Dermed topper fjorårets seriemester tabellen for første gang i år.

– Dette er en periode alle lag er inne i. Men det varer ikke evig, snart begynner vi å score igjen, jeg håper det skjer snart, sa Sir Alex Ferguson etter 1-0 kampen mot Roma tidligere i uken. Lørdag skjedde det skotten håpet på.

Men det så lenge ut til å gå mot nok en målfattig kamp på Old Trafford. For selv om hjemmelaget presset på, fikk det ikke uttelling før etter 54. minutter. Da sto nykommeren Carlos Tevez fram og gjorde det United har slitt med å gjøre hittil i år; score mål.

Anderson, en annen nykommer, dro seg flott opp på kanten på en kontring og la inn i feltet der Tevez ventet. Argentineren kjempet seg forbi to forsvarere og banket ballen i mål.

Bare fem minutter senere øket Cristian Ronaldo til 2-0. Det var første gangen United scoret to ganger i en og samme kamp denne sesongen.

Etter å ha scoret to mål på kort tid roet de rødkledde seg noe ned, men et kvarter før full tid sikret Ronaldo festen for United. Wayne Rooney la innlegget som Ronaldo ekspederte sikkert i mål.

Men United stoppet ikke på tre mål. «De røde djevlene» presset på og sju minutter før full tid fikk endelig Wayne Rooney skrive seg på scoringslistene. «Vidunderbarnet» fikk et flott innlegg fra Simpson som han plasserte kontant i nettmaskene.

Mot slutten av kampen fortsatte hjemmelaget å presse på, men flere mål ble det ikke.