Marianne Rokne gravid

Marianne Rokne.

Marianne Rokne. Foto:

Artikkelen er over 10 år gammel

– Jeg håper å komme tilbake allerede neste sesong, sier en gravid Marianne Rokne (32), som fikk en fin avslutning med sluttspill-bronse før morspermisjonen.

DEL

Nå har ikke Tertnes-backen termin før i oktober, men det betyr uansett at det blir lite håndball og mer babyshopping fremover.

– Jeg gleder meg. Det er noe vi har tenkt på en stund, men så er det dette med å få det til å passe, da. Men nå fant jeg ut at jeg ville tenke på meg selv, sier Rokne, som venter barn med sin mangeårige samboer Christian Pedersen.

Tertnes-ledelsen fikk vite om graviditeten like før helgen, og sportslig leder Lars Riis Ellingsen tar det kommende avbrekket på en offensiv måte.

– Jeg vil si det er nesten perfekt. Nå får hun samtidig tid til å få skikk på kneet sitt, ler han.

REVANSJ: Tross et skranglete kne, var Rokne sentral da Tertnes tok grep om bronsefinalen i sluttspillet mot Storhamar lørdag morgen. Fra å ligge under 15-16 til pause, gikk Tertnes til 21-17, en ledelse de aldri ga fra seg. Til slutt vant de 32-31.

– Veldig godt å avslutte sesongen på denne måten. Og det var kjekt å få seg noen mål også, sier Rokne, som knapt var innpå i fredagens semifinaletap mot Larvik.

– Vi var veldig giret på å revansjere oss etter den kampen, da var vi dessverre ikke klare før vi gikk på banen.

NY OPERASJON: Mot Storhamar leverte Tertnes en ujevn 1. omgang, men hadde brukbar kontroll etter pause, selv om Storhamar til tider bare var ett mål bak.

– Vi har hatt mange slike kamper både i år og i fjor, og vinner stort sett alltid med ett mål til slutt. Det er en grei vane, smiler trener Tore Johannessen, som altså må unnvære Rokne fra høsten av.

– Men jeg håper å komme tilbake. Det er mange mødre som har vist før meg at det er fullt mulig, og jeg har tross alt to år igjen av kontrakten. Så får vi se om jeg må gjøre et nytt inngrep i kneet for at det skal fungere, sier hun til BA.

Artikkeltags