Hjertetrøbbel for Efe

FORTVILET: ? Jeg
begynner å bli lei av
denne gamle historien,
sier Efe Prince
Ehiorobo. Nå har
han igjen fått hjertet
undersøkt. ? Jeg er
helt frisk, men hele
historien er ødeleggende,
sier han til BA.

FORTVILET: ? Jeg begynner å bli lei av denne gamle historien, sier Efe Prince Ehiorobo. Nå har han igjen fått hjertet undersøkt. ? Jeg er helt frisk, men hele historien er ødeleggende, sier han til BA. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

En hjertefeil Efe Prince Ehiorobo (25) ikke skjønner noe av står i fare for å ødelegge karrieren hans.

DEL

I to år har 25-åringen vært en av de sentrale spillerne i Løv-Ham. Men «løvene» har ingen penger, så for et par uker siden skrev nigerianeren under for Åtvidaberg, som rykket opp til Allsvenskan i høst.

- Jeg ble presentert både i klubben og for publikum, og gledet meg veldig. Men så dukket denne gamle historien opp, sukker Efe.

- FRISK: I 2005 mente klubblegen i GAIS å ha funnet en hjertefeil hos Efe. Den har hengt ved ham, på tross av at han siden den gang har blitt friskmeldt av Volvat i Oslo og sykehus i Milano, Stockholm og Bergen. Her i byen har det skjedd to ganger.

- Jeg måtte jo gjennom ny medisinsk undersø­kelse da jeg kom til Løv-Ham for to år siden. Som alle andre hadde de fått høre om denne angivelige hjertefeilen, men det er jo ikke noe galt med meg. Jeg har gitt alt for Løv-Ham i to år, jeg er kanskje den best trente spilleren i årets tropp! Bare spør legen, sier en fortvilet Efe, som nå altså er i Bergen i stedet for i Åtvidaberg.

- Jeg er erklært frisk så mange ganger de siste årene at jeg begynner å bli lei, sukker han oppgitt.

DROPPET I AVISEN: Men i Åtvidaberg er de av en annen oppfatning. Klubblege Lennart Palmefors frarå­det dem å la ham spille, og de annullerte kontrakten.

- Det er fortvilende. Det var ikke en gang Palmefors som undersøkte meg. Men de har tydeligvis snakket med GAIS, sukker Efe.

- Det verste er at klubben ikke kom til meg med dette, de gikk rett til avisene. Alle store og små aviser i Sverige hadde saken om at jeg skulle ha en hjertefeil. Jeg fikk helt sjokk.

- Dette kan bli svært alvorlig for karrieren min, sier Ehiorobo

Han har samboer og datter boende i Gö­teborg.

I forrige uke kom han tilbake til Bergen, og gjennomgikk tester på Haukeland.

- Omfattende EKG-test, lø­ping og testing på tredemølle, ultralyd. Jeg var der i flere dager, og var ferdig fredag. Jeg har fått resultatene nå, og jeg er fortsatt helt fin. Derfor er dette så fortvilende, sier Efe til BA.

Men på tross av at han nå er friskmeldt av medisinerne på Haukeland, vil han ikke prø­ve Åtvidaberg på nytt.

- Jeg skal snakke med dem, fortelle dem at det de har gjort er feil og ødeleggende for meg. Men jeg stoler ikke på dem lenger, dessverre. Så jeg vil ikke spille der, selv om de skulle ønske meg tilbake. Jeg må finne meg noe annet.

- Synd ikke Løv-Ham har penger, da ville jeg gjerne blitt, sier han.

Artikkeltags