Her mister han tannen

Artikkelen er over 5 år gammel

Mats-André Kaland (23) fikk hjelp av lagkameratene til å lete etter tannen.

DEL

23-åringen fra Fyllingsdalen mistet en tann og måtte sy åtte sting etter en duell med Haugesunds Umaru Bangura torsdag. Episoden inntraff da Haugesund og Hønefoss spilte 1-1.

– Jeg kolliderte med Umaru Bangura, og tannen ble slått ut i sammenstøtet, forteller Kaland.

Selv var han ikke i stand til å se etter tannen, men han fikk hjelp.

– Det var flere av lagkameratene mine som letet etter tannen, men de fant den ikke. Den ligger igjen i Haugesund, sier han.

VARSLET MAMMA

Hønefoss-spilleren mistet tannen på venstresiden av fortannen. Fredag var han hos tannlege, men han må vente til hevelsen har gått ned før han kan få erstattet tannen.

– Mamma satt på tribunen, men jeg fikk gitt henne beskjed om at alt gikk bra så hun ikke skulle bli bekymret, forteller han.

Mats-André Kaland har vært alt annet enn tannløs etter overgangen til eliteserieklubben. Den tidligere Løv-Ham-spilleren har spilt én kamp fra start og fått flere innhopp for ringerikingene. I tillegg ble matchvinner mot Vålerenga.

– MYE SUPPE

Kaland ble byttet inn i det 62. minutt, men måtte gå av banen 17 minutter senere. Han blødde kraftig fra et kutt i leppen, og han måtte sys av legen til Haugesund.

Fotballspilleren la også ut et bilde av resulatet på Instagram. Se bildet her!

– Det er ikke så vondt i leppen som det ser ut. Da er det verre å spise uten tannen. Det blir nok mye suppe og yogurt fremover

Hønefoss ligger på en sterk sjetteplass etter de elleve første rundene, med fire seire, fem uavgjort og kun to tap.

Artikkeltags