25 meter fra mål, lar ballen trille et par meter og skyter fra 23. Skuddet får en sprett i femmeteren og går inn nede i det høyre hjørnet!

10:55 - Brann: Børsting utfordrer Torbjørn Heggem og skyter fra skrått hold like utenfor feltet, men det blokkeres. Etter noen sekunder skyter Rasmussen fra 27 meter - i tverrligger!

20:29 - Brann: En ikke veldig god klarering fra bortelaget på en Brann-corner lander hos Wassberg som demper og skyter fra 22 meters skrått hold. Det går via Alexander Stølås og til corner.

24:49 - Brann: Børsting forsøker å skyte fra 25 meter, men det blokkeres umiddelbart av Anders Hiim.

25:38 - Ulf: Hiim skyter fra skrått hold utenfor feltet. Ballen går et par meter utenfor nærmeste stolpe.

27:26 - Brann: Sivert gir til Niklas Castro som kommer til skudd fra 16 meter. Det blokkeres.

30:09 - Brann: Rasmussen sender frem til Heggebø som presset skyter fra 13 meters hold, men ballen går åtte meter utenfor.

37:07 - Ulf: Castro holder på å rote det til i eget felt og gir ballen til Sander Ringberg, men vi får ordnet opp.

38:57 - Brann: Wassberg slår inn fra høyre, men det blir for høyt for Heggebø som er inne i foran mål.

39:20 - Brann: Castro med et nydelig nedtak på venstresiden. Han kommer seg inn i feltet og skyter fra tolv meters spiss vinkel. Det går over.

41:06 - Brann: Wassberg og Castro samarbeider fint på venstresiden og sistnevnte legger inn fra dødlinjen. Heggebø er en millimeter fra å nå frem med en fot to meter fra mål. Så får etter hvert Rasmussen ballen på femmeteren og skyter, men det blir blokkert umiddelbart av Heggem. Til slutt skyter Svenn Crone fra femten meter, men det skuddet havner hos en feilvendt Heggebø som ikke får kontroll.

41:38 - Brann: Rasmussen skyter fra 25 meters skrått hold, men det blokkeres. Så skyter Heggebø over fra 15 meter.

44:37 - Ulf: Ingvald Halgunset skyter på direkten fra 25 meters skrått hold. Det går seks meter utenfor.

45:00 + 0:31: Pause. 2-0 til Brann etter 6-0 til samme lag i antall angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

45:00 -> bytte Ulf: Maxwell Effiom inn for Fredrik Pålerud.

45:00 -> bytte Ulf: Tommy Høiland inn for Alexander Stølås.

46:10 - Brann: Rasmussen skyter fra 19 meter. Rett i Horenus Taddese. Børsting blåser så ballen langt utenfor fra skrått hold nesten ute ved sekstenmeteren.

47:15 - Ulf: Vi får ikke klarert i eget felt og til slutt er det Ruben Kristiansen som på mesterlig vis rydder opp til corner på femmeterhjørnet.

47:46 - Ulf: Halgunset slår en corner mot nærmeste hvor Ståle Stålinho Sætre header over fra fem meter. Dette var rogalendingenes første avslutning i feltet. Vi hadde hatt syv angrep med dette.

48:32 - Brann: Heggebø header fire meter utenfor fra seks meter på et innlegg fra David Wolfe. Ballen går via en lyseblå og til corner.

51:12 - Brann: På en corner som slås mot nærmeste beiner Andreas Skovgaard utenfor fra nesten ved femmeterhjørnet.

55:35: Wassberg lurer Jostein Ekeland med en nydelig 360-graders vending på midtbanen.

57:40 - Brann: Crone med et fint fremspill til Børsting som er nestemann til å slå til med en teknisk detalj. Slik kommer han seg forbi Taddese helt til høyre i feltet og kommer til skudd fra ti-tolv meters spiss vinkel. Skuddet går i en lyseblå og til corner.

63:16: Ruben med et skummelt tilbakespill gjennom luften, som Mathias Dyngeland må dempe ned så det ikke går i mål.

64:50 - Brann: Wassberg får ballen utenfor feltet, kommer seg inn på venstresiden av sekstenmeteren og går i bakken. Han ser ut til å ha fått krampe.

69:27 - Brann: Crone legger inn fra høyre og Wassberg header fra 13 meter. Falch redder.

71:41 - Brann: Wassberg sender igjennom til Heggebø som kun har keeper mellom seg og hele målet, men avslutningen fra ti meters noe skrått hold går to meter utenfor. Men det er mulig det var Hiim som kom bakfra som skjøt den ut. Corner ble det imidlertid ikke.

72:25 - Ulf: Ruben takler glimrende på 21 meters hold når Ekeland legger an til skudd.

74:55 - Brann: Castro legger inn fra venstre mot Heggebø, men ballen går helt inn til keeper.

75:39 - 3-0, SCORING BRANN; NIKLAS CASTRO: Wolfe gir bakover til Sivert som måker ballen fra midt på Ulfs banehalvdel og frem til Castro som får ballen et par meter inne i feltet. Norsk-chileneren er helt alene med keeper og skyter fra elleve meter. Han setter den til venstre for Falch som går feil vei. Ballen går inn i det venstre hjørnet.

76:40 -> bytte Ulf: Lars Erik Sødal inn for Sander Ringberg.

76:40 -> bytte Ulf: Christian Landu Landu inn for Ingvald Halgunset.

77:28 - Brann: Rasmussen forsøker en lobb fra tolv meters ganske skrått hold. Det går en halvmeter over.

78:10 -> bytte Brann: Ole Didrik Blomberg inn for Niklas Jensen Wassberg.

78:56 - Ulf: Taddese får et innlegg fra Sødal og får til en avslutning fra elleve meter i det han snur seg rundt, men ballen går til Dyngeland.

81:42 -> bytte Brann: Felix Horn Myhre inn for David Wolfe.

83:03 - Brann: Heggebø vinner ballen fra Heggem midt på Ulfs halvdel, men Heggem får ordnet opp for sandnesgaukene like utenfor feltet.

85:54 -> bytte Brann: Isak Tomar Hjorteseth inn for Mathias Rasmussen.

86:05 -> bytte Brann: Bård Finne inn for Niklas Castro.

86:24 - Brann: Blomberg får til en heading fra fem meter når en corner slås mot nærmeste, men den blokkeres umiddelbart.

89:13 - Brann: Finne spiller til Hjorteseth som lurer av Landu Landu nede ved dødlinjen og avslutter i nettveggen fra tre meters nesten død vinkel.

90:00 + 0:29 - Ulf: Det slås langt frem til Taddese som går i bakken i feltet når Dyngeland kommer ut. De fleste forventer vel straffe til bortelaget, men dommer Medic peker for utspark. Der var vi kanskje heldige som ikke fikk straffe og sannsynligvis baklengsmål i nok en hjemmekamp.

90:00 + 1:49 - Brann: Myhre sender lavt inn fra venstre og når nesten frem til Heggebø som er på blankt mål, men keeper stanser innlegget og gir retur før de lyseblå får klarert.

90:00 + 1:57: Kampen er over. Vi vinner 3-0 etter 16-2 i angrep med avslutninger i feltet.

...

Kampfakta:

Brann–Sandnes Ulf 3–0 (2–0)

Mål: 1–0: Frederik Børsting (05:49), 2–0: Mathias Rasmussen (09:39), 3–0: Niklas Castro (75:39)

OBOS-ligaen, runde 6. Brann Stadion. Tilskuere: 16.617. Dommer: Ajdin Medic, Trosvik IF. Gult kort:

Brann (4–3–3): Mathias Dyngeland - Svenn Crone, Ruben Kristiansen, Andreas Skovgaard, David Møller Wolfe (Felix Horn Myhre fra 82.) - Mathias Rasmussen (Isak Tomar Hjorteseth fra 86.), Sivert Heltne Nilsen, Niklas Jensen Wassberg (Ole Didrik Blomberg fra 79.) - Frederik Børsting, Aune Heggebø, Niklas Castro (Bård Finne fra 87.).

Sandnes Ulf (3-2-3-2): Aslak Falch – Ståle Stålinho Sæthre, Espen Berger, Torbjørn Heggem – Fredrik Pålerud (Maxwell Effiom fra 46.), Anders Hiim – Ingvald Halgunset (Christian Landu Landu fra 77.), Horenus Taddese, Alexander Stølås (Tommy Høiand fra 46.) - Sander Ringberg (Lars Erik Sødal fra 77.), Jostein Ekeland.

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 18-4 til Brann (VG Live og NTB)

Avslutninger på mål: 5-1 til Brann (VG Live og NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 16-2 til Brann (mine tall). 1. omg.: 6-0 til Brann. 2. omg.: 10-2 til Brann.

-

Spillerstatistikken:

Tallene for hver kamp viser minutter spilt.

Stjerne bak tallet indikerer innbytte.

R bak tallet indikerer rødt kort.

mot ->

Ran

Åsa

Ske

Sog

Kåf

Ulf


b

h

b

h

b

h


TOTAL

KAMP

START

MÅL

GULE

GUL-RØD

DIR. RØD

Blomb.


10*28*

12*


50

3


Børst.

90

62

79

90

85

90


496

6

6

1

2Castro

20*

28

90

74

90

86


388

6

4

3
Crone

90

90

90

90

90

90


540

6

6

1
Dynge.

90

90

90

90

90

90


540

6

6

Finne

70

80

11*


62

4*


227

5

3

Hegge.

85

67

90

90

90

90


512

6

6

2
Hjort.

5*

5*


10

2


Knuds.

90

90

90

90

18378

5

5

1
Kristia.

90

90

90

90

90

90


540

6

6

Moberg

5*

23*

37*

74
139

4

1

2
Myhre

90

80


16*

62

9*


257

5

3

Nilsen

84

90

90

90

90

90


534

6

6

1

1Rasmu.

90

90

90

67R


85


422

5

5

3


1


Skaan.
16*
16

1


Skovg.

90

90

90

90

90

90


540

6

6

Wassb.

6*

10*

53

90

28*

78


175

5

2

2
Wolfe

72*

81


153

2

1

-

Mediene om kampen:

BA

NTB Live

BT

TV2

NRK

brann.no