– Skal rykke opp

Artikkelen er over 14 år gammel

For første gang tar Løv-Ham bladet fra munnen: – Vi skal rykke opp i år, sier trener Magnus Johansson.

DEL

Løv-Ham har endt på andre plass to sesonger på rad. I fjor ledet de avdelingen lenge, men måtte se Vard Haugesund stikke av med opprykket til slutt.

Men selv om skuffelsen hos trener Magnus Johansson var både stor og tydelig, ville han ikke innrømme at opprykk hadde vært målet.

Men til årets sesong er den gamle Brann-kapteinen mer angrepsvillig enn noen sinne. Endelig innrømmer han det mange har ment lenge:

– Vi har en god nok tropp til å sette oss som mål å rykke opp. Vi har kanskje ikke like store enerne som enkelte andre lag, men vi har en veldig jevn og god stall, sier Johansson til BA.

STYRET HAR BESTEMT

Styret i Løv-Ham har rett og slett bestemt at det en i år skal satse på opprykk, og tørre å si det.

– I Løv-Ham fungerer det slik at klubbens styre legger føringer, og så blir det opp til trenere og spillere å utføre oppdraget, sier leder i Løv-Ham Arne Larsen.

– Blir dette en «være eller ikke være»-sesong for Løv-Ham? Er det nå eller aldri?

– Vi føler at vi kan ha målsetning om opprykk i år. Skal vi ha en naturlig utvikling i klubben, må vi sette oss dette som mål.

– Men om vi ved endt sesong kan si at vi har spilt riktig og gjort de andre tingene riktig, men likevel ikke har klart opprykk, skal vi tåle det også, svarer Larsen.

NY BREDDEKLUBB

Arne Larsen fremhever at A-lagets eventuelle suksess er bare en bit av det store bildet.

– Vi har et lag i 5. divisjon, et i 3. divisjon og et rekruttlag til A-laget. Vi ser for oss – og håper inderlig – at vi feirer 30-års jubileum på nybygde Krohnegården neste år. Slik det er nå er vi unike i Norge på dette nivået i og med at vi ikke vet verken hvor vi skal trene eller spille, sier Larsen.

Han ønsker å bygge opp ett nytt breddetilbud ved siden av Fyllingen i Dalen. Lille Løv-Ham skal vokse seg store.

– Det er en sørgelig situasjon å være i når vi må si nei til en mengde barn og ungdom som vil være med hos oss. Men vi har rett og slett ikke har plass.

Laget har sikret seg forsterkninger i Christoffer Eliassen (Brann) og Ole Strandhagen (Molde).

Løv-Ham åpner på Varden mot Volda kommende lørdag. Nye Krohnsminde blir hjemmebane når den er ferdig.

Artikkeltags