Kantspilleren fikk en trøblete start på Tertnes-karrieren og gikk glipp av det første møtet med gamleklubben i fjor høst.

  • Håndball

Nå er Gossé derimot kvitt skadeplagene og fast innventar i Tertnes-laget. Og med med seks mål i 22-21-seieren mot Stabæk i Nadderudhallen i kveld er det lov å tro på at storformen oer i anmarsj.

– Hun begynner å nærme seg. De gode periodene er på virkelig høyt nivå, men hun står ikke i 60 minutter ennå. Prestasjonene varier fortsatt litt for mye. Men som sagt - hun er knallgod på sitt beste, skryter trener Tore Johannessen.

EKSTRA VERDI: Kontrings-spesialisten innrømmer at det smakte ekstra godt med seier over bæringene.

– Kjempegøy! Denne seieren var viktig. For laget selvfølgelig, men også for min egen del. Det hadde vært ekstra bittert å tape denne kampen, sier Linn Gossé til BA.

– Har det vært mye rivalisering foran denne kampen?

– Stabæk er ikke det laget som er mest aggressive på sånt, så det har vært litt stille på den fronten, svarer en lattermild Gossé.

«CLOSE RACE»: Hun kvitterer slik når hun får høre dommen «kanongod på sitt beste».

– Han sier det ja? Ja, men det var hyggelig sagt av han! Det går opp og ned. Jeg må prøve å stabilisere meg og finne den jevne formen frem mot sluttspillet. Det sitter kun oppe i hodet, mener Gossé.

Oppgjøret mot gamleklubben ble tett og intenst hele veien. De blå fra Bergen hadde et måls forsprang til pause og hadde det samme når sluttsignalet var gått.

– Det var vi som hadde initiativet, og vi hadde flere sjanser til å gå foran med to og tre mål, men den muligheten benyttet vi oss ikke av, sier treneren.

BEST UTEN BALL: Som så mange ganger før er det forsvarsspillet han berømmer.

– Noen angrep får vi ikke avsluttet, men spillerne opptrer så disiplinert at vi nesten ikke fikk kontringer på oss. Forsvarsspillet og målvaktsspillet er jeg veldig godt fornøyd med, oppsummerer Johannessen.

Med seieren i Bærum kuttet laget hans forspranget til Storhamar på bronseplass til tre poeng, tre runder før slutt. Men medaljehåp? Nei, ifølge Tertnes-treneren.

– Da må de tape to til og rote det vannvittig til for seg selv. Vi har mer sjans nå selvfølgelig, men det er 4. plassen vi konsentrerer oss om, sier Johannessen.