Gå til sidens hovedinnhold

Fryktelig start ble til positiv opplevelse

Sotra-jenten Juliane Tøssebro (18) startet turn-EM i Sveits på verst mulig måte, med fall fra bommen. Men hun hentet seg mesterlig inn.

– Ja, etter fallet tenkte jeg at «nå kan det bare gå oppover». Så resten av den øvelsen gikk fint, og jeg er alt i alt fornøyd med gjennomføringen, sier hun etter fire øvelser onsdag.

– Det var merkelig at jeg skulle feile på bommen, for piruetten jeg skulle gjøre er vanligvis ikke vanskelig. Men sånt skjer, forklarer hun.

Les også

Sensasjonell seier i verdensserien i comebacket

– Frittstående er jeg veldig fornøyd med, der satt landingene skikkelig bra og poengsummen ble også god. I hopp gikk det fint, og jeg kom meg også gjennom skranke uten store feil. Litt smårusk her og der, men det er svært sjelden en går gjennom et slikt program uten noe å pirke på, sier Tøssebro, som representerer Fana-Laksevåg Turnforening.

– Det var en kjekk opplevelse. Vi fire fra Norge gikk i gruppe med islendingene, som er veldig greie og der jeg kjenner noen fra før. Så det var avslappet og god stemning hele veien, sier hun til BA.

Hun endte 64.-plass i kvalifiseringen.

Kommentarer til denne saken