Klar for Nest-Sotra

Hnerik Gjesdal leies ut fra Brann til Nest-Sotra i vårsesongen.

Hnerik Gjesdal leies ut fra Brann til Nest-Sotra i vårsesongen. Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel

Branns Henrik Gjesdal leies ut til Nest-Sotra.

DEL

– Dette var noe jeg ønsket. Jeg har bare startet en kamp i oppkjøringen til Brann, og kjenner at det har blitt for mye tid på sidelinjen nå. Derfor er det rett for meg å gå til en klubb der jeg får spilletid på 1. divisjonsnivå, sier Gjesdal.

Midtstopperen er med når troppen til Nest-Sotra reiser på treningsleir til La Manga torsdag.

ERSTATTER IVKOVIC

– I utgangspunktet er Henrik klar for et lån frem til 15. juli, og det er vi veldig glad for at vi er på plass, sier Nest-trener Alexander Straus til BA.

Den nyopprykkede 1. divisjonsklubben var i utgangspunktet godt rustet på stopperplassen, men etter at Gojko Ivkovic skadet seg måtte strilene hente inn en ny mann på stopperplass.

– Henrik er en spiller som kommer fra et profesjonelt miljø i Brann, og vil bli en bra bidragsyter for oss i vårsesongen, mener Nest-treneren.

BRANN BETALER

Brann kommer til å dekke spillerens lønn i utlånsperioden, og det kommer heller ingen erstattere inn i rødtrøyenes A-stall som følge av denne midlertidige overgangen.

– Vi gjør dette både fordi det er en god løsning for Henrik, som han selv ønsket, men også for å hjelpe Nest-Sotra. Spilleren kommer til å få mer spilletid på et høyere nivå enn han ville fått i Brann. Derfor er dette en god løsning for alle parter, sier Branns daglige leder, Roald Bruun-Hanssen.

Artikkeltags