– Jeg «blacket» ut

Det var en lykkelig gjeng som stod på scenen da Heimebane vant prisen for «Beste TV-drama» under helgens  Gullrutenfeiring. Produsent Vilje Kathrine Hagen står på scenen med statuetten, sammen med serieskaper Johan Fasting, Ane Dahl Torp og Axel Bøyum. ALLE FOTO: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2

Det var en lykkelig gjeng som stod på scenen da Heimebane vant prisen for «Beste TV-drama» under helgens Gullrutenfeiring. Produsent Vilje Kathrine Hagen står på scenen med statuetten, sammen med serieskaper Johan Fasting, Ane Dahl Torp og Axel Bøyum. ALLE FOTO: Øyvind Ganesh Eknes / TV 2

Artikkelen er over 1 år gammel

Serien Heimebane og to av skuespillerne var nominert i tre kategorier. Det ble premie i alle.

DEL

Da var det den tiden av året igjen. Den årlige prisutdelingen, Gullruten ble igjen holdt i Grieghallen. Heimebane, fotballserien om en kvinnelig trener og et supertalent med angst, var involvert i tre kategorier. «Beste mannlige skuespiller», «Beste kvinnelige skuespiller» og «Beste TV-drama».

Det ble seier i alle.

– Det eneste som gikk gjennom hodet mitt var: Ikke snuble i trappen, ler seriens produsent, Vilje Kathrine Hagen.

Da BA snakket med Hagen torsdag forrige uke, fortalte hun at hun prøvde å undertrykke følelsene av at de var nominert.

– De er fortsatt litt undertrykt, det har ikke gått helt opp for meg enda. Den kommer vel ordentlig rundt frokost i morgen, smiler hun.

SE BILDENE FRA DEN RØDE LØPEREN.

Skuespillerduo seiret

Hagen forteller at hun er veldig glad for at kollega Axel Bøyum og Ane Dahl Torp stakk av med hver sin rute.

– Det betyr mye at de vant. De fortjener det virkelig. Jeg er skikkelig stolt!

Bøyum selv forteller at han ikke husker å ha gått ned til scenen.

– Jeg blacket helt ut, sier han forbauset, før han legger til: – Det viktigste for meg var at jeg fikk takket alle jeg skulle, og spesielt de som har vært inspirasjonen til Adrian.

Skuespillerkollega Ane Dahl Torp mener det var veldig fortjent at Bøyum vant, men forteller at hun var mest opptatt av at Heimebane skulle vinne prisen for «Beste TV-drama».

– Jeg håpet på tre av tre priser, så jeg er veldig fornøyd, men jeg må si at jeg var minst opptatt av min egen, for jeg har fått den før. Det viktigste var at Heimebane skulle vinne, smiler den erfarne skuespilleren.

Artikkeltags