Henter nytt krutt fra egne rekker

Kevin Dure (t.v) og Fredrik Haugen (t.h.) er tatt opp i A-stallen til Løv-Ham. I midten styreformann Tom Georg Olsen (4.12.2008).

Kevin Dure (t.v) og Fredrik Haugen (t.h.) er tatt opp i A-stallen til Løv-Ham. I midten styreformann Tom Georg Olsen (4.12.2008). Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

De har representert Løv-Ham hele sitt liv. Nå skal de inn på A-laget.

DEL

Ungguttene Kevin Dure (15) og Fredrik Haugen (16) fått kontrakt med A-laget til Løv-Ham.

Hovedtrener Trond Amundsen har ingen betenkeligheter med å gi så unge spillere denne tilliten. Han mener løftet er et naturlig skritt i utviklingen og gir talentene følgende karakteristikker:

HAR KLART SEG BRA: – Kevin er en midtstopper som er inne på aldersbestemt landslag (G15). Han har hospitert hos oss denne sesongen og klart seg bra. Nå ønsker vi å ta ham opp og jobbe videre med utviklingen hans. Riktig nok er han ung, men han er en veldig spennende stopper. Derfor ønsker vi at han skal trene fast hos oss.

KLOKT HODE: – Fredrik er en sentral midtbanespiller som har trent fast med oss i år, og som også har vært inne på landslagsnivå (G16). Han har et veldig klokt fotballhode, og kanskje en ekstremferdighet i en kreativ og god pasningsfot, beskriver Trond Amundsen.

Løv-Hams spillerutvikler, Stein Arve Lohne, ser ikke bort i fra at ungguttene kan gjøre seg aktuelle for spilletid allerede neste sesong.

– Det er det vi har håp om. Neste år blir stallen litt mindre, og da er muligheten absolutt tilstede om de står på, sier han.

Artikkeltags