Gå til sidens hovedinnhold

Drama i Fyllingsdalen

Artikkelen er over 9 år gammel

Preben Rasmussen sendte FyllingenBergen videre i cupen.

Mens det ble drevet hektisk møtevirksomhet i Løv-Ham og Fyllingen, møtte Dalens håndballgutter Elverum i 4. runde i NM.

Det var lagenes andre møte på fire dager. FyllingenBergen tok det første stikket i «hjemmekampen» mot de hvite som ble spilt i Stryn i helgen.

Onsdag trakk de det lengste strået igjen. Men ikke uten dramatikk.

– UVIRKELIG

Med fem sekunder igjen på uret på stillingen 26-26, endte ballen hos strekspiller Preben Rasmussen. 21-åringen ladet skuddarmen, og hamret ballen i noten.

– Det føles helt uvirkelig. Jeg får jo ikke lov å skyte på trening engang, men jeg bare fyrte løs. I dag skulle man ikke tro det, men det er en grunn til at jeg spiller strek, sier han og ler.

ALDRI VÆRT SÅ GLAD

Det var bare smil å se i garderoben til FyllingenBergen etter seieren i cupen. Også Anders Fältnäs kostet på seg et bredt smil.

– Det var fantastisk underholdning. Jeg kan ikke huske sist jeg ble så fantastisk glad, sier han.

FyllingenBergen har fått en glimrende start på sesongen. Flere nye spillere har kommet inn i sommer, men det ser ikke ut som de trenger tid på å tilpasse seg håndballivet i Bergen. Laget har som målsetning å vinne cupen, og å ta medalje i serien.

– Vi holder på å bygge opp et nytt lag. Det vil være dumt å si at vi ikke vil vinne cupen. Det er den største kampen som spilles i norsk klubbhåndball, sier treneren.