– Brann må følge med

David Nielsen ser etter en forsterkning på keeperplass og skal forsøke å få inn en back, men ellers begynner troppen til neste sesong å bli klar (arkivfoto).

David Nielsen ser etter en forsterkning på keeperplass og skal forsøke å få inn en back, men ellers begynner troppen til neste sesong å bli klar (arkivfoto). Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

David Nielsen mener Brann kan finne spillere i 2. divisjon. Nå har han forsterket eget lag foran 2013-sesongen.

DEL

Det er ikke bare Brann som febrilsk jakter spillere for tiden. Tradisjon tro er bergensklubbene som vanlig i gang med å kapre spillere fra hverandre straks sesongen er slutt.

  • Fotball

Nest-Sotra har sikret seg to spillere fra rivalene foran neste sesong. Midtstopper Gojko Ivkovic (22) kommer fra Åsane, og angrepsspilleren Tim Andre Nilsen (20) melder overgang fra FK Fyllingsdalen. Begge har signert for Nest-Sotra ut 2013-sesongen.

ETABLERTE SPILLERE

– Gojko er en spiller som har vært i Viking og fortsatt har det nivået inne. En av de klart beste midtstopperne i 2. divisjon, beskriver David Nielsen til BA.no.

Treneren er også fornøyd med sin andre og mer offensive forsterkning.

– Tim Andre er kanskje spilleren med størst potensiale, men han har ikke helt fått ut potensialet sitt ennå. Det skal vi forsøke å få til her, sier dansken.

SNART FULL STALL

I sommer mistet Nielsen en rekke spillere, men nå er det slutt på spillerflukten fra Nest-Sotra.

– Vi beholder alle spillerne vi har, og det er vi veldig glade for, sier Nielsen.

Med Ivkovic og Nilsen allerede på plass er troppen for 2013 i ferd med å sette seg.

– Vi ser etter en forsterkning på keeperplass og skal forsøke å få inn en back. Ellers er vi så godt som i mål, røper Nielsen.

SER INGEN FAVORITT

Denne sesongen var de fem bergenslagene i 2. divisjon fordelt på to avdelinger. Neste sesong utvider Arna-Bjørnar kontingenten til seks lag og alle samles i samme avdeling

– Slik som avdelingen ble vil det være idiotisk å gå ut og si vi skal rykke opp. Men å kjempe i toppen er helt klart et mål. Størrelsen på klubben og budsjettet vårt er ikke på høyde med de største, men vi kan uansett få et bra lag. Hvem som er favoritt i avdelingen er for tidlig å si, mener Nielsen.

BRANN MÅ FØLGE MED

Dansken gleder seg allerede til en sesong med flust av lokalderby og klubber som vil forsøke å stikke kjepper i hjulene for hverandre.

– Fantastisk! Ikke minst for spillerne som får kjempe mot hverandre og finne ut hvem som er best i by´n. En ting er seriemesterskapet, noe annet blir bergensmesterskapet.

– Spillerne må bare glede seg, og så vil jeg oppfordre Brann til å følge nøye med på spillere som har havnet utenfor deres system. De beste spillerne i 2. divisjon kan raskt bli gode eliteseriespillere, påpeker David Nielsen.

Artikkeltags