Stem fram rundens mål

Petter Vaagan Moen, Tomasz Sokolowski, Victor Demba Bindia, Palmi Rafn Palmason og Øyvind Storflor.

Petter Vaagan Moen, Tomasz Sokolowski, Victor Demba Bindia, Palmi Rafn Palmason og Øyvind Storflor. Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

Fem sterke kandidater. Du avgjør! Hvem scoret det fineste målet? Se målene, og avgi din stemme!

DEL

Avisenes Nyhetsbyrå (ANB) skal i samarbeid med lokalavisene i A-pressen kåre rundens mål for samtlige eliteserierunder denne sesongen.

I den 14. serierunden ble det scoret 23 mål i vår øverste divisjon, mye takket være de sju scoringene som kom i Fredrikstad mandag.

To av målene i den nevnte kampen er også med i kåringen denne gang. Både Palmasons volleytreff og Vaagan Moens kunsverk er mulig å stemme på.

Legg også merke til at vi har funnet plass til en scoring fra 1. divisjon denne runden. Victor Demba Bindias kraftskudd er blant kandidatene det kan stemmes på denne gang. Det samme er Øyvind Storflors vakre scoring mot Stabæk.

Avstemningsboksen ligger under alle klippene!

Sist runde var det Kongsvingers Henry Joseph Shindikas fantastiske avslutning som vant kåringen. Se kanonscoringen hans her!

Sjekk klippene og avgi din stemme i avstemningsboksen under videoklippene (klikk på symbolet nederst til høyre i videoen for å utvide videobildet).

Avstemningen avsluttes torsdag klokken 12.00!

Kandidat 1: Tomasz Sokolowski. Den skadeforfulgte midtbanespilleren scoret sitt aller første mål i Brann-drakten, og hvilket treff han fikk! Fra bakerste stolpe klinket han ballen på hel volley etter en corner fra motsatt. Ballen skjøt fart før den stoppet i nettet bak en sjanseløs Steve Clark i Hønefoss-buret.

Kandidat 2: Øyvind Storflor. Mannen fortsetter å produsere målpoeng. Mot Stabæk kom han på skuddhold en rekke ganger, og klarte til slutt å overliste jumboenes sisteskanse. Ballen gikk en liten tur innom en Stabæk-spiller før den smalt i mål via aluminiumen.

Kandidat 3: Palmi Rafn Palmason. Lillestrøm-spilleren noterte seg for sesongens andre eliteseriescoring på vakkert vis. Etter et pent innlegg limte islendingen ballen i nettet, helt oppe i vinkelen, bak Jon Knudsen.

Kandidat 4: Petter Vaagan Moen. Vaagan Moen hadde en svært sterk kamp mot Fredrikstad, og kronet det hele med en herlig scoring. Mannen, som tidligere med sammenliknet med David Beckham, dro seg nydelig fri inne i feltet og limte ballen i motsatt hjørne for Jon Knudsen.

Kandidat 5: Victor Demba Bindia. Sandefjord har scoret noen pene mål denne sesongen. Også på Jæren kom det en aldri så liten perle fra Sandefjord. Demba Bindia brukte noen sekunder på å legge ballen til rette etter en halvklarering fra Bryne-forsvaret. Fra nær 35 meter fikk senegaleseren drømmetreff, og sendte ballen som et prosjektil i nettet bak Anders Kristiansen i Bryne-målet.

Disse har vunnet de 13 første rundene:

Runde 13: Overlegen Shindika

Runde 12: Stjernetreffet til Bolseth til topps

Runde 11: Nisjas akrobatikk vant

Runde 10: Knarviks vinkeltreff vant

Runde 9: Dahls perle seiret

Runde 8: Perlemålet til Ull/Kisa vant

Runde 7: Jaitehs drømmetreff vant!

Runde 6: Braaten knuste konkurrentene

Runde 5: Riski med enkel seier

Runde 4: Hoås' lekre chip til topps

Runde 3: Soleklar vinner

Runde 2: Andersson med rundens mål!

Runde 1: Wikheim med rundens mål

På slutten av sesongen vil vi kåre det som vil bli årets mål.

(ANB)

Artikkeltags