Vi bare gønner på!

Branns formbølge fortsetter og fortsetter. Med en etter hvert beryktet stor intensitet valser vi over alle lag vi møter. Denne gang var det stakkars Sandefjord som fikk svi i cupens kvartfinale. En uke etter at nevnte lag imponerte med en 4-1-seier over Odd, hadde ikke hvalfangerne en sjanse i det opprørte havet mot nyopprykkede Brann.

Laget fra Vestfold hang med i en halv omgang. Så var det stopp for dem. Vi satte inn tre mål på vel seksten minutter der Brann imponerte. Andre omgang ble en transportetappe.

Nå er vi klare for semifinalen for første gang siden høsten 2012 da vi smått sensasjonelt (i den grad det er sensasjonelt at Brann driter seg ut i cupen) mot førstedivisjonens bunnstridlag Hødd. Men dette Brann-laget er nok mye sterkere. Forrige gang vi reiste til Nadderud i semien, endte det til slutt med cupgull. Det er snart 19 år siden nå. Nå går vi for reprise!

Brann vil nok være favoritt også mot Stabæk. Selv i Bærum. Og selv om Branns opprykkskollegaer som endte 23 poeng bak oss i fjor, har klart seg bra i årets cuprunder med 5-0 over Bryne forrige helg og i kvartfinalen med imponerende 2-2 mot Molde som har virket umulige å hamle opp med i lange tider. Så bærumslaget blir nok vanskeligere enn begge lagene vi har møtt i cupen på denne siden av nyttår. Men favoritt? Jo, det skal vi være. Og det er en posisjon vi har lært oss å takle det siste året.

Med stor jinxefare, så er det selvsagt også fristende å se på hvem vi kan møte i en eventuell cupfinale. Det sier jo seg selv at Lillestrøm skal være en mer overkommelig oppgave enn Glimt. Også om førstnevnte skulle slumpe til å slå fjorårets sølvvinner. Gul motstander blir det uansett på Ullevål om vi skulle komme så langt.

Men før semifinalen 26. april skal vi spille tre serierunder. Det er nemlig seriestart om tre uker. Vi kan ikke si annet enn at det ser lovende ut og at det har gjort det lenge. Imidlertid har vi ennå ikke møtt noen forventede topplag. Typiske toppkandidater som Glimt, Molde, Rosenborg og Lillestrøm har vi til gode å bryne oss på. Vi har ikke møtt lag av det kaliberet på nesten halvannet år. Hvordan vi står til disse er derfor umulig å si. Men jeg tror vi kan komme veldig høyt i årets Eliteserie.

Om medalje er innenfor rekkevidde, sier seire mot Sandefjord, Haugesund, Vålerengen, Åsane, Aalesund og et reservepreget Hammarby (og uavgjort mot S08) derimot lite om. Imidlertid kan vi anta at vi skal være langt bedre enn en god del lag også i denne divisjonen. For vi har virkelig kjørt over de forventede "midten og ned"-lagene vi har møtt til nå i 2023.

(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Vi stilte nok en gang uendret siden forrige kamp.

Allerede før vi hadde spilt fem minutter av vår første kvartfinale siden 2014, holdt vi på å ta ledelsen. Men Bård Finne satte David Wolfes 45 graders pasning i stolpen fra åtte meter.

Det første kvarteret var Sandefjord med og nettopp rundt slutten av den perioden kom de til et par blokkerte avslutninger i feltet. Den ene kunne fort endt med ubehagelig peking på straffemerket fra kamplederen da ballen traff Japhet Sery Larsen i armen.

Noe senere tok vi mer over og først hadde David Wolfe et skudd fra spiss vinkel som forandret retning og gikk rett i fleisen til SF-keeper Hugo Keto.

Foreløpig hadde vi ikke dominert nevneverdig. Var kanskje ikke Sandefjord så ille? Var kanskje ikke deres 4-1-nedsabling av Odd forrige helg et blaff?

Men vel tyve minutter var spilt da vi tok ledelsen. For etter 63 sekunder og atten trekk med ballen, kriget til slutt Felix Horn Myhre seg forbi Jakob Dundby og skjøt fra 21 meter. Ballen gikk inn helt nede i det venstre hjørnet og dermed 1-0 til Brann. Da var vi i gang! Og nå hadde vi scoret i 35 tellende kamper og dermed forbedret klubbrekorden vi satte for en uke siden.

2-0 kom fire minutter senere da Felix ga ut fra dødlinjen til Wolfe som skjøt fra vel ti meters skrått hold og inn i en tom høyredel av hvalfangernes nett. Dette var for øvrig 20-åringens første tellende mål siden siste serierunde 2021. Nå tydet alt på at vi var på vei til semifinale på Nadderud!

(Fortsetter under bildet)

Det roet seg litt i tolv minutter etter dette, men da kom 3-0: Ruben Kristiansen vant ballen på midten, avanserte og sendte frem til en feilvendt Bård Finne inne i feltet. Men det ble ikke bergenseren som skjøt, for der kom jaggu Mathias Rasmussen ham i møte og satte inn trippelen fra tolv meter.

Med tre mål mot Sandefjord hadde vi dermed scoret minst tre mål i åtte obligatoriske hjemmekamper på rad. Noe vi ikke har klart på nesten 100 år!

Nå var avansementet strengt tatt i boks. Dette solide Brann-laget kom aldri til å rote vekk semifinaleplassen nå.

Resten av omgangen var det et ensidig Brann-press. Sandefjord fikk aldri fred og mistet ballen til oss gang på gang på egen halvdel. Akkurat slik vi har blitt vante med når Brann presser motstanderne høyt.

Det stod 3-0 til pause.

I andre omgang ble det ikke helt den samme intensiteten, men Finne hadde noen skuddforsøk.

Etter drøye timen kom vårt første bytte da Niklas Jensen Wassberg kom inn for 3-0-målscorer Rasmussen.

Rundt halvveis i omgangen kom Sandefjord til noen småfarligheter og avslutninger som ble blokkert - helst av Felix.

Sytten minutter gjenstod da vi gjorde vårt andre bytte. Da var det Aune Heggebø som kom inn for Finne. Og syv minutter senere kom vårt siste; Svenn Crone inn for Wolfe.

Det skjedde strengt tatt ikke mye spennende resten av kampen. Faktisk hadde ingen av lagene en eneste avslutning i feltet siste halvdelen av andre omgang. Det ble mest skudd fra distanse i den perioden.

Kampen endte fullt fortjent med 3-0-seier til Brann som hadde full kontroll på avansementet i strengt tatt tre firedeler av kampen. Med seieren står vi med seire i ti strake tellende hjemmeseire. Og vi står fremdeles med kun tre tap etter ordinært spill (90 eller 120 minutter) i cupkamper på hjemmebane siden 1984. (44-3-3 på 50 kamper!)

Nå venter altså Stabæk på Nadderud i semien. Dermed blir det bortekamp i den runden for femte gang på rad for vår del. Sist vi spilte hjemme i cupens nest siste runde var mot Rosenborg i 1998. Etter det har vi hatt bortekamp i semien i 1999 (Molde), 2004 (Stabæk), 2011 (Fredrikstad), 2012 (Hødd) og nå altså Stabæk igjen. I samme periode (altså etter 1998) har Stabæk nå fått sin femte hjemmekamp av syv mulige i semien. Bærumsklubben hadde nemlig hjemme i 2002, 2004, 2008, 2014 og får det nå i 2022/23, mens de hadde borte bare i 2007 og 2015.

NB! Brann har 31-3-1 på de siste 35 obligatoriske kampene, 16-3-0 på de siste 19 obligatoriske hjemmekampene og 44-3-3 etter ordinært spill (90 eller 120 min.) i de 50 siste hjemmekampene i cupen. (Se for øvrig under "Statistikkbonanza" lenger nede)

Brann har for øvrig ikke røket i kvarten på hjemmebane siden 1970(!) da Lyn slo oss 2-0. Etter det har vi 16 strake kvartfinale-avansement hjemme.

(Fortsetter under bildet)

--

Publikum:

2243 tilskuere er helt lattelig dårlig på en kvartfinale. Jo da, Åsane er langt for dem som bor i motsatt ende av by'n, kollektivtransporten er ikke topp derfra på den tiden (de som ikke fikk plass på 2215-bussen fra Åsane Terminal mot resten av Bergen, måtte vente et kvarter i det sure været), det var pøsregn, det var kaldt, det var seint avspark og Åsane Arena har ikke like mange gode sitteplasser (da mener jeg sentralt på langsiden) som Brann Stadion. Men likevel... dette var dårlig! (Men vi skal bare tilbake til Brann - S08 i 4. runde 2015 for å finne et enda dårlige cuptilskuertall på hjemmebane; kun 2100 betalte for den kampen!)

Men cupen er uansett ikke hva den var. Løsningen på det problemet var så definitivt ikke å flytte den til høst/vår og spille 4. runde og kvartfinale i mars. Ja jeg vet at dette var på grunn av korona-forskyvninger, men NFF leker jo med tanken om å snu cupsesongen. Det tror jeg de kan droppe nå. I hvert fall hvis de hadde trodd at det skulle gi et oppsving til to cuprunder som det de siste tiårene har vært ganske laber interesse for.

Uansett stilte Store Stå bra opp. De vel 500 plassene på den kortsiden ble relativt kjapt utsolgt. Denne gang utgjorde vi altså vel 22 % av totalpublikummet. På en normal seriekamp på Stadion gjerne bare 5-10 %. Det var altså ikke den harde kjerne av syngende fans som sviktet.

Og denne gang var det mye bedre trøkk fra Store Stå enn sist mot Haugesund. Flere humoristiske nye sanger dukket dessuten opp: Blant annet "Åååå Thore Thore, Thore Thore Thore Thore med en h", "Jimmi, Jimmi, Jimmi, en megler fra Danmark - pakket sitt lort og gullet ble vårt!" og "Thore , gi oss en h!". Originale sanger med humor. Den om Jimmi trenger kanskje en liten bakgrunnshistorie: Han ble jo bedt av Esbjerg-fansen om å "pakke sitt lort" - altså å komme seg vekk.

-

Rim og regler fra nordre bydel:


Åsane igjen

Det har blitt hjemmebanen vår

Vår første kvart på lenge,

ja på mer enn åtte år

Men Åsane Arena,

den var ikke særlig full

For søndag klokken åtte

uti Åsane er tull

*

Det åpnet ganske jevnt,

men etter hvert så var det slutt

for hvalfangerne fra Sandefjord

ble selv de som ble skutt

For Felix skjøt et langskudd

som gikk inn helt nedi hjørnet

Ullevål det nærmet seg

supportergjengen "tørnet"

*

Og kun minutter senere

ga Wolfe nummer to

Og ingen ville vært

i Hugo Keto sine sko

da Rasmussen fikk treff

og vi fikk økt til nummer tre

Og nevnte Hugo Keto

han fikk aldri gå i fred.

*

I andre skjedde mindre,

og det gagnet selvsagt oss

Vi hadde full kontroll

og avanserte lett til tross

for en og annen sjanse,

men da knappest noen stor

til laget i fra Vestfold,

mer presist fra Sandefjord

*

dermed ble det semi

det var lenge siden nå

Ja sist var oppå Høddvoll

tjue-tolv, det ble en brå

fiaskoslutt på cupen

Det var kjempeflaut, javisst

Men semi bort'på Nadderud,

det gikk jo veien sist!

*

For året vi vant cupen sist

da spilte vi jo der

i semien mot Stabæk

med Mons-Ivar'en sin hær

Vi går for en reprise

finalen den skal gå

med Brann mot enten Glimt,

men kanskje helst mot LSK.

*

-

STATISTIKKBONANZA:

Seire på rad:

* Vi har nå fem strake seire i obligatoriske kamper. Sist vi ikke vant en tellende kamp var 8. oktober da vi tapte 1-3 borte for Mjøndalen. Vi har også vunnet 29 av de siste 31 obligatoriske kampene (29-1-1).

* Hjemme: Vi har nå ti seire på rad i obligatoriske kamper på hjemmebane. Forrige gang vi klarte det var fra mai til oktober 2012 da vi også vant ti strake hjemmekamper i serien. Forrige gang vi ikke vant hjemme var da vi spilte 1–1 mot Stabæk 10. juli. Vi har for øvrig 15-1-0 på de siste 16 obligatoriske kampene hjemme. Vinner vi også i seriens første runde mot Haugesund på Stadion, er det første gang siden perioden juni 1978 til april 1979 at vi vinner elleve hjemmekamper på rad i obligatoriske kamper. Den gang stoppet vi på tolv.

Kamper på rad uten tap:

* Vi har nå fem strake obligatoriske kamper uten tap (5-0-0). Sist vi tapte en tellende kamp var 8. oktober da vi tapte 1-3 borte for Mjøndalen. Vi har dessuten bare tapt én av de siste 35 obligatoriske kampene (31-3-1).

* Brann har kun tre tap etter 90 eller 120 minutter på de siste 50 cupkampene hjemme. Etter semifinaletapet på 2-4 mot Fredrikstad i 1984 har vi nemlig kun tapt mot Glimt i 1993 (2-4), Rosenborg i 1998 (2-3) og Mjøndalen i 2013 (1-2). I tillegg røk vi på straffer mot Aalesund i 2002 og Sarpsborg 08 i 2015.

* Branns siste 50 hjemmekamper i cupen etter første 90 minutter: 42-5-3. Branns siste 50 hjemmekamper i cupen ved det vanlige spillets slutt (altså enten 90 eller 120 min.): 44-3-3. Branns siste 50 hjemmekamper til slutt (altså om vi gikk videre eller gikk ut): 45 videre, 5 ut.

* Hjemme: I obligatoriske kamper var dette vår 19. strake hjemmekamp uten tap (16-3-0). Dette er forbedring av klubbrekorden vi satte i sist kamp, hvis vi holder kretskamper før krigen utenfor. Den gamle gikk fra mai 1996 til mai 1997 da vi hadde 17 (12-5-0). Vi hadde også 17 strake uten tap (17-0-0) fra august 1923 til august 1929, men da kun cupkamper. Forrige hjemmetap kom 28. november 2021 da Molde slo oss 1–0.

Scoringer:

* Vi har nå scoret i 35 strake obligatoriske kamper. Dette er en forbedring av klubbrekorden vi satte sist! Sist vi ikke scoret i tellende kamp var da KFUM slo oss 1–0 i Oslo i cupen 12. mars i fjor. Den gamle klubbrekorden (hvis vi holder kretskamper fra før krigen utenfor) var på 33 fra mai til desember i 2004.

* Hjemme: Vi har scoret i 19 strake obligatoriske hjemmekamper. Det hadde vi ikke klart siden da vi scoret i 21 strake fra august 2006 til september 2007. Forrige gang vi ikke scoret i en tellende hjemmekamp var da Molde slo oss 1–0 på Stadion 28. november 2021.

* Hjemme: Vi har scoret minst tre mål i alle de åtte siste obligatoriske hjemmekampene. Holder vi kretsserie før krigen utenfor, har det ikke skjedd oss siden vi klarte det i ni strake (kun cupkamper) fra 1923 til 1927. Sist vi ikke klarte minst tre mål i en tellende hjemmekamp var da vi slo Start 1-0 4. august.

Baklengsmål:

* Brann holdt nullen for første gang i obligatorisk kamp siden 3-0 over Skeid på Stadion 17. oktober. I mellomtiden slapp vi inn mål i tre strake.

* Hjemme: Dette var første gang siden 3-0 over Skeid 17. oktober at vi klarte å holde nullen i en obligatorisk kamp hjemme. I mellomtiden slapp vi inn mål i to strake.

-


Brann innbyrdes mot Sandefjord i obligatoriske kamper (serie, cup, kvalik):

Hjemme: 8-1-1, 26-11 i målforskjell til oss.

Borte: 5-3-1, 17-11 i målforskjell til oss.

Totalt: 13-4-2, 43-22 i målforskjell til oss.

* Vi er ubeseiret mot Sandefjord i de 11 siste obligatoriske kampene mot dem. (8-3-0). Siste tap mot dem kom 24. august 2009 da de slo oss 1-0 på Stadion. Seks av disse ubeseirede har vært hjemme (5-1-0).

* Vi har scoret i elleve strake obligatoriske kamper mot Sandefjord. Sist vi ikke scoret mot dem var da de slo oss 1-0 på Stadion i 2009. Seks av disse strake med scoring har vært hjemme.

* Vi hadde før søndag sluppet inn mål i de fem siste obligatoriske kampene mot Sandefjord. Forrige gang vi holdt nullen mot dem var da vi slo dem 1-0 i Sandefjord 29. april 2018. På stadion hadde vi før søndag sluppet inn mål i tre strake tellende kamper mot Sandefjord. Forrige gang vi holdt nullen mot dem hjemme var da vi slo dem 5-0 16. mai 2017.

* Brann har aldri tidligere møtt Sandefjord i cupen, men vi har møtt dem i kvalik (to kamper) i 2002.

-

Hendelsene:

01:22 - Brann: Felix Horn Myhre kommer til dødlinjen, men blir stoppet ved femmeteren og er også sist på ballen slik at det ikke blir corner når den går ut over dødlinjen.

03:14 - SF: Alexander Ruud Tveter skyter fra atten meter. Det går via Sivert Heltne Nilsen og i en bue inn til Mathias Dyngeland.

04:36 - Brann: Ole Didrik Blomberg kaster kjapt på venstresiden til David Wolfe som kommer ned til dødlinjen og legger 45 grader ut til Bård Finne som fra åtte meter setter ballen i høyre stolpe!

05:44 - SF: Fredrik Pålerud legger inn fra deres venstreside og Jesper Taaje er ikke langt unna å treffe ballen på vel åtte meter. Dyngeland slenger seg og redder greit.

08:31 - Brann: SF-keeper Hugo Keto med en voldsom utboksing der han river ned Mathias Rasmussen. Sistnevnte blir liggende, men det er likevel SF-keeperen som får frisparket.

11:31 - SF: Jakob Dunsby herjer på deres høyreside og Ruben Kristiansen klarer ikke å hindre ham i å få lagt over til motsatt hvor han finner Danilo Al-Saed som drar seg inn i feltet og skyter fra noe skrått hold rett innenfor sekstenmeteren. Skuddet treffer Japhet Sery Larsen etter noen få meter og går ut til corner. SF vil ha hands på Larsen. Den treffer armen hans, så det kunne det fort ha blitt.

12:16 - SF: På den påfølgende corneren får vi ikke klarert skikkelig og ballen havner hos Al-Saed innenfor feltet. Han drar seg mot høyre og skyter fra tolv meters noe skrått hold. Frederik Børsting blokkerer etter et par meter. Det blir corner.

17:39 - Brann: Blomberg får ballen på 22 meter og sender ut til Felix som han har med seg til venstre for seg. Sistnevnte sender videre til Wolfe som kommer til skudd fra venstre nesten ved dødlinjen. Det forandrer litt retning i Pålerud og går rett i fleisen til Keto.

20:22 - 1-0, SCORING BRANN; FELIX HORN MYHRE: Etter å ha hatt ballen i 63 sekunder og gjort atten trekk, tar vi endelig ledelsen. Det siste som skjer i angrepet er at Felix kriger seg forbi Dunsby, mister nesten ballen, men får ballen tilbake og skyter fra 21 meter. Ballen går inn helt nede i det venstre hjørnet - utagbart fra keeper.

24:21 - 2-0, SCORING BRANN; DAVID WOLFE: Wolfe får ballen nede ved det venstre hjørnet, sender til Felix som kommer seg ned til dødlinjen, vender og gir ut til Wolfe som får ballen på ti meters skrått hold. Han demper ballen og skyter inn i den vidåpne høyre delen av SF-målet.

25:33 - SF: Filip Ottosson skyter fra 25 meter, ballen forandrer retning i Rasmussen noen meter lenger fremme og triller fire meter utenfor mål til corner.

27:19 - Brann: På returen etter en klarering skyter Bård Finne fra femten meter, men det blokkeres med en gang.

36:27 - 3-0, SCORING BRANN; MATHIAS RASMUSSEN: Ruben Kristiansen vinner ballen tre meter inne på SFs banehalvel. Han avanserer 25 meter fremover og gir til høyre hvor han finner Blomberg. Sistnevnte gir videre til Finne som får ballen feilvendt rett innenfor feltet. Rasmussen kommer ham i møte og skyter fra tolv meter. Ballen spretter inn i mål via Taaje.

39:55 - gult kort, SF: Fredrik Pålerud når han legger Thore Pedersen i bakken på venstresiden.

40:26 - Brann: Rasmussen slår frisparket motsatt hvor Blomberg header inn igjen foran mål, men Keto plukker det ned.

43:20 - Brann: Vi vinner ballen høyt like etter at SF har fått frispark. Det ender med at Finne skyter fra 21 meter, men et par meter utenfor.

45:00 + 0:54 - SF: Dyngeland er utenfor feltet og avskjærer et langt fremspill.

45:00 + 0:56: Pause. 3-0 til oss etter 5-2 til oss i angrep med avslutninger i feltet.

- 2. omgang: -

50:56 - SF: Ruben rydder opp og gir tilbake til Dyngeland når Al-Saed er nære på å gjøre det farlig.

52:28 - Brann: Finne spiller igjennom til Blomberg som skyter fra tolv meters skrått hold, men det blokkeres til corner.

53:38 - Brann: Etter en corner får Finne ballen utenfor feltet, drar seg inn og skyter fra skrått hold noen meter innenfor feltet. Det går like utenfor lengste.

54:38 - gult kort, SF: Fredrik Berglie. Muligens for sabotasje mot at Brann forsøker å ta et frispark kjapt.

55:29 - Brann: Finne med et frispark fra 22 meter som går en halvmeter over.

56:35 - SF: Dunsby kommer til avslutning centimetere utenfor feltet, men skuddet blokkeres etter noen meter. Like etter kommer et innlegg mot Ruud Tveter som får frispark imot seg når han går opp i duell mot Thore Pedersen.

57:10 -> bytte SF: Filip Loftesnes-Bjune inn for Fredrik Pålerud,

57:26 -> bytte SF: Gilbert Koomson inn for Jakob Dunsby.

57:36 -> bytte SF: Aleksander Nilsson inn for Keanin Ayer.

59:39 - Brann: Rasmussen vipper frem til Sivert som er helt fremme på ti meter og demper ballen på brystet, men får ikke kontroll og Taaje klarerer til corner.

60:15 - Brann: En corner ender hos Finne som sleiver godt med venstrefoten fra tretten meter. Ballen går femten meter utenfor.

61:19 -> bytte Brann: Niklas Jensen Wassberg inn for Mathias Rasmussen.

65:49 - SF: En dødballsituasjon ender med at Ottosson skyter fra tretten meter, men det blokkeres av Felix.

67:24 - SF: Koomson får ballen på femten meter og skyter, men Felix blokkerer igjen.

67:46 - SF: Simon Amin skyter fra siden av sekstenmeteren. Det blir ikke vanskelig for Dyngeland.

70:13 - Brann: Finne har med seg Felix til høyre for seg og sistnevnte skyter fra nitten meter, men det blokkeres allerede før det når sekstenmeteren.

73:24 -> bytte Brann: Aune Heggebø inn for Bård Finne.

77:32 - Brann: Noen fine kombinasjoner ender med at Sivert skyter fra tyve meters skrått hold. Det forandrer retning i Fredrik Berglie og går noen meter utenfor til corner.

78:04 - Brann: Pedersen skyter fra nitten meter, men rett på keeper.

79:29 -> bytte Brann: Svenn Crone inn for David Wolfe.

80:52 - Brann: Blomberg med et frispark fra skrått hold noen meter utenfor feltet. Det går rett på keeper Keto som ikke klarer å holde det, men Nilsson får klarert.

82:57 - Brann: Blomberg spilles igjennom og kommer til avslutning fra tolv meters skrått hold, men det er uansett avvinket for offside.

86:27 - Brann: Sivert med et skuddforsøk fra nitten meter, men det blokkeres.

88:43 -> bytte SF: Ian Smeulers inn for Vetle Walle Egeli.

90:00 + 2:00: Kampen er over. Vi vinner 3-0 etter 8-5 til oss i avslutninger i feltet.

-

Kampfakta:

Brann - Sandefjord 3-0 (3-0)

NM 2022 fotball menn, kvartfinale. Åsane Arena. 2243 tilskuere. Dommer: Tom Harald Hagen, Brandvold. Gult kort: Fredrik Pålerud og Fredrik Berglie, Sandefjord.

Mål: 1-0 Felix Horn Myhre (20:22), 2-0 David Møller Wolfe (24:21), 3-0 Mathias Rasmussen (36:27).

Brann (4-3-3): Mathias Dyngeland - Thore Pedersen, Japhet Sery Larsen, Ruben Kristiansen, David Møller Wolfe (Svenn Crone fra 80.) - Mathias Rasmussen (Niklas Jensen Wassberg fra 62.), Sivert Heltne Nilsen, Felix Horn Myhre - Frederik Børsting, Bård Finne (Aune Heggebø fra 74.), Ole Didrik Blomberg.

Sandefjord (4-3-3): Hugo Keto - Fredrik Pålerud (Filip Loftesnes-Bjune fra 58.), Jesper Taaje, Fredrik Berglie, Vetle Walle Egeli (Ian Smeulers fra 89.)- Keanin Ayer Boya (Aleksander Nilsson fra 58.), Filip Ottosson, Simon Amin - Jakob Dunsby (Gilbert Koomson fra 58.), Alexander Ruud Tveter, Danilo Al-Saed.

-

Kampstatistikk:

Avslutninger: 12-6 til Brann (NTB)

Avslutninger på mål: 5-2 til Brann (NTB)

Sjanser: 5-1 til Brann (NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 8-5 til Brann (mine tall). 1. omg.: 5-2 til Brann. 2. omg.: 3-3.

---

Spillerstatistikk, NM 2022/23:

Tallene for hver kamp er minutter spilt.

Stjerne bak tallet indikerer innbytte.

Totalt = Minutter spilt i alle rundene totalt.

Kamp = Kamper spilt.

Start = Kamper startet


Voss

Os

FFK

FKH

San


Totalt

Kamp

Start

Mål

Gule


b

b

h

h

hBlomberg

63

90

90

90

90


423

5

5

1

1

Børsting


45*

30*

61

90


226

4

2Castro


45*

60
105

2

1

2


Crone

9*


90

15*

11*


125

4

1Delaveris

90


90

1

1Dyngeland
90

90


180

2

2Finne

81

90

61

90

73


395

5

5

9


Heggebø


45

29*

29*

17*


120

4

1

1


Hjortseth

90

45

135

2

2Holmen J

90

90

90
270

3

3Holten

27*


27

1
Hove

63


63

1

1Haaland

27*


27

1


1


Jonsson

90


90

1

1Knudsen


90

90
180

2

2


1

Kristiansen


61

90

90

90


331

4

4Kvinge

27*


27

1
Larsen
90

90


180

2

2Moberg

45


45

1

1Myhre

90

90

90

90

90


450

5

5

3


Nilsen


45*

61

90

90


286

4

3Pedersen
75

90


165

2

2


1

Rasmussen


45*

29*

76

61


211

4

2

2


Skovgaard


90

61
151

2

2Skaanes

63

45

45
153

3

3Trengereid

45*


45

1


2


Torsvik

90

29*

119

2

1


1

Wassberg


45

45*

14*

29*


133

4

1

1


Wolfe29*

90

79


198

3

2

1


--

-

Mediene om kampen:

BA 1

BA 2

BAs spillerbørs

BT

VG

TV2

NRK

Branns hjemmeside

Sandefjords hjemmeside