Gammel kjenning med drømmetreff

Jonas Svensson, Tijan Jaiteh og Hans Julius Norbye er blant kandidatene det kan stemmes på denne runden.

Jonas Svensson, Tijan Jaiteh og Hans Julius Norbye er blant kandidatene det kan stemmes på denne runden. Foto:

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

Scoret Tijan Jaiteh rundens mål?

DEL

Tverrligger og inn? Mål fra 40 meter? Kontringsmål? Nå har vi plukket ut kandidatene du kan stemme på denne runden!

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige serierunder denne sesongen. I sjuende runde ble det scoret totalt 22 mål i vår øverste divisjon.

Glad i fotball? Følg oss på Facebook!

Vi har plukket ut de fem kandidatene det kan stemmes over denne runden, og nå kan du være med å avgjøre hvem som hadde det fineste målet!

Sist runde var det Vegard Båtnes Braaten fra Bodø/Glimt som vant kåringen for sitt volleymål mot Tromsdalen. Se målet her!

De siste rundene har vi tatt én scoring fra 1. divisjon med i kåringen. Både fordi det har manglet fem gode kandidater i eliteserien, og fordi det har vært solide scoringer i vår nest øverste divisjon. Denne gangen er det Tijan Jaiteh, tidligere Brann-kriger, som har fått plass blant kandidatene.

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene. (Klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet)

Avstemningen avsluttes onsdag klokken 24.00

Kandidat 1: Fredrik Midtsjø. Rosenborg har flere ungspirer som er på vei opp og fram. Inn fra benken denne gang kom Fredrik Midtsjø og satte fart på Rosenborg-maskineriet. Frekt og freidig fikk han med seg ballen forbi Stabækforsvaret takket være en flott førsteberøring. Avslutningen sendte han hardt og kontant i lengste hjørnet forbi Jan-Kjell Larsen. Har du sansen for dette målet stemmer du på kandidat 1.

Kandidat 2: Jonas Svensson. Nok en unggutt i Rosenborg-trøye. Svensson har ikke hatt fast plass i første-elleveren til Jönsson denne sesongen, men midtbanespilleren har kvittert med to scoringer allerede i år. Målet mot Stabæk satte han like greit i mål via tverrliggeren. Har du sansen for mål via treverket, stemmer du på kandidat 2!

Kandidat 3: Hans Julius Norbye. Sprinteren fortsetter å spille seg varm på backplassen i Tromsø. Lørdag noterte han seg for sesongens andre scoring. Denne scoringen kom etter en flott TIL-kontring der Norbye avsluttet løpet med et hardt skudd nede i hjørnet til keeper André Hansen. Har du sansen for gode kontringer, er dette din kandidat!

Kandidat 4: Mattias Moström. Svensken som ombestemte seg sist sesong, og skrev ny kontrakt med Molde har blomstret under Ole Gunnar Solskjærs lederskap. Med vilje eller ei - scoringen hans mot Aalesund var av det lekre slaget. En nydelig parabelbue over Sten Grytebust sørget for 1-0-ledelse. Har du sansen for Moströms lobb, stemmer du på kandidat 4.

Kandidat 5: Tijan Jaiteh. Midtbanesliteren hadde en kort opphold i Danmark, og er nå tilbake i Norge og 1. divisjon. For Sandefjord fikk han drømmetreff fra nær 40 meter mot Kongsvinger. Har du sansen for gode langskudd, stemmer du på kandidat 5.

Disse har vunnet de fem første rundene:

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Askar soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

Dette ble sagt om scoringene på Twitter!

Artikkeltags