David Nielsen blir Løv-Ham-trener

David Nielsen

David Nielsen Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel
DEL

David Nielsen går inn i Løv-Hams trenerteam som Tom Mangersnes sin assistent.

– Det er utrolig spennende. Nå ser jeg frem til å lære spillerne bedre å kjenne, sier David Nielsen.

Nielsen som Mangersnes' assistent blir løsningen i 1. divisjonsklubben minst frem til fotballferien i juli.

– David var mitt førstevalg fra dag én, etter at styret i klubben henvendte seg til meg om å overta som midlertidig hovedtrener. Faktisk var løsningen noe Arne Sandstø foreslo for styret før han tok over Sandefjord, sier Tom Mangersnes til BA.

Han forklarer hvorfor han holdt den danske fotballnomaden som sitt førstevalg:

– Han har bakgrunn og personlighet som kan utfylle meg og resten av teamet. Vi har veldig like oppfatninger om menneskelige og fotballmessige faktorer for å skape gode prestasjoner, fortsetter mannen som nå er Løv-Hams hovedtrener.

SKULLE SAMLE TANKENE:

Etter karrieren som profesjonell fotballspiller ble avsluttet i Brann, har David Nielsen viet sin tid til trenergjerningen. Først ved å reise rundt i verden for å lære av storklubbene.

- Jeg hadde egentlig tenkt å bruke et år nå på å reise og samle tankene litt, men når Løv-Ham kom med en henvendelse var det såpass spennende at jeg måtte takke ja, sier David Nielsen til BA.

Han holder for tiden på med å ta sin UEFA A-lisens, og går inn i Løv-Ham i en deltidsstilling for å kunne ivareta også andre forpliktelser.

I tillegg passer en redusert stilling sannsynligvis Løv-Hams lidende økonomi bra.

FÅR MER HJELP:

Mangersnes har også hentet opp Espen Eriksen til sitt A-trenerteam. Han er sportslig ansvarlig i Løv-Ham ung, og skal avlaste Mangersnes som analysemedarbeider.

I tillegg vil Eriksen overta en del av de administrative oppgavene som Mangersnes tidligere har tatt seg av. Også Eriksen er i ferd med å skaffe seg A-lisensutdannelse. Han begynner sitt trener D-kurs i sommer.

Er Nielsen rett mann for Løv-Ham?

Diskuter her!

Artikkeltags