Arna-Bjørnar knuste Amazon

Caroline Walde og Arna-Bjørnar knuste Amazon Grimstad 4-1 torsdag.

Caroline Walde og Arna-Bjørnar knuste Amazon Grimstad 4-1 torsdag. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Arna-Bjørnar avgjorde kampen mot Amazon Grimstad med tre mål på fire minutter.

DEL

Jentene på Arna-Bjørnar var ute etter revansj etter at de tapte borte mot Klepp forrige runde. Torsdag kom Amazon Grimstad, som lå sist på tabellen, på besøk.

Arna-Bjørnar-jentene gikk rett i strupen på Amazon. Etter 13 minutter fikk Hege Hansen et godt treff fra distanse og ordnet 1-0 til hjemmelaget. Like etter fikk nysigneringen Fanndis Fridriksdottir sin første scoring for Arna-Bjørnar.

Om det ikke var nok, scoret Maria Brochmann, som kom fra Åsane før sesongen, sitt første for Arna-Bjørnar minuttet etterpå. 3-0 på fire minutter.

KJAPP SCORING

Etter det kontrollerte hjemmelaget kampen inn til pause uten å skape de største sjansene. Da lagene kom ut etter pause startet rødtrøyene i samme spor. Tina Algrøy scoret 4-0 før ett minutt var gått, og Amazon-jentene sto bare å måpte.

Bortelaget reduserte en gang med rundt et kvarter igjen, men de var aldri nære å komme inn i kampen igjen. Dermed vant Arna-Bjørnar 4-1 på en litt dårlig dag. Noe spillerne selv var enig i.

– Det var kjekt å vinne 4-1, men det er litt irriterende at vi ikke får spillet til å sitte i store deler av kampen. Det var viktig at vi fikk hevet oss fra Klepp-kampen, og det gleder vi oss over, sier Ingrid Ryland til BA.

Kaptein Caroline Walde er enig.

– Vi skulle trykke på fra start og det klarte vi. Det dabbet litt av etter de tre scoringene, men jeg er veldig glad for at vi får med oss tre poeng, sier hun.

BRA MAKSNIVÅ

Trener Morten Kalvenes var greit fornøyd etter tre poeng. Han mener laget hans er bedre enn på samme tidspunkt i fjor.

– Maksnivået vårt er bedre enn samme tid i fjor. Samtidig er kanskje bunnivået vår litt dårligere. Vi spilte 90 minutter hvor vi fikk vist begge deler, sier Kalvenes.

Artikkeltags