Serielederen i den spanske håndballigaen har henvedt seg til FyllingenBergen om Reinkind. Kontrakten hans går ut etter neste sesong, og spanjolene vil hente ham før neste sesong.

– Det er helt utrolig å få en slik henvendelse fra en slik storklubb. Det er virkelig en fjær i hatten, sier Reinkind til BA.

Stortalentet som knapt hadde spilletid i eliteserien før denne sesongen går siste året på Tertnes Toppidrettsgymnas, og har kontrakt med de gulkledde i halvannen sesong til.

– Det er vanskelig å si nei når Barcelona henvender seg. Jeg satser på at det ordner seg slik at jeg kan reise ned der ganske snart å trene noen dager med dem, forteller 18-åringen.

SERIELEDER: Barcelona topper tabellen foran Ciudad Real, laget som FyllingenBergen møtte i Mesterligaen sist sesong. Da fikk Reinkind mye spilletid og skryt for innsatsen, og det var trolig der at Barcelona la merke til ham.

Fyllingen-trener Anders Fältnäs håper at talentet blir værende i Bergen.

– Klart vi ønsker at han blir her i noen sesonger til. Nå får Harald dra ned der å se hvordan det er, men han vet godt at vi gjerne vil beholde ham, sier Fältnäs.

Reinkind er også ønsket av Drammen foran neste sesong.