Etter uavgjort mot Nøtterøy og ØIF Arendal i de to første sluttspillkampene, tapte FyllingenBergen 32-34 mot Haslum onsdag kveld.

Publikum fikk se en forrykende start på kampen i Framohallen. Etter under fem minutter var ni mål allerede scoret, men det var Haslum som tok føringen med 5-4. De lå stadig et og to mål foran Fyllingen, men kanonskudd fra Harald Reinkind og Tore André Lunde gjorde at bergenslaget ikke slapp dem for langt ut av synet.

Etter 12 minutter sto stillingen uavgjort 8-8.

Og slik fortsatte omgangen. Haslum tok ledelsen, og Fyllingen tettet luken. Igjen og igjen. Lagene gikk til pause med 18-18 uten at gultrøyene på noe tidspunkt hadde ledet kampen.

Harald Reinkind sendte Fyllingen rett i ledelsen i åpningssekundene av andre omgang, og Tore Ándre Lunde økte til 20-18.

Haslum svarte kjapt og gikk i ledelsen med 20-22. Men Fyllingen slapp aldri serievinnerne, og midtveis i andre omgang var stillingen 26-26.

Da satte Fyllingen seg i førersetet. Keeper Henrik Eidsvåg spilte en fantastisk periode med flere gode redninger, blant annet på Haslums syvmeter. Kristian Bjørnsen, Harald Reinkind og Trym Bilov-Olsen sørget for at Fyllingen ledet 29-26 da ti minutter gjensto av kampen.

Men også Haslum viste evne til å bite seg fast, og med fire minutter igjen utlignet de til 30-30.

Og så tok Mamelund og co over. Haslum scoret fire mål i sluttminuttene og vant kampen 34-32.

Dermed står Fyllingen med to poeng etter tre av seks sluttspillkamper.