Det har vært sagt mye om at Brann ikke holder eliteserienivå, og onde tunger vil ha det til at vi knapt holder 1.divisjonsnivå. Og så er det selvsagt noen moroklumper som mener vi ikke engang holder 2.divisjonsnivå og sier noe sånt som "til og med min datters Jenter 2014-lag hadde slått Brann".

Jeg vet ikke om jeg kan motbevise at Brann er dårligere enn laget til din syv år gamle datter, men jeg tror lørdagens cupkamp viste at Brann skulle klart seg relativt greit i 3.divisjon i en sesong som hadde startet med at motstanderne ikke hadde spilt tellende kamper på 21 måneder.

Ja jeg vil faktisk dra det så langt at jeg vil hevde Brann ville vært for gode for 3. divisjon! Med mindre Bjarg er et særdeles svakt lag på det nivået altså. Det er jo forskjell på kvaliteten også i den divisjonen.

Brann gjennomførte en bra kamp mot Bjarg i det som var Eirik Hornelands første som midlertidig hovedtrener i klubben. Ja selvsagt bør et eliteserielag feie et 3.divisjonslag av banen. Men det er ikke alltid så lett. Det har Brann fått erfare flere ganger de siste drøye ti årene, og det har et lag som Haugesund fått erfare så sent som denne helgen.

Brann vant altså 5-0. Og det er helt akseptabelt resultat. Riktignok var vi heldige som ikke slapp inn mål i første omgang. Da kom Bjarg til noen få, men store sjanser. Men samtidig var også Bjarg heldige som ikke slapp inn en del flere enn fem denne lørdagen.

Spesielt i andre omgang var Brann fanaguttene fullstendig overlegne. Da holdt ikke blåtrøyene følge i det hele tatt. Slik det gjerne bør være når eliteserie møter 3.divisjon. Når proffer møter amatører. Når et lag som er i full gang med sesongen møter et lag som ikke har spilt tellende kamper på ett og trekvart år.

Men det ble i det minste "en god opplevelse". Etter nesten to måneders seierstørke ble det endelig jubel. Etter en vårsesong med få mål, klarte vi endelig å sette mange i en kamp for første gang siden vi var i Arna og spilte 1. runde for snart 27 måneder siden.

Og etter måneder med altfor mange baklengsmål, klarte vi endelig å holde nullen. Nei motstanden var selvsagt ikke all verden. Men spillerne kunne for en gang skyld gå fornøyde av banen. Og det er alltids en fare for for at man etter slike kamper kan gå av banen med en større krise og skandale enn noen gang. Vi kunne jo tatt "en Haugesund", men vi klarte oss greit og uten dramatikk.

Men dette betyr selvfølgelig ikke at vi er friskmeldt eller på gang. Bare at vi fikk en psykologisk opptur.

Dessuten stilte vi med nøyaktig samme startellever som i siste seriekamp mot Mjøndalen. Med tanke på at det har vært gjort så mange endringer fra kamp til kamp (og under kampene) både når det gjelder hvem som har startet og hvor på banen de har spilt, så tror jeg det er lurt å bruke cupkampene til å forsøke å sette en førsteellever. Spesielt når det er så lenge til neste seriekamp. Spilletid til dem med lite av det, må dessverre nedprioriteres i årets tidlige cuprunder. Spesielt med årets desperate situasjon i serien er det viktig at vi får samspilt et lag som er i stand til å øke poengfangsten.

(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Vi startet altså med akkurat samme lag som det som innledet forrige seriekamp mot Mjøndalen.

Brann åpnet best og kom til flere halvsjanser. Og i det tiende minutt kom det viktige ledermålet som kunne roe nervene og ødelegge litt av piffen til 3.divisjonslaget. Det skjedde da Kasper Skaanes kom til innlegg fra venstresiden og Daniel Pedersen fra femmeteren kunne tuppe ballen inn i lengste hjørnet.

To minutter senere burde det stått 2-0 da Robert Taylor uegoistisk valgte å ikke skyte selv i god posisjon fra syv-åtte meter, men heller sentre. Det er for såvidt greit nok det, men da må han jo i så fall treffe med pasningen. Etter hvert i denne situasjon skjøt Kristoffer Barmen et godt skudd fra 23-24 meter som ble slått like over av hjemmelagets keeper.

De blåkledde fra baksiden av boss og gjenvinning fikk en grei mulighet etter tolv minutter da Hans-Fredrik Brosvik Holst ble spilt igjennom og kom seg inn i feltet, men Kristoffer Barmen ryddet opp. Til da hadde Brann vært fullstendig dominerende.

Etter tyve minutter kom Skaanes til avslutning utenfor femmeterhjørnet etter en flott pasning fra midten ved Barmen, men keeper kom ut og avverget til corner. Men etter det påfølgende hjørnesparket skulle det likevel bli 2-0 til Brann da Daouda Bamba fra vel syv meter styrte inn et skudd fra Ole Didrik Blomberg.

Bamba burde økt til 3-0 ett minutt senere, men de blå fikk stoppet avslutningforsøket fra syv-åtte meter. Brann dominerte fortsatt og noe senere skjøt Mathias Rasmussen like utenfor fra spiss vinkel.

Etter 33 minutter fikk imidlertid Bjarg en kjempesjanse til å redusere da Holst snappet et svakt tilbakespill fra Barmen og Opdal først avverget situasjonen. Men Jacob Emil Tornes fikk ballen et stykke utenfor feltet da målet var vidåpent - og så skjøt han fra skrått hold like utenfor feltet. Men Barmen stanset skuddet og ryddet dermed opp i rotet han hadde forårsaket.

Og laget fra haugene langt uti huttaheiti fikk en ny kjempesjanse et par minutter etter da Håkon Opdal avverget Tornes sin sjanse nesten alene med ham. Vi var nå heldige som ikke hadde fått et mål imot. Samtidig kunne vi selv fort fått flere, så at vi ledet med to mål var for såvidt ikke urettferdig.

Brann skjerpet seg litt etter denne korte Bjarg-perioden og kom tilbake igjen som det dominerende laget. 75 sekunder før pause skulle vi da også øke til 3-0. Det skjedde da Jesper Hadler-Olsen rotet ballen vekk til Taylor og finnen kunne sende ballen til Filip Delaveris som fra tre meters hold enkelt satte inn sin første Brann-scoring i obligatorisk kamp og 3-0 til oss.

Til andre omgang ble det gjort tre Brann-bytter: David Wolfe, Jon-Helge Tveita og Niklas Jensen Wassberg kom inn for henholdsvis Ruben Kristiansen, Daouda Bamba og Daniel Pedersen.

Fem minutter ut i omgangen ble det 4-0 til oss da Taylor vakkert skrudde inn ballen ved lengste stolpe fra over tyve meters skrått hold. Lekkert av finnen!

Den samme finnen fikk en ny mulighet knapt fire minutter senere, men da ble avslutningen fra ti meters skrått hold blokkert. Taylor skulle for øvrig være involvert i ganske mye resten av kampen. Men dessverre så det flere ganger ut som at han ikke visste at han hadde ti medspillere. Han skulle gjøre litt for mye selv.

I det 64. minutt kom Branns to siste bytter: Nå var det Moonga Simba og nylig visstnok avskiltede Vieux Sané inn for Filip Delaveris og Ole Martin Kolskogen. Like etter dette headet Tveita såvidt utenfor fra seks-syv meter på et innlegg fra Taylor.

21 minutter ut i omgangen snudde Wassberg rundt i feltet og la pent inn til en umarkert Sané som enkelt kunne heade inn 5-0 fra fire meters hold. Dette var hans første mål i Brann-trøyen. Et par mål til nå, så ville dette være avgjort!

Tyve minutter før slutt stjal Wassberg til seg ballen 25 meter fra mål og kom alene med keeper, men klarte ikke å sette ballen forbi ham. Også Kniksens barnebarn var veldig mye involvert den omgangen han fikk spille.

I det 73. minutt fikk 3.divisjonslaget sin første avslutning i feltet på 36 minutter. Det var da Enrique Crespo Søvik skjøt fra skrått hold nesten ute ved sekstenmeteren, men Opdal reddet.

Videre utover var det ellers bare Brann og både Skaanes, Taylor og Wassberg hadde flere avslutninger hver. Også Simba og Tveita hadde sine forsøk.

Drøyt to minutter før slutt var det helt utrolig at det ikke stod 6-0 da Rasmussen først skjøt i keeperens bein fra femmeterhjørnet, før Tveita umarkert på femmeteren skjøt rett på keeper. For noen sjanser!

Kampen ebbet ut med 5-0-seier til eliteserielaget. Vi er klare for andre runde etter en kamp med stor Brann-dominans og spesielt de siste 25 minuttene var det fullstendig overkjøring.

(Fortsetter under bildene)Kuriosa:


* Dette var Branns første seier i obligatorisk kamp siden 30. mai da vi slo Godset 3-0 på Stadion. I mellomtiden hadde vi syv uten seier (0-4-3).

* Dette var den obliatoriske kampen med flest Brann-scoringer og størst Brann-seier siden 1. runde 1. mai 2019 (forrige cupsesong) da vi slo Arna-Bjørnar 6-1.

* Brann har fortsatt ikke tapt en 1. rundekamp i NM etter ordinært spill siden 1939.

-

Branns cupkamper mot Bjarg:

25.06.1969 hjemme 2. runde seier 5-0 (Bjarg spilte på nivå 3)

01.06.1972 hjemme 1. runde seier 3-1 (Bjarg spilte på nivå 3)

29.05.1975 hjemme 1. runde seier 1-0 (Bjarg spilte på nivå 3)

29.05.1980 borte 1. runde seier 4-0 (Bjarg spilte på nivå 4, Brann på nivå 2).

01.05.2012 borte 1. runde seier 2-1 (Bjarg spilte på nivå 4)

24.07.2021 borte 1. runde seier 5-0 (Bjarg spiller på nivå 4).

Totalt 6 kamper, 6 seire, 20-2 i målforskjell.

-

Lokale lag Brann kan settes opp mot i neste runde:


Normalt settes Brann opp mot et lokalt lag med lavest mulig divisjonsstatus og som vi ikke møtte i forrige cupturnering.

Her er de lokale alternativene:

Fana fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2011. Høyaktuell som Brann-motstander.

Stord fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2014. Høyaktuell som Brann-motstander.

Lysekloster fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2017. Høyaktuell som Brann-motstander hvis de sensasjonelt slår ut Åsane (h) på søndag.

Åsane fra 1.divisjon. Vi møttes sist i 2019. Siden det er lokale 3.divisjonslag tilgjengelig, er det meget lite sannsynlig at Brann møter Åsane allerede i 2. runde. Må først slå ut Lysekloster (b) søndag.

Os fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2015. Høyaktuell som Brann-motstander hvis de slår ut Øygarden (h) søndag.

Øygarden fra2.divisjon. Vi møttes sist (som Nest) i 2017. Antagelig møter vi ikke disse så lenge det finnes lokale 3.divisjonslag i potten. Må først slå ut Os (b) søndag.

Sandviken fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2018. Høyaktuell som Brann-motstander hvis de slår ut Fyllingsdalen (h) søndag.

Fyllingsdalen fra 3.divisjon. Vi møttes sist i 2018. Høyaktuell som Brann-motstander hvis de slår ut Sandviken (b) søndag.

Rent logisk skulle Brann blitt satt opp mot Fana, som er det av disse lagene det har gått lengst tid siden vi møtte i cupen. Men erfaringen viser at NFF ikke går så nøye inn i historikken og derfor lett kan finne på å sette oss opp mot noen det ikke er så mange år siden vi møtte sist. Det sies fra NFF hold at de forsøker å unngå å sette opp kamper som også ble spilt i 2019-cupen - altså forrige turnering. Og jeg ser ikke bort i fra at de kanskje forsøker å unngå 2018-motstandere også. Derfor er det kanskje størst mulighet for at vi møter Fana, Stord, Lysekloster eller Os (de to sistnevnte må først slå ut hhv Åsane og Øygarden).


Rim og regler:


Serien går trått, men cup

mot Bjarg ska' vel gå bra?

De spiller jo i tredje,

ja så dro vi ikkje fra

en kamp mot dem på Stavollen

med seier ganske lett

var Sportsklubben sin tilstand

mye mer enn bare svett

*

Og tidlig var det klart

at dette ville ende bra

Daniel og Bamba, Filip,

tre før pause, da!

Bjarg var også med

og kunne fort fått ett mål sjøl

Men Brann var også nære

enda flere scoringsbrøl

*

I andre scoret Taylor

og Sané fikk også ett

Det kunne fort blitt seks og syv

men fem var også fett

Vi é jo ikkje vante med

å score såpass mange

fem det kan vi leve med

ka mer kan vi forlange?

*

Brann é klar for neste kamp

i årets mesterskap.

Der møter vi vel nok et lag

fra tredje, så et tap

é ikkje akseptabelt

selv i runde nummer to

Men tur til Ullevål é litt

for drøyt å kjøpe no

*

-

Hendelsene:


04:47 - Brann: Kasper Skaanes får ballen i meget spiss vinkel utenfor femmeteren og avslutter like til side for lengste stolpe, men det er avvinket for offside.

07:11 - Brann: Daniel Pedersen slår inn i feltet og på seks-syv meter rager Daouda Bamba høyt til værs og header en halvmeter over.

09:20 - 0-1, SCORING BRANN; DANIEL PEDERSEN: Skaanes kommer til innlegg fra venstre. Han legger lavt inn mot nærmeste hvor Pedersen tupper ballen inn i lengste hjørnet.

10:56 - Brann: Bamba med et skuddforsøk fra 30 meter som blokkeres med en gang.

11:10- Brann: Bamba er mye kjappere enn hjemmelagets venstreback Henrik Røssevold Mildestveit og får med seg ballen på høyrekanten. Han utfordrer Mildestveit og legger lavt inn til Robert Taylor som på syv-åtte meter er på skuddhold. Men finnen er uegoistisk og sender videre mot Skaanes, men det siste lykkes han ikke med. Hjemmelaget får klarert. Så skyter Kristoffer Barmen etter hvert fra 23-24 meter. Ballen dupper litt og keeper Hermann Ræstad må slå ballen over til corner.

12:02 - Bjarg: Jacob Emil Tornes spiller frem til Hans-Fredrik Brosvik Holst som kommer inn i feltet, men Barmen ordner opp.

12:40 - Bjarg: Tornes skyter fra vel 19 meters noe skrått hold, men det går ti meter utenfor.

13:48 - Brann: Pedersen skyter halvannen meter over fra 21 meter.

14:18 - Bjarg: Tornes skyter fra 26-27 meter. Barmen blokkerer ved sekstenmeteren.

15:30: Bamba med lekker triksing ved hjørneflagget når han vinner ballen fra Ørjan Strand.

18:18 - Bjarg: Det slås langt frem til Holst som skyter fra noen meter utenfor femmeterhjørnet. Det går halvannen meter utenfor nærmeste kryss.

20:15 - Brann: Barmen slår flott frem til Skaanes som avslutter fra utenfor femmeterhjørnet, men keeper blokkerer.

20:39 - 0-2, SCORING BRANN; DAOUDA BAMBA: Etter en cornersituasjon skyter Ole Didrik Blomberg fra 20 meter. På syv-åtte meter styrer Bamba ballen inn i høyre hjørnet.

21:34 - Brann: Bamba mottar et fint fremspill fra Mathias Rasmussen på sekstenmeteren og med Mildestveit etter seg er han ellers alene mot keeper, men avslutningen fra syv-åtte meter blokkeres. Etter hvert kommer Blomberg til avslutning fra skrått hold noen meter inne i feltet, men rett på keeper Ræstad.

22:27 - Brann: På en corner mister keeper Ræstad ballen og Bamba må opp med en høy fot nesten på dødlinjen, men ballen går ut over den.

23:51 - Brann: Pedersen gir kort til Rasmussen som går på løp i feltet og med Tornes på seg avslutter fra utenfor siden av femmeteren. Ballen spretter like utenfor lengste stolpe.

24:53 - Brann: Taylor avslutter fra 12-13 meters skrått hold. Det går via en blåkledd og til corner.

28:12 - Brann: Rasmussen skyter fra 27-28 meter. Nicolay Tveit blokkerer på sekstenmeteren.

29:56 - Brann: Bamba vinner på hodet på vel syv meters hold etter et innlegg fra Taylor, men keeper plukker det ned.

30:48 - Brann: Blomberg slår inn mot bakerste fra høyre. Skaanes vinner på hodet på syv-åtte meters hold, men ballen går i en høy bue inn til keeper.

33:29 - Bjarg: Barmen med et svakt tilbakespill som Holst snapper 25 meter fra mål når Opdal kommer utenfor sekstenmeteren, men oddingen stopper ham likevel. Ballen går så til Tornes på 27-28 meters skrått hold når målet står tomt og det ikke er en eneste rødkledd i eget felt. Han avslutter fra skrått hold like utenfor feltet, men Barmen stanser skuddet.

35:40 - Bjarg: Tornes kombinerer med August Birkeland og kommer seg fri inn i Brann-feltet. Nærmest alene med Opdal avslutter han fra syv-åtte meters skrått hold, men Opdal får en fot på avslutningen.

36:19 - Bjarg: Corner fra Tornes mot nærmeste. Austevoll header over fra tre meters nesten død vinkel. Likevel ble det merkelig nok dømt ny corner.

39:20 - Brann: Delaveris skyter fra 20 meter. Det går en halvmeter utenfor.

42:04 - Brann: Pedersen forsøker å slå høyt frem i feltet, men der er ingen røde og keeper kan plukke det enkelt ned.

42:35 - Brann: Skaanes sender igjennom til Delaveris som avslutter fra 14-15 meters skrått hold. Ballen forandrer retning og går til corner.

43:00 - Brann: Blomberg avslutter fra 19 meter etter en cornersituasjon. Det går fem meter utenfor.

43:45 - 0-3, SCORING BRANN; FILIP DELAVERIS: Taylor stjeler ballen fra Jesper Hadler-Olsen 25 meter fra Bjargs mål. Finnen slår flatt inn fra dødlinjen og fra fire meter får Delaveris en enkel oppgave med å sette inn 3-0.

45:00: 3-0 til Brann etter 11-3 til samme lag i antall angrep med avslutninger i feltet.

- 2.. omgang:-

45:00 -> bytte Brann: David Wolfe inn for Ruben Kristiansen

45:00 -> bytte Brann: Niklas Jensen Wassberg inn for Daniel Pedersen

45:00 -> bytte Brann: Jon-Helge Tveita inn for Daouda Bamba.

49:56 - 0-4, SCORING BRANN; ROBERT TAYLOR: Wassberg gir til Taylor som får ballen nesten ute ved sidelinjen. Finnen utfordrer halvveis og trekker inn mot midten før han skyter fra vel over tyve meters skrått hold. Ballen skrur seg inn ved lengste stolpe.

51:23 - Brann: Skaanes forsøker avslutning fra 18-19 meters noe skrått hold. Det blokkeres.

53:35 - Brann: Taylor lurer av Anders Stavnesli og får en fin scoringsmulighet fra vel ti meters skrått hold, men avslutningen blir blokkert av Hadler-Olsen.

54:23 - Brann: Skaanes skyter fra 23 meter, men det blokkeres.

55:35 -> bytte Bjarg: Pål Røssevold Mildestveit inn for Anders Stavnesli.

58:29 - Brann: Rasmussen skyter fra skrått hold såvidt innenfor feltet. Det går en meter over.

60:01 - Brann: Taylor legger inn fra dødlinjen, men ballen går på tvers gjennom femmeteren uten at Delaveris eller Tveita når frem.

60:15 -gult kort, Bjarg: Ørjen Strand for en takling på Barmen.

63:16 -> bytte Brann: Moonga Simba inn for Filip Delaveris.

63:16 -> bytte Brann: Vieux Sané inn for Ole Martin Kolskogen.

63:42 -> bytte Bjarg: Stian Olsnes inn for Ørjan Strand.

63:42 -> bytte Bjarg: Enrique Crespo Søvik inn for August Brkeland.

64:46 - Brann: Taylor legger inn fra venstre og på seks-syv meter vinner Tveita på hodet og header like utenfor.

65:16 - Brann: Taylor skal gjøre alt selv og skyter fra ti meters skrått hold. Det blokkeres av ryggen til Hadler-Olsen og til corner.

66:04 - 0-5, SCORING BRANN; VIEUX SANÉ: Simba sender til Wassberg som snur rundt og slår pent inn fra høyre i feltet. På fire meter står Sané umarkert og får enkelt heade inn 5-0.

69:53 - Brann: Taylor skyter fra skrått hold rett utenfor feltet. Det skuddet går ti meter utenfor lengste stolpe.

70:25 - Brann: Simba legger inn fra høyre og Wassberg header fra syv-åtte meter. Det blir en veldig løs heading og ballen spretter inn til Ræstad.

70:40 - Brann: Wassberg vinner ballen fra Jonas Kristiansen Wolfgang 25 meter fra Bjargs mål og kommer alene med Ræstad. Fra elleve meter skyter han rett på Bjargs keeper.

71:44 - Brann: Skaanes legger inn fra høyre nesten ved dødlinjen, men ballen går tvers gjennom femmeteren uten at verken Wassberg eller Tveita når frem.

72:39 - Bjarg: Søvik skyter fra skrått hold en meter inne i feltet. Opdal redder.

74:13 - Brann: Wassberg sender igjennom til Wolfe som avvinkes for offside.

75:08 - Bjarg: Pål Røssevold Mildestveit slår inn til Søvik som får til en slags avslutning fra ti-tolv meters skrått hold. Det går løst inn til Opdal.

76:27 -> bytte Bjarg: Sondre Breili Konglevoll inn for Jonas Kristiansen Wolfgang.

76:27 -> bytte Bjarg: Joar Høviskeland inn for Hans-Fredrik Brosvik Holst.

76:48 - Brann: Innlegg fra dødlinjen ved Taylor, men ballen går på tvers gjennom femmeteren når Wassberg ikke når frem. Vi vinner etter hvert ballen tilbake og Skaanes skyter fra 13-14 meters skrått hold, men det blokkeres av Hadler-Olsen.

77:48 - Brann: Taylor skal nok en gang gjøre alt selv; dribler og skyter fra 21 meter. Det går langt utenfor.

80:09 - Brann: Skaanes finner Wassberg som står alene på tolv meter. Unggutten skyter, ballen går via en blåkledd og til corner.

80:40 - Brann: Skaanes kommer til heading fra seks meter på bakerste når Taylor slår en corner fra venstre. Den blokkeres.

83:16 - Brann: Wassberg og Taylor samarbeider på venstresiden og sistnevnte kommer til avslutning fra femmeterhjørnet. Den går i nettveggen.

83:43 - Brann: Taylor kommer seg rundt Hadler-Olsen, langs dødlinjen og avslutter fra nesten død vinkel når han kommer til siden av femmeteren. Keeper får en fot på ballen.

84:30 - Brann: Taylor forsøker nok en gang å gjøre alt selv inne i feltet, men nå mister han ballen på åtte-ni meters hold. Etter hvert går ballen til Rasmussen som skyter fra 25-26 meter. Det blokkeres av Konglevoll.

85:07 - Brann: Simba avslutter fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Rett på keeper.

87:42 - Brann: Rasmussen vinner ballen ikke langt fra Bjargs sekstenmeter. Han kommer til avslutning fra femmeterhjørnet, men keeper får en fot på den. Så får Rasmussen ballen tilbake og gir på tvers til fullstendig umarkerte Tveita på femmeteren. Men siddisen klarer likevel å skyte på keeper.

89:20 - Brann: Taylor forsøker å skyte fra næremere 50 meters noe skrått hold. Keeper tar den ned på brystet på femmeteren.

90:00 + 2:17: Kampen er over. Vi vinner 5-0 etter 24-5 til Brann i antall angrep med avslutninger i feltet.


--


Kampfakta:

Bjarg - Brann 0-5 (0-3)


1. runde cupen fotball, menn. Stavollen. Tilskuere: 700. Dommer: Sondre Brudvik, Tertnes.


Mål: 0-1: Daniel Pedersen (09:20). 0-2: Daouda Bamba (20:39). 0-3: Filip Delaveris (43:45). 0-4: Robert Taylor (49:56). 0-5: Vieux Sané (66:04).

Gule kort: Ørjan Strand, Bjarg.

Bjarg (4-3-3): Hermann Ræstad - Henrik Mildestveit, Anders Stavnesli (Pål Røssevold Mildestveit fra 56.), Jesper Hadler-Olsen, Nicolay Tveit - Ørjan Strand (Stian Olsnes fra 64.), Jonas Wolfgang (Sondre Konglevoll fra 77.), Arvid Austevoll - Jacob Tornes, August Birkeland (Enrique Crespo Søvik fra 64.), Hans-Fredrik Holst (Joar Høviskeland fra 77.)


Brann (4-3-3): Håkon Opdal - Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen (Vieux Sané fra 64.), Kristoffer Barmen, Ruben Kristiansen (David Wolfe fra 46.) - Daniel Pedersen (Niklas Jensen Wassberg fra 46.), Mathias Rasmussen, Kasper Skaanes - Daouda Bamba (Jon-Helge Tveita fra 46.), Filip Delaveris (Moonga Simba fra 64.), Robert Taylor

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 27-8 til Brann (VG Live og NTB)

Avslutninger på mål: 15-4 til Brann (VG Live og NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 24-5 til Brann (mine tall). 1. omg.: 11-3. 2. omg.: 13-2,


Mediene:

BA

BA Live

BT

VG

TV2

brann.no