– Jeg var lei av folk i Åsane

Gojko Ivkovic

Gojko Ivkovic Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Gojko Ivkovic gikk til Nest-Sotra fordi han var lei folkene i gamleklubben Åsane. 1-0-seieren over Viking 2 sendte Nest-Sotra opp i ryggen på gamleklubben.

DEL

Midtstopperen valgte å gå til Nest-Sotra før denne sesongen. Han har flere sesonger bak seg i Åsane, men nå var det på tide med en liten forandring for 23-åringen.

:Han fikk et tilbud fra David Nielsen i Nest-Sotra som han ikke kunne si nei til. I tillegg var han lei enkelte folk i Åsane.

– Jeg må rose trenerne jeg hadde i Åsane, men det er folk i den klubben som jeg var lei av. Det er folk som har irritert meg over tid, sier han.

Da Nielsen henvendte seg til 23-åringen hoppet den tidligere Viking-spilleren på hesten til dansken.

– David hadde en konkret plan da han spurte meg om jeg ville komme ut hit. Det hadde vi ikke i Åsane på den tiden. Jeg angrer ikke, for David er den beste treneren jeg har hatt noen gang. Han er en fantastisk motivator og trener, sier Ivkovic.

– EN LAGSEIER

Ivkovic styrte midtforsvaret til Nest-Sotra mot Viking 2. 1-0-seieren over Viking 2 sender Nest-Sotra helt opp i ryggen til byrival Åsane som leder 2. divisjon. Nest-Sotra spilte en dårlig hjemmekamp, men tok likevel med seg alle poengene.

– Det var en lagseier for oss. Alle jobbet knallhardt, og gjorde det vanskelig for Viking. Vi fikk ikke til spillet vårt, men det er viktig å vinne disse kampene også, sier målscorer Simen Næss.

Han scoret kampens eneste mål etter et flott samarbeid med kollega Tim Nilsen.

– Det var en grei scoring. Tim og jeg begynner å finne hverandre bra nå etter at jeg har vært ute med skade lenge, sier Næss.

TATT STEG

Trener David Nielsen var fornøyd med at laget hans tok tre poeng på en dårlig dag.

– Det at vi ikke slipper Viking til store sjanser viser hvor store steg vi har tatt. Vi er veldig god offensivt, men i år har vi tatt store steg defensivt også. Det gjør at vi kan være med i toppen, sier Nielsen.

– Er dere gode nok til å rykke opp?

– Vi kan like godt rykke opp som de andre lagene i teten. Det er så jevnt i denne puljen, sier Nielsen.

VIKITG SEIER

Tim Nilsen slo til med målgivende mot Viking 2. Den tidligere FK Fyllingsdalen-spilleren er klokkeklar på hva som lokket ham til Ågotnes.

– Jeg kom hit for å rykke opp. Jeg følte det var større sjanser for det her enn i Fyllingsdalen, sier han.

Artikkeltags