Revansj mot erkerivalen

Jarle Sørlie, Karoline Tysnes, Emilie Fismen, Helene Risnes, Hedda Næss, Ida Bergene, Arild Fismen, Anna Sandvik, Julie Sørlie, Ingeborg Kvåle Bruflot, Silje Steinstø og Maria Krohn kunne juble for semifinaleplass etter å ha slått Årstad i kvartfinalen. I semifinalen mot Fyllingen ble det derimot tap.

Jarle Sørlie, Karoline Tysnes, Emilie Fismen, Helene Risnes, Hedda Næss, Ida Bergene, Arild Fismen, Anna Sandvik, Julie Sørlie, Ingeborg Kvåle Bruflot, Silje Steinstø og Maria Krohn kunne juble for semifinaleplass etter å ha slått Årstad i kvartfinalen. I semifinalen mot Fyllingen ble det derimot tap. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Det oppsto elleville jubelscener blant Bønes-jentene da de tok seg videre til semifinale i Bergen Cup.

DEL

Varden:14-åringene på jentelaget til Bønes møtte Årstad til kvartfinale i Bergen Cup i håndball. Kampen var lenge tett og jevn, men på slutten dro Bønes ifra. Da dommeren blåste av sto det 16–9 til Bønes, som virkelig slapp jubelen løs.

– Det er herlig, smiler Julie Sørlie (13).

Herlig revansje

– De har pleid å slå oss når vi har møtt dem, så derfor trodde vi før kvartfinalen at vi kom til å tape denne også. Derfor er det ufattelig deilig å slå dem, sier lagvenninne Anna Sandvik.

Lørdag ble det altså en herlig revansje.

Mer håndball:Fire lokale jenter i junior-VM

– Planen var å stå godt i forsvar, kontre og selvfølgelig score mål. Det klarte vi, jubler Sørlie.

– Og huske å spille med godt humør, skyter Sandvik inn.

Det er første gang Bønes er med i utendørsturneringen Bergen Cup. På veien mot semifinalen har de slått Fana, Florø og Mathopen, og spilt uavgjort mot Askøy, før de senket Sotra i åttedelsfinalen og Årstad i kvartfinalen.

Tap i semifinalen

Den solide turneringen hentet frem gulldrømmen hos jentene.

– Om vi holder gutsen oppe så skal vi klare å vinne hele turneringen, sier venninnene selvsikkert.

Bønes-jentene møtte Fyllingen i semifinalen lørdag ettermiddag, etter at denne saken var skrevet.

Den kampen endte dessverre, sett med Bønes-øyne, med tap. Fyllingen vant 21-9, og tok seg videre til finalen i klassen Jenter 14 år.

Der møter de østlendingene Skiptvet søndag.

Artikkeltags