Gå til sidens hovedinnhold

Helsingborg og Granqvist lager trøbbel for AIK

Artikkelen er over 2 år gammel

Andreas Granqvist er tilbake etter skade for Helsingborg som jakter sin fjerde strake hjemmeseier mot AIK i Allsvenskan.

Oddstips

Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Allsvenskan: Helsingborg og Granqvist lager trøbbel for AIK

Oddssingel Copa Italia: Lang kveld i Coppa Italia

Oddsdobbel: Leeds vinner og sikrer playoff

Vikinglotto: I dag kan du kan vinne 68 millioner

Det er et meget innholdsrikt langoddsprogram vi har foran oss denne onsdagen. Det er midtukerunde i Allsvenskan og fem kamper spilles i kveld. I tillegg er det tre kamper i Superettan. I England er andre playoffkamp mellom Leeds og Derby om retten til å spille opprykksfinale til Premier League. I tillegg er det finale i Coppa Italia mellom Lazio og Atalanta. Her hjemme er det 1. runde i cupen for kvinner og det siste serierunde i nederlandsk Eredivisie. Norge spiller en meget viktig kamp mot Sveits i ishockey-VM.

NB! 68 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

Helsingborg - AIK - H - 3,15 i odds (spillestopp kl 18.55)

Klikk her for å levere dette spillet

Nyopprykkede Helsingborg åpnet sesongen bra med to hjemmeseire og et knepent bortetap for sterke Häcken. Landslagskaptein Andreas Granqvist har vært ute med skade de tre siste kampene og i denne perioden har det kun blitt ett poeng for Helsingborg.

Onsdag er Granqvist tilbake og det vil nok løfte laget en god del. Den viktige midtbanespilleren Mohammed Abukari er derimot ute fra kampen, da han har en kjenning i låret. Helsingborg er ubeseiret på de fire første hjemmekampene (2-2-0).

AIK vant Stockholmsderbyet mot AIK søndag med 2-0, begge scoringene signert Tarik Elynoussi. Det var imidlertid en svak kamp fra begge lag og selv om AIK også vant 2-1 nest hjemme mot AFC Eskilstuna var heller ikke det en god prestasjon av fjorårets seriemester. Bortelaget spilte hele andre omgang med ti mann, men reduserte likevel til 1-2 og hadde et visst trykk på AIK i sluttminuttene. Bortsett fra "borteseieren" mot Djurgården, har ikke AIK tatt mer enn ett poeng på de tre øvrige bortekampene.

Verd å merke seg er at Helsingborg har vunnet de tre siste hjemmekampene mot AIK i Allsvenskan, inkludert nedrykkssesongen i 2016. Vi spilte mot AIK borte mot IFK Gøteborg for to uker siden. Da var oddsen på IFK 3,10 i odds og IFK vant 3-0. Onsdag er oddsen på hjemmeseier 3,15 og det må være det mest interessante spill fra Allsvenskan denne onsdagen.

Klikk her for å levere dette spillet

Kommentarer til denne saken