Sjekk om noen spionerer på deg

Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Nå kan du teste kjæreste, familie og venner som du ikke stoler på.

DEL

Ingenting er så privat som det du har, eller i alle fall kan ha, på mobilen din: For eksempel kan både meldinger, bilder, eller kontoer på sosiale medier potensielt utlevere mer informasjon om deg enn du ønsker, skriver Teknofil.

Derfor foretrekker veldig mange å bruke en sikkerhetskode hver eneste gang de skal inn på mobilen sin.

Nå har det kommet en løsning for alle de som ikke bruker opplåsningsmønstre, fingeravtrykksleser eller tallkoder for å sikre innholdet på mobilen sin også, skriver Gizmodo.

En ny app kan avsløre om noen av dine nærmeste benytter anledningen til å snoke på mobilen din hvis du gir dem mulighet til det,

KUN TIL IPHONE

Appen heter Catchr, og koster 14 kroner i AppStore. Foreløpig er den altså kun tilgjengelig til iPhone (ikke iPad), og dessverre ikke Android eller Windows Phone for øyeblikket.

Appen vil på ingen måte beskytte innholdet ditt, men det den gjør er å ta opp alt som gjøres på iPhone-en etter at du har trykket «record».

Som utgiverens eksempelfilm viser, kan du aktivere Catchr når du er på café med en venn, rett før du går på toalettet. La mobilen ligge igjen, og senere kan du se sjekke om vennen din benyttet anledningen til å sjekke meldingene dine, bildene dine eller notatene dine. Appen viser spesifikt hva vedkommende var interessert i å finne av hemmeligheter.

Men igjen, Catchr vil på ingen måte kunne forhindre at kompisen din klikker seg inn på Twitter og laster opp halve bildegalleriet ditt.

Så, hvis du ikke stoler på ___den første du tenkte på nå___har du altså muligheten til å teste om vedkommende faktisk spionerer på deg.

Artikkeltags