Signerte ving fra Makedonia

Løv-Hams trener, Espen Steffensen, sammen med daglig leder i klubben, Frank Almenning (t.v.)  og styreleder Tom Georg Olsen (t.h.).

Løv-Hams trener, Espen Steffensen, sammen med daglig leder i klubben, Frank Almenning (t.v.) og styreleder Tom Georg Olsen (t.h.). Foto:

Artikkelen er over 9 år gammel

Løv-Ham har skrevet toårs-kontrakt med den makedonske kantspilleren Bilal Velija (26).

DEL

– En spiller vi har fulgt over lang tid. Nå bestemte vi oss for at vi ville gå for han, og er veldig glad for at vi har kommet til enighet, sier sportslig leder i Løv-Ham, Espen Steffensen.

Makedoneren har spilt i både Aserbajdsjan, Finland og senest Albania - før Løv-Ham nå kjøpte ham ut av en kortidskontrakt med den albanske klubben Besa.

– FOTBALLKLOK: – Det er en spiller vi har fått innspill på gjennom vårt scouting-nettverk. Vi hadde sett ham på video, men før vi tok en avgjørelsen ønsket vi å ha ham med til La Manga slik at vi kunne bli bedre kjent. Her likte vi det vi så, utdyper Steffensen.

Han beskriver nyervervelsen som fotballklok, arbeidssom og veldig god offensivt én mot én.

Og med makedoneren inn i troppen tyder mye på at Løv-Ham-stallen begynner å bli komplett.

GLAD: – Nå er vi totalt 19-20 mann. Alt som dukker opp fra nå blir egne caser. Vi får bare holde øynene åpne, sier Steffensen.

– Jeg er veldig glad for å få satt stallen. Det har vært mye usikkerhet i vinter, men nå er vi endelig i mål og det er en stor glede, kommenterer trener Trond Amundsen som så laget sitt tape 1-3 mot Sarpsborg i den siste treningskampen på La Manga i kveld.

– Vi er gode frem til ca. 70. minutt. Da må Efe og Marius ut og vi blir urytmiske, mener Amundsen.

PS! Bilal Velija mangler arbeidstillatelse, men dette regner Espen Steffensen med bare er en formalitet.

Artikkeltags