Det ble etter hvert ok sifre mot tidligere Brann-spiller og «Årets Kødd» i BA i 2003, Runar Normann, og hans fjerdedivisjonslag fra Harstad i cupens tredje runde.

Det var på forhånd litt vanskelig å vite hvor godt laget i gule og svarte striper egentlig var. De spiller altså på femte høyeste nivå hvor de står med fem seire på fem kamper. De to siste kampene mot Leknes og Andenes hadde de vunnet henholdsvis 10–0 og 9–1.

Dermed kunne man tenke at de var for gode for divisjonen og muligens fullt på høyde med mange lag på nivået over. Og lag fra tredjedivisjon har tross alt bedre eliteserielag enn oss slitt med i år. Ja, Haugesund røk jo for eksempel ut for Stord ...

På den annen side kunne det godt være at fjerdedivisjonsnivået i Hålogaland Fotballkrets ikke var spesielt høyt. Tross alt er femte divisjon kretsens laveste nivå der oppe. Så hvis den laveste divisjonen der holdt samme nivå som syvende (laveste) nivå i Hordaland, så var det gjerne ikke så voldsomt høyt nivå på Harstad ILs divisjon heller.

Ikke uventet yppet Harstad seg litt i starten i det sure og lett gjenkjennelige været for oss bergensere. Ja faktisk hadde de kampens to første sjanser. Men etter det hadde de omtrent ingenting å komme med. Brann tok fullstendig over og spesielt i andre omgang var det enveiskjøring på arenaen som fikk Norges første kunstgress i 1977. Vi brente en del store sjanser og hadde blant annet to stolpeskudd før vi tok ledelsen. Utrolig nok sto det bare 1–0 til pause.

Så lenge vi bare leder med ett mål mot slike lag, så er ingenting kjørt. Plutselig kan motstanderen klinke til med et lykketreff av et langskudd eller utnytte en feilpasning. Det siste hadde vi flere av før pause. Men da vi endelig fikk 2-0, var i grunn kampen avgjort. Og da rant det etter hvert inn og vi hadde full kontroll.

5–0 er likevel ikke mer enn det absolutt bør være mot et lag fra dette nivået. Spesielt når vi stiller med et relativt bra lag. Men den spille- og sjansemessige dominansen var det ingenting å si på de siste 80 minuttene. Og kun tilfeldigheter og ineffektivitet gjorde at ikke sifrene ble større.

Og med bare tre dager siden forrige kamp og tre lengre flyreiser på fire dager i kroppen (til og fra Tromsø - og til Harstad), skal man ikke klage. Og det var jo også viktig å ikke slite seg helt ut før søndagens viktige kamp mot Kristiansund.

(Fortsetter under bildene)

KFUM på bortebane i neste runde.

I neste runde har vi fått KFUM Oslo. Og selvsagt skal denne 4. rundekampen som går i midten av mars, spilles på bortebane. Kampen mot den kristne foreningen blir nemlig vår 17. bortekamp på rad i norgesmesterskapet. Riktignok har et flertall av disse vært i runder der eliteserielagene alltid får bortekamp. Men i fem av disse 17 kunne vi i teorien fått hjemmekamp, og har altså måttet reise av gårde i alle.

Kampen mot «Kåffa» vil bli den 48. på 2000-tallet der vi spiller i en cuprunde der vi i teorien kunne fått hjemmekamp. (Dvs. f.o.m. 4. runde 2016-2019, f.o.m. 3. runde 2000, 2004–2014 og 2021, samt f.o.m. 2. runde 2001–2003 og 2015). Av disse 48 kampene der vi kunne fått hjemmekamp, har vi bare fått hjemmekamp i sytten. KFUM-kampen blir altså den 31. på bortebane. Dermed har 65,6 % av disse rundene blitt lagt til motstanderens bane. I tillegg kommer de tidlige cuprundene der vi spiller bortekamp uansett. Den nye regelen om at laget fra den laveste divisjonen alltid får hjemmekamp hvis to lag fra ulike divisjoner møter hverandre, gjør meg ikke optimistisk med tanke på å få en større prosentandel cupkamper lagt til Stadion fremover.

KFUM borte blir nok ikke enkelt, men det blir for tidlig å snakke om noe styrkeforhold allerede nå. Kampen går som sagt ikke før om nesten et halvt år. De to lagenes staller kan jo være helt forskjellige fra nå. Og ikke vet vi hvilken divisjon vi tilhører heller. Kanskje spiller vi en divisjon over dem, kanskje spiller vi to divisjoner over, kanskje spiller begge i eliteserien, kanskje spiller begge i førstedivisjon, og ja ... kanskje vi til og med spiller i en divisjon under dem.

Her er bortekampene vi har fått i cupen siden sist vi spilte hjemme:

2016: Førde

2017: Austevoll, Lysekloster, Nest, Mjøndalen

2018: Sandviken, Sotra, Fyllingsdalen, Lillestrøm

2019: Arna-Bjørnar, Åsane, Sogndal, Ranheim

2021: Bjarg, Fana, Harstad, KFUM Oslo

Siste hjemmekamp i cupen var i 4. runde mot Sarpsborg 24. juni 2015.

Litt cup-statistikk:

* Dette var vår største cupseier i tredje runde eller senere siden vi slo Kopervik 5–0 i tredje runde 2007.

* Brann har nå 13–0 i målforskjell i årets cup. Hvis vi ser bort fra 2013 da vi tross alt røk ut i tredje runde (målforskjell 21-3), så har vi ikke hatt så god målforskjell etter tredje runde siden 2007 da vi hadde 15–0 i målforskjell.

* På 2000-tallet har Brann møtt lag fra fjerdedivisjon fem ganger:

2013: Vi slo Hovding 14–0

2017: Vi slo Austevoll 7–0

2018: Vi slo Sandviken 6–1

2019: Vi slo Arna Bjørnar 6–1

2021: Vi slo Harstad 5–0

Totalt fem seire på fem kamper og 38–2 i målforskjell.

(Fortsetter under bildene)

Kampen:

Fra 1-1-kampen i Tromsø på søndag var det gjort hele seks bytter: Ole Didrik Blomberg kom inn for Felix Horn Myhre på høyrebacken, Ole Martin Kolskogen kom inn for Fredrik Pallesen Knudsen i midtforsvaret – og David Wolfe erstattet Ruben Kristiansen på venstrebacken. På midtbanen tok Niklas Jensen Wassberg plassen til Petter Strand, mens Mathias Rasmussen og Moonga Simba erstattet Aune Heggebø og Robert Taylor i angrepsrekken.

Det var fjerdedivisjonslaget som kom til kampens første sjanse etter tre minutter da Blomberg rotet bort ballen og Thomas Windstad skjøt fra sekstenmeteren. Skuddet gikk via en Brann-spiller og til corner.

Og bare noen minutter senere fikk Windstad en ny mulighet da han plukket opp et svakt tilbakespill fra Wolfe, men heldigvis gikk avslutningen hans fra spiss vinkel rett på Lennart Grill. Harstad hadde fått de to første sjansene i kampen. Her måtte Brann våkne!

Brann tok over spillet og begynte å presse, men det hadde gått nesten fjorten minutter før vi kom til den første avslutningen i feltet da Simba skjøt over fra skrått hold utenfor femmeteren.

Den forløsende 1-0-scoringen kom i det 18. minutt da Simba gjorde et godt forarbeid og sendte ut til David Wolfe på venstresiden av feltet. Unggutten la inn foran mål hvor Rasmussen kunne sette inn ledermålet fra fem meter.

(Fortsetter under bildet)

Etter dette ble det et fortsatt stort press fra Brann, med haugevis av avslutninger. Men vi unngikk likevel ikke å gjøre tullefeil bakover, og etter 26 minutter klarte vi å slå to stygge feilpasninger på 13 sekunder! På den siste av dem sendte Sivert Heltne Nilsen rett til Fredrik Lindquist som kom seg inn i Brann-feltet, men heldigvis ordnet Japhet Sery Larsen opp.

Dansken ordnet også opp med en blokkering da Lindquist fikk en skuddmulighet fra femten meter minuttet senere.

Da det var spilt 39 minutter fulgte 75 sekunder der vi fire ganger var uhyre nære å doble ledelsen: Først da Daniel Pedersen traff utsiden av krysset fra 17 meter. Halvminuttet senere var Bård Finne omtrent alene med keeper, men avslutningen fra åtte meters skrått hold gikk rett på harstadværingenes sisteskanse. Så skjøt Simba i stolpen fra utenfor sekstenmeteren, før Mathias Rasmussen utrolig nok satte returen utenfor fra fem meter selv om han var helt alene med keeper. Bra den bommen kom mot et fjerdedivisjonslag i cupen! Forestill dere en slik bom på overtid av siste serierunde hvis vi MÅ score for å unngå nedrykk ...

På overtid av omgangen klinket Pedersen til med et volleyskudd fra fjorten meter, men dessverre rett på keeper. Samme skjebne fikk også Rasmussens avslutning fra tolv meter halvannet minutt senere, som kom etter et Niklas Jensen Wassberg-raid fra midten og til straffefeltet. Kniksens barnebarn var kanskje den Brann-spilleren som strålte mest i denne kampen.

Det siste som skjedde før pause var at Pedersen headet utenfor fra tre meters skrått hold da han sto på bakerste på en corner som skrudde noe voldsomt.

Lagene gikk til halv tid med 1–0 til Brann, men det var utrolig at vi ikke ledet mye mer, for sjansesløseriet var enormt. Spesielt den siste perioden før pause.

Til andre omgang ble det gjort tre Brann-bytter: Aune Heggebø kom inn for Bård Finne, Kasper Skaanes kom inn for Daniel Pedersen og Ruben Kristiansen kom inn for Japhet Sery Larsen.

Etter fire minutter av omgangen headet Heltne Nilsen utenfor fra syv meter.

Før det var gått fem minutter av andre omgang kom den viktige 2-0-scoringen som skulle fjerne det meste av spenning. Det skjedde da friske Moonga Simba avanserte noen meter fremover før han skjøt nede i det høyre hjørnet fra 21 meter.

Da burde det hele være gjort!

Brann fortsatte med stor spillemessig dominans og i det 62. minutt ble den siste tvil om avansement borte da Aune Heggebø headet inn 3–0 fra femmeteren på et innlegg fra Skaanes.

Bare to og et halvt minutt etter den tredje scoringen kom også vår fjerde! Det skjedde da Simba stjal til seg ballen et stykke inn på Harstads banehalvdel. Så forserte han fremover og ga på tvers til Heggebø som satte inn 4–0 fra tolv meter.

I det 67. minutt ble Heltne Nilsen byttet ut til fordel for nylig innhentede Vajebah Sakor som dermed fikk sine første minutter i Brann-trøyen.

Og det skulle bare gå tre minutter og 44 sekunder fra Sakor kom innpå i debuten til han scoret. Hans 5-0-mål kom da han kjempet seg til skudd fra rett innenfor femmeterhjørnet og ballen gikk inn borte ved lengste stolpe. Pen scoring!

Nå begynte sifrene å ligne noe og vi hadde nå scoret tre mål på åtte minutter og 34 sekunder. Noe som strengt tatt var på hver eneste avslutning vi hadde hatt i denne perioden.

Det spillemessige overtaket fortsatte, nesten alt foregikk på den siste tredelen foran Harstads mål, men det ble få avslutninger de neste ti minuttene. Men keeper reddet et Simba-skudd fra ti meter med beinet, mindre enn ni minutter før slutt. Noen minutter senere fikk også Heggebø en mulighet til å score hat trick, men skuddet fra tolv meter ble reddet.

Fire minutter før slutt kom kveldens siste Brann-bytte da Fredrik Pallesen Knudsen kom inn for en tilsynelatende småskadet Ole Martin Kolskogen.

Det siste som skjedde var at Skaanes skjøt rett på keeper fra skrått hold 40 sekunder på overtid.

Kampen var over. Vi vant greit 5–0 etter total dominans i sjanser og spill. I hvert fall de siste 80 minuttene.

Vi er videre til 4. runde for fjerde cupsesong på rad etter 13–0 i målforskjell i de første tre rundene.

(Fortsetter under bildet)

.

Polar-lyrikk:


Vi reiste opp til Hinnøya

for Harstad ligger der

Til elleve grader, regn og vind,

ja typisk bergensvær

Og cupkamp der mot Harstad

– et bananskall kan de være

Og helt i starten var da også

Harstad ganske nære

*

Men Harstad raste fra seg

og vi overtok i spillet

Og brente noen sjanser

mens fra Harstad ble det stille

scoret også Rasmussen

Det målet det var viktig!

burde dette dras i land

hvis fokuset var riktig

*

Til pause var det fortsatt

ikke kjørt på noen måte

Men at vi bare hadde ett

det fremsto som en gåte

I andre ble det bare oss

og kampen ble punktert

av Simba, to av Aune,

så ble Sakor presentert:

*

Han hadde vært på banen

kun i fire små minutter

Da scoret han i første kamp

for Bergen sine gutter

Og 5–0 var å leve med

som manifestasjon:

At Brann er altfor gode for

den fjerde divisjon

*

I neste blir det «Kåffa»,

selvsagt bortekamp igjen.

Vi spiller aldri hjemmekamp

og i cupen mer, og den

blir tøffere enn kampen

oppi nord mot Runar N.

Men sånne lag må slås

skal vi til Ullevål igjen!

*


Kuriosa:

* Brann har nå tre obligatoriske kamper på rad uten tap (2-1-0). Alle på bortebane. Sist vi ikke vant en tellende kamp var 28. august da vi tapte 1–3 for Haugesund på Stadion. Forrige gang vi fikk tre obligatoriske kamper på rad uten tap var i juli og august da vi fikk fem (3-2-0) – tre i serien og to i cupen. Forrige gang vi spilte tre obligatoriske bortekamper uten å tape, var i de tre første seriekampene i fjor (2-1-0).

* Brann har nå scoret i tolv obligatoriske kamper på rad; ni i serien og tre i cupen. Sist vi ikke scoret i tellende kamp var da vi tapte 0–1 i Haugesund 24. juni. Forrige gang vi scoret i minst tolv obligatoriske kamper på rad var i de ti siste i 2018 og syv første i 2019 da vi scoret i 17 på rad (16 serie- og én cupkamp).

* Brann har nå scoret i syv obligatoriske bortekamper på rad (fire i serien og tre i cupen). Sist vi ikke scoret borte var da vi tapte 0–1 i Haugesund 24. juni. Forrige gang vi scoret i syv obligatoriske bortekamper på rad var i de fire siste i 2018 og i de ni første (seks i serien og tre i cupen) i 2019.

* Dette var første gang vi holdt nullen i en obligatorisk kamp siden vi slo 3.-divisjonslaget Fana i 2. runde av NM. 1. august. I mellomtiden slapp vi inn mål i fem seriekamper.

* Dette var første gang siden 1. august da vi slo Fana 3–0 i cupen, at vi klarte å holde nullen i en obligatorisk bortekamp. I mellomtiden slapp vi inn mål i tre bortekamper.


Brann mot Harstad innbyrdes:

Vi møtte hverandre to ganger på nivå to i 1984: Den gang vant vi 5–0 borte og 5–1 hjemme. Medregnet onsdagens cupkamp har vi nå tre seire av tre mulige og 15–1 i målforskjell i obligatoriske kamper mot dem.

Hendelsene:

03:08 – HIL: Ole Didrik Blomberg mister ballen til Steffen Aronsen på siden av sekstenmeteren og så skyter Thomas Windstad fra sekstenmeteren og via en Brann-spiller til corner.

03:37: Det er stopp i spillet på grunn av hodeskade på både Daniel Pedersen og Marcus Ursin Ingebrigtsen.

06:12: Kampen er i gang igjen etter drøyt to og et halvt minutts avbrudd.

06:36 – HIL: David Wolfe med et svakt tilbakespill som Windstad plukker opp og avslutter fra ti-tolv meters spiss vinkel, men heldigvis skyter han rett på Lennart Grill.

12:00: Vi har tatt helt over og presser på, men kommer ikke til avslutninger. Det blir imidlertid en del cornere av det.

13:47 – Brann: Mathias Rasmussen slår på tvers inn fra venstre mot bakerste hvor han finner Moonga Simba som skyter fra skrått hold utenfor femmeteren. Ballen går minst en halvmeter over. Dette var Branns første avslutning i feltet.

16:59 – Brann: Pedersen slår langt frem til Rasmussen som demper ballen på brystet til venstre i feltet og legger inn foran mål. Der finner han ingen, men vi får ballen tilbake og Bård Finne skyter fra ti meters skrått hold. Det blokkeres umiddelbart.

17:43 – 0-1, SCORING BRANN; MATHIAS RASMUSSEN: Wolfe får ballen på venstresiden av feltet etter godt forarbeid av Simba. Han legger inn foran mål. Fra fem meter setter Rasmussen enkelt inn det forløsende ledermålet.

19:33 – Brann: Det slås frem til Finne som kommer til skudd fra 14–15 meters ganske skrått hold. Det går utenfor lengste stolpe.

20:37 – Brann: Corner fra Finne. Larsen vinner i luften på femmeteren. Ingebrigtsen klarerer rett i Rasmussens hode syv meter fra mål, men Ingebrigtsen får denne gang klarert skikkelig. Vi biter oss imidlertid fast oppe i Harstads målgård, dog uten å komme til avslutning.

21:04 – Brann: Pedersen skyter fra 21 meter, men det blir blokkert til corner.

26:35 – HIL: Brann gjør to feilpasninger på 13 sekunder og på den siste av dem sender Sivert Heltne Nilsen ballen rett til Fredric Lindquist som kommer seg inn i Brann-feltet, men Larsen får hindret ham i å komme til avslutning

27:55 – HIL: Jan-Helge Westerås sender igjennom til Lindquist som kommer seg inn i Brann-feltet og skyter fra femten meters skrått hold. Rett i Larsen som blokkerer. Nå hadde HIL fått sluppet litt for enkelt til de siste par minuttene.

29:20 – Brann: Niklas Jensen Wassberg dribler og kommer seg til skudd fra fjorten meter, men blir forstyrret i skuddøyeblikket og ballen triller rolig fire meter utenfor.

31:50 – Brann: Wolfe gjør et godt forarbeid og gir til Finne som kommer til avslutning fra tretten meter. Den forandrer retning og går inn i klypene til keeper Sulejman Sulejmanovic.

36:55 – gult kort, Brann: Japhet Sery Larsen for et eller annet som må ha skjedd tidligere.

39:20 – Brann: Pedersen treffer utsiden av krysset fra 17 meter.

39:50 – Brann: Finne får et litt skrått hold når han nærmest alene med keeper skyter fra åtte meters, men rett på mannen med hanskene.

40:33 – Brann: Simba skyter fra skrått hold rett utenfor feltet. Ballen går i lengste stolpe. Rasmussen mottar ballen så helt alene med keeper på femmeteren, men makter utrolig nok å sette ballen utenfor høyre stolpe!

45:00 + 0:10 – Brann: Finne forsøker å legge inn til Rasmussen på femmeteren, men Ingebrigtsen får klarert til corner.

45:00 + 0:29 – Brann: Pedersen skyter på volley fra 14 meter. Rett på keeper.

45:00 + 1:55 – Brann: Wassberg med et raid fra midten før han rett før sekstenmeteren gir videre til Rasmussen som skyter fra tolv meter, men keeper får blokkert til corner.

45:00 + 2:18 – Brann: En corner slås til Rasmussen på bakerste som header fra tre meters spiss vinkel, men utenfor nærmeste stolpe. Den corneren så ut til å skru litt for mye til at sørlendingen kunne beregne den.

45:00 + 2:22: Det er pause. 1–0 til Brann etter 12–3 til samme lag i angrep med avslutninger i feltet.

45:00 -> bytte Brann: Aune Heggebø inn for Bård Finne.

45:00 -> bytte Brann: Kasper Skaanes inn for Daniel Pedersen

45:00 -> bytte Brann: Ruben Kristiansen inn for Japhet Sery Larsen.

47:01 -> bytte Harstad: Tobias Steinhaug Gjerde inn for Steffen Aronsen

48:56 – Brann: Sivert header utenfor fra syv meter på et innlegg fra Rasmussen.

49:28 – 0-2, SCORING BRANN; MOONGA SIMBA: Blomberg bryter tolv meter inne på Harstads banehalvdel. Simba får ballen fra Blomberg 27–28 meter fra mål og går mot sekstenmeteren. Så skyter han fra 21 meter og inn nede i det høyre hjørnet.

51:16 – Brann: Skaanes skyter fra ti meters skrått hold, men det blokkeres.

52:18 – Brann: Rasmussen med frispark fra 27–28 meter. Det går tre-fire meter over.

53:50 – Brann: Skaanes header over fra fem meter på en corner.

59:33 -> bytte Harstad: Nicholas Johnsen inn for Jan-Helge Westerås

61:35 – 0-3, SCORING BRANN; AUNE HEGGEBØ: Rasmussen slår langt frem til Skaanes som slår inn fra venstre dødlinje. Heggebø header inn 3–0 fra femmeteren.

64:08 – 0-4, SCORING BRANN; AUNE HEGGEBØ: Simba stjeler til seg ballen fra Ingebrigtsen tolv-tretten meter inne på Harstads banehalvdel. Han stormer fremover og rett utenfor feltet gir han på tvers over til Heggebø som han har med seg til venstre. Heggebø setter ballen inn til venstre fra tolv meter.

66:20 -> bytte Brann: Vajebah Sakor inn for Sivert Heltne Nilsen

70:09 – 0-5, SCORING BRANN; VAJEBAH SAKOR: Blomberg plukker opp ballen på høyresiden og sender frem til Sakor som får ballen på høyresiden av feltet. Han kommer seg rundt Magnus Kjelseth og avslutter fra rett innenfor femmetershjørnet. Ballen bankes inn ved lengste stolpe!

73:17 – Brann: Heggebø får et innlegg fra venstre som han får pannebrasken på. Men keeper tar det forsøket enkelt.

80:01 -> bytte Harstad: Emil Galschiødt Kajander inn for Runar Normann

80:04 -> bytte Harstad: Amar Zulovic inn for Thomas Windstad

81:30 – Brann: Simba skyter fra ti meter etter et innlegg fra venstre, men keeper redder med en beinparade.

84:18 – Brann: Simba stormer inn på høyresiden av feltet og får blokkert et skudd fra ti-tolv meters skrått hold. Ballen lander hos Heggebø som får vendt rundt og skutt fra tolv meter, men Harstads keeper redder.

85:25 -> bytte Brann: Fredrik Pallesen Knudsen inn for Ole Martin Kolskogen

89:04 – Brann: Simba kommer til en blanding av skudd eller innleggsforsøk fra dødlinjen, men keeper tar det.

90:00 + 0:40 – Brann: Wassberg med fint forarbeid. Han gir ut til Skaanes på venstresiden av feltet. Skuddet til sistnevnte er fra ti-tolv meters ganske skrått hold, men rett på keeper.

90:00 + 0:52: Kampen er over. Vi vinner 5–0 etter 23–3 til oss i antall angrep med avslutninger i feltet.

Kampfakta:

Harstad – Brann 0–5 (0–1)

3. runde NM, Harstad stadion

Mål: 0–1 Mathias Rasmussen (17:43), 0–2 Moonga Simba (49:28), 0–3 Aune Heggebø (61:35), 0–4 Heggebø (64:08), 0–5 Vajebah Sakor (70:09).

Tilskuere: 1000.

Dommer: Eivind Bodding, Haga.

Gult kort: Japhet Sery Larsen, Brann.

Harstad (4-5-1): Sulejman Sulejmanovic – Jan-Helge Westerås (Nicholas Johnsen fra 60.), Robin Lorentzen, Marcus Ursin Ingebrigtsen, Runar Normann (Emil Galschiødt Kajander fra 81.) – Fredric Lindquist, Magnus Kjelseth, Oskar Alvereng, Jakob Klæboe Pedersen, Steffen Aronsen (Tobias Steinhaug Gjerde fra 48.) – Thomas Windstad (Amar Zulovic fra 81.)

Brann (4–3–3): Lennart Grill – Ole Didrik Blomberg, Ole Martin Kolskogen (Fredrik Pallesen Knudsen fra 86.), Japhet Sery Larsen (Ruben Kristiansen fra 46.), David Møller Wolfe – Daniel Pedersen (Kasper Skaanes fra 46.), Sivert Heltne Nilsen (Vajebah Sakor fra 67.), Niklas Jensen Wassberg – Bård Finne (Aune Heggebø fra 46.), Mathias Rasmussen, Moonga Simba.

Kampstatistikk:

Avslutninger: 24–3 til Brann (VG Live og NTB)

Avslutninger på mål: 15–1 til Brann (VG Live og NTB)

Angrep med avslutninger i feltet: 23–3 til Brann (mine tall). 1. omg.: 12–3 til Brann. 2. omg.: 11–0 til Brann.

Spillerstatistikken:

Tallene for hver kamp viser minutter spilt.

Stjerne ved tallet indikerer innbytte.

Bja = mot Bjarg. Fan = mot Fana. Har = mot Harstad.


Bja

Fan

Har


Totalt

Kamp

Start

Mål

Gule

Andersen


9090

1

1Bamba

45
45

1

1

1


Barmen

90

90180

2

2Blomberg

90

39*

90


219

3

2Delaveris

63

81144

2

2

1


Finne45


45

1

1Grill90


90

1

1Heggebø


9*

45*


54

2


2


Knudsen5*


5

1
Kolskogen

63


85


148

2

2Kristiansen

45


45*


90

2

1Larsen


51

45


96

2

2


1

Myhre


9090

1

1Nilsen66


66

1

1Opdal

90
90

1

1Pedersen

45

90

45


180

3

3

3


Rasmussen

90

90

90


270

3

3

1


Sakor24*


24

1


1


Sané

27*

90117

2

1

1


Simba

27*

31*

90


148

3

1

1


Skaanes

90


45*


135

2

1Taylor

90

90180

2

2

2


Tveita

45*
45

1
Wassberg

45*

59

90


194

3

2Wolfe

45*

90

90


225

3

2Mediene om kampen:

BA

BA Live

BT

brann.no

Harstad Tidende