Endelig kommer cornerflagget!

Mangelen på corner fra høyre har vært merkbar på Møhlenpris, men nå får formannen i  Djerv, Tore Andersen, og resten av spillerne nytt hjørne.

Mangelen på corner fra høyre har vært merkbar på Møhlenpris, men nå får formannen i Djerv, Tore Andersen, og resten av spillerne nytt hjørne. Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

En av de mest corny konfliktene på Møhlenpris går mot sin ende.

DEL

Cornerflagget på Møhlenprisbanen har vært gjenstand for mye oppmerksomhet og latterliggjøring de senere årene.

Fotball

Etter at den nye etterlengtede kunstgressbanen kom på plass viste det seg nemlig at banen ble for kort, det ene hjørnet ble kuttet av.

FÅR SITT FLAGG: Nyheten om den cornerløse banen har siden gått verden rundt, og konflikten har eskalert mellom Bergen kommune, som eier tomten, og Statens vegvesen, som nekter å gi fra seg noe av veien utenfor til fotballbane. I gårsdagens nye reguleringsplan til byrådet kom løsningen:

«Møhlenpris idrettsplass får sitt fjerde cornerflagg på grunn av denne reguleringsplanen. Fortauet blir smalere for å gi plass til banen.»

Planen som legger til rette for utvikling av Marineholmen har flere andre momenter i seg.

Den inneholder muligheter for boliger, nye lokaler for BI og sikrer gangbroen over Damsgårdsundet. Man ønsker også å sikre kaifronten for allmennheten, og legge til rette for at båter skal legge til.

Og ikke minst: gi Møhlenpris det etterlengtede fjerde cornerflagget.

Artikkeltags