SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

Gulldrømmen lever videre for Brasil

Brasil-spillerne jubler etter å ha vunnet straffesparkkonkurransen mot Paraguay i kvartfinalen. Nå venter en tøffere motstander i semifinalen. I natt møter de Argentina i kampen om en plass i finalen i Copa America.  (AP Photo/Natacha Pisarenko)

Brasil-spillerne jubler etter å ha vunnet straffesparkkonkurransen mot Paraguay i kvartfinalen. Nå venter en tøffere motstander i semifinalen. I natt møter de Argentina i kampen om en plass i finalen i Copa America. (AP Photo/Natacha Pisarenko) Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

Brasil skal til finalen på hjemmebane.

DEL

Oddstips Spillsenterets øvrige mandagensmeny:

Oddstips Copa America: Gulldrømmen lever videre for Brasil

Oddstips Afrikamesterskapet: Vi skal doble pengene på Kamerun-seier

Oddstips VM kvinner: England kan gå hele veien

Oddstips VM kvinner: England - USA blir en målfest

Overgangsvinduet: LIVE: BA følger sommerens overgangsvindu 2019

Lotto: Slik reagerte Lotto-vinnerne

Vikinglotto: Bergenser vant 15 millioner i annenpremie!

V4 AxevallaVi spiller frekt i lunsjen

Tirsdagens langoddsprogram inneholder blant annet den første semifinalen i Copa America mellom fotballgigantene Brasil og Argentina, semifinalen i fotball-VM for kvinner mellom England og USA og de fire siste kampene i gruppespillet i Afrikamesterskapet. Det er ogfså et par kamper fra finsk 1. divisjon og en kamp fra Europa League-kvaliken. I tillegg ruller Wimbledon-turneringen i tennis videre, hvor det norske tennishåpet Casper Ruud er stor underdog i møte med John Isner.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Brasil – Argentina (Pause/fulltid dobbel) U/H – 4,00 i odds (spillestopp kl. 0225)

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Copa America, semifinale. To fotballstormakter barker sammen på Mineirão i Belo Horizonte. Brasil er på jakt etter sin niende Copa America-tittel, men kan de vinne sitt første Copa America-trofé siden 2007? De har en tøff oppgave foran seg siden de møter et Argentina-lag som har vist fremgang i de siste kampene.

Brasil viser fin form. De har ikke sluppet inn et eneste mål i turneringen, men brasilianerne må bli mer effektive foran mål. I kvartfinalen mot Paraguay i forrige uke var stillingen 0–0 etter ordinær spilletid. Brasil måtte ha straffespark for å slå ut Paraguay.

Casemiro er tilbake hos Brasil etter å ha vært suspendert i kvartfinalen., og han vil gå inn i startelleveren på bekostning av Allan. Det er ikke ventet at Tite kommer til å gjøre andre endringer på laget. Richarlison er syk og vil trolig miste resten av turneringen, mens Fernandinho har problemer med en skade.

Sjekk Brasils bortedrakt i Copa America her!

Etter en svak start på mesterskapet har Argentina spilt seg opp utover i turneringen. Nå har de to 2-0-seire på rad mot henholdsvis Qatar og Venezuela, men de har fortsatt ikke overbevist meg spillemessig.

Argentina har likevel ambisjoner om å vinne denne turneringen for første gang på 26 år. De har vært tapende finalister i fire av de fem siste Copa America-turneringene, og tre av de fire tapene har kommet etter på straffespark.

Selv om de har den beste fotballspilleren i verden på laget, så klarer de ikke å matche de aller beste lagene i verden. Lionel Messi har vunnet det meste som klubbspiller, men den argentinske landslagsstjernen har ikke like mye å vise til når det gjelder landslaget. 31-åringen har vunne fire mesterligatitler og ti seriegull med Barcelona. I tillegg har han vunnet Ballon d'or fem ganger.

Messi har riktignok vunnet OL og U20-VM, men på seniorlandslaget har han ikke oppnådd samme suksessen.

Messi har tapt flere finaler med Argentina, inkludert VM-finalen mot Tyskland i 2014. De to siste Copa America-finalene har endt med tap på straffespark mot Chile.

Sjekk Argentinas hjemmedrakt i Copa America her

Argentina vil neppe gjøre endringer på laget etter 2-0-seieren mot Venezuela. Det betyr at Rodrigo de Paul holder stortalentet Giovani Lo Celso ute av laget og at Juan Foyth fortsetter som høyreback. Lautaro Martínez og Sergio Agüero spiller på topp, mens Lionel Messi ligger like bak dem i en hengende spissrolle.

Det blir interessant å se om Brasil klarer å fortsette å holde tett bakover. De har nå spilt seks kamper på rad uten å slippe inn mål. Etter VM i Russland har de spilt 14 kamper. Fasiten viser elleve seire og tre uavgjorte. De slo blant annet Argentina i en privat landskamp sent i fjor.

Disse to nasjonene har kun møttes åtte ganger i Copa America siden 1983, og Argentina har kun vunnet én gang mot Brasil i denne perioden.

Det er vanskelig å spå utfallet av denne storkampen. Brasil var gode i gruppespillet, men de skuffet i 0-0-kampen mot Paraguay selv om de dominerte kampen.

Selv om Argentina har tatt seg til semifinalen i Copa America, så har de skuffet spillemessig. Iallfall med tanke på hvilke spillere de råder over. Denne kampen blir tett og jevnspilt, men Brasil har vært litt hvassere og de har en bedre tropp enn Argentina, slik jeg ser det.

Det er mye som står på spill for brasilianerne. De vil ikke oppleve samme nedturen som i VM i 2014. Jeg tror de vil løfte seg i semifinalen foran hjemmefansen.

Det har stått uavgjort til pause i tre av de fire første kampene til Brasil, og jeg tror det også kan være resultatet etter de første 45 minuttene i semifinalen. Disse lagene kjenner hverandre godt. Sist d møttes var i fjor høst. Den gangen vant Brasil etter en sen scoring. Jeg går for U/H i denne kampen. Det gir spenstige 4,00 i odds. Spillestopp er klokken 0225.

Klikk på denne lenken for å spille på dette tipset!

Kommentarer til denne saken