Follo har slått de gule fra Dalen de siste tre oppgjørene, og de første femten minuttene av kampen var jevnspilte. Men så rykket hjemmelaget fra.

  • Håndball

Fyllingen spilte godt i forsvar, og forhindret Follo-spillerne fra å komme til avslutninger. Det som kom, stoppet keeper Stankiewicz.

Follo gikk de ti siste minuttene av 1. omgang uten å score spiller- og straffemål, men fikk satt sitt tiende på et direkte frikast sekundet før pause.

Til pause ledet Fyllingen 17-10, og Eivind Tangen var toppscorer med fire fulltreffere.

Etter pause kontrollerte FyllingenBergen ledelsen sin, og lå 8-9 mål foran bortelaget til en hver tid. Kampen endte til slutt 31-22. Espen Holand og Andreas Gjeitrem ble delt toppscorer for hjemmelaget med fem mål hver. Like mange som bortelagets toppscorer Magnus Jøndal.

Elleve av tolv utespillere scoret, og den eneste som gikk målløs av banen var den 18 år gamle debutanten Eirik Engelsen.

– Det smakte godt. Vi har tapt for mye for Follo. Jeg har faktisk aldri slått de med et eliteserielag, sier kantspiller Kristian Bjørnsen.

Også trener Anders Fältnäs satt pris på seieren.

– Vi var tighte bak og hadde mye energi. Vi gjorde slik at de ikke kom til avslutninger. Tidligere har vi hatt problemer med å bremse dem.

– Og så er det kjekt at alle scorer!