Spillsenterets øvrige torsdagsmeny:

Oddsdobbel: Fyllingen kan gi Larvik kamp

Oddstips: Her er oddstips på 16 av torsdagens kamper

Oddstips Supercupen: Barcelona går til supercupfinalen

Håndball-EM:Program håndball-EM menn 2020

Torsdagen langoddsprogram byr på semifinale i den spanske supercupen mellom Barcelona og Atletico Madrid og en kamp fra åttedelsfinalen i Coppa Italia. Det er også starten på håndball-EM og fire kamper skal spilles i kveld. På hockeyfronten er det tre kamper i Get-ligaen her hjemme, det full serierunde i SHL i Sverige og det spilles 11 kamper i NHL natt til fredag.

Fredag er det ca 392 millioner kroner i Eurojackpot-potten. Spill før fredag klokken 1800. Lever kupongen her!

Barcelona - Atletico Madrid 1,95 - 3,20 - 3,55 H (spillestopp kl. 1955)

Det spanske fotballforbundet har lagt om konseptet for den spanske supercupen fra og med denne sesongen. Det har tidligere vært en kamp mellom vinneren av serien og Copa del Rey, men de tre neste sesongene er det endret. De fire øverste lagene møtes i Saudi-Arabia til sluttspill. To semifinaler og deretter finale. Man skulle jo tro at laget som vant La Liga i fjor møtte lag nummer 4 i serien. Men slik er det ikke. Barcelona og Atletico Madrid endte på de to øverste plassene, men likevel møtes de i den ene semifinalen. Real Madrid slo Valencia 3-1 onsdag kveld, så vinneren av kveldens kamp møter Real Madrid i finalen førstkommende søndag. Barcelona slo Atletico Madrid 1-0 i serien i Madrid 1. desember i fjor. I fjorårssesongen vant Barcelona 2-0 i hjemmemøtet, mens det endte 1-1 på Wanda Metropolitano i Madrid. Også i 2017/18 sesongen i La, Liga vant Barcelona på Camp Nou, mens det endte 1-1 i Madrid. I 2016/17-sesongen endte oppgjøret på Camp Nou 1-1, mens Barcelona vant 2-1 i Madrid. I 2015/16-sesongen vant Barcelona begge oppgjørene i serien.Lagene møttes ellers i semifinalen i Copa del Rey sesongen 2016/17, her spilles det hjemme/borte. Barcelona vant 2-1 i Madrid, mens det endte 1-1 i returkampen på Campo Nou ogg Barcelona tok seg til finale.Atletico Madrid har altså ikke vunnet i serien mot Barcelona på en evighet og de måtte også melde pass i Copa del Rey for noen sesonger siden. Barcelona er motiverte favoritter i kveld og 2,00 på at Barcelona står igjen som vinner etter ordinær tid, er godkjent odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Tyskland - Nederland (Handikap fulltid 0-7) 1,90 - 7,75 - 1,92 H (spillestopp kl. 1810)

Torsdag innledes håndball-EM. Det er totalt seks grupper og fire nasjoner i hver gruppe. To av gruppene spilles i Østerrike, to av gruppene spilles i Sverige og to av gruppene spilles i Norge. Åpningskamp i gruppe C. Tyskland er blant outsiderne til medalje i EM og de har blant annet en av de beste keeperne. Nederlands herrelag er ikke i nærheten av kvinnelandslaget, og de er med i sitt første EM noensinne. Tyskland er normalt helt overlegne i denne. Åttemålsseier eller mer til godkjente 1,90 i odds blir vårt valg.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Hviterussland - Serbia 1,40 - 8,75 - 3,35 H (spillestopp kl. 1810)

Torsdag innledes håndball-EM. Det er totalt seks grupper og fire nasjoner i hver gruppe. To av gruppene spilles i Østerrike, to av gruppene spilles i Sverige og to av gruppene spilles i Norge. Denne er fra gruppe A som i tillegg består av Kroatia og Montenegro. Hviterussland er favoritt til å ta seg videre sammen med storfavoritten Kroatia.Har bedret seg de siste årene og endte på 10. plass i forrige EM. Serbia er ikke på nivå med tidligere utgaver, og endte på 12. plass i forrige EM. Dette er uansett en åpningskamp og det er press på Hviterussland som er satt til i overkant store favoritter i denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Grüner Ishockey - Sparta Sarpsborg 6,75 - 6,35 - 1,24 B (spillestopp kl. 1825)

Get-ligaen. Den desiderte tabelljumboen Grüner med sjokkseier 6-3 hjemme mot Frisk Asker like før jul, men deretter har det vært tilbake til det vante og 2-8 tap hjemme for Vålerenga sist. Sparta Sarpsborg inne i en dårlig periode med fem strake tap. Slo Grüner 4-1 borte i slutten av oktober og normalt vinner de igjen. 1,24 på borteseier er det uansett lett å styre unna.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Lillehammer - Manglerud Star 1,32 - 5,50 - 5,75 H (spillestopp kl. 1825)

Lillehammer med tre strake tap på rappen, men alle tre er kommet mot de to klare topplagene Storhamar og Stavanger Oilers. Ligger på 3. plass med 50 poeng og leder resten av feltet. Manglerud Star er nest sist med 23 poeng og har tapt 11 av 13 bortekamper. Lillehammer er i det minste et bedre spilleobjekt enn det Sparta er borte mot Grüner. 1,32 er ikke like håpløs favorittodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Vålerenga IF - Stjernen 1,55 - 4,85 - 3,85 B (spillestopp kl. 1855)

Skaderammede Vålerenga med seks strake tap før de kom seg tilbake på vinnersporet mot den desiderte tabelljumboen Grüner sist. Ligger på 5. plass med 45 poeng og formidable 36 poeng bak serieleder Stavanger Oilers. Stjernen har vist flott form i det siste, selv om det tapte 3-4 hjemme for formsterke Frisk Asker sist. Har tatt seg forbi Østfold-rival Sparta Sarpsborg og opp på 6. plass på tabellen og har fem poeng opp til Vålerenga på 5. plass. Vålerenga vant 2-1 i det første hjemmemøtet denne sesongen, men har ikke vist form i det siste. Stjernen kan overraske her og borteoddsen kan prøves.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Örebro HK - Växjö Lakers HC 2,10 - 3,65 - 2,65 B (spillestopp kl. 1855)

Växjö Lakers sleit i starten av sesongen, men som ventet har Sam Hallens mannskap fått opp farten etterhvert. Fem seire på de seks siste seriekampene, men er fortsatt ikke høyere enn på 10. plass. Står med 43 poeng og har åtte poeng opp til den viktige 6. plassen. Ørebro helt oppe på 4. plass med 54 poeng. Etter tre strake tap, er det blitt to ettmålsseire borte. 4-1 til Ørebro i tilsvarende kamp tidlig i sesongen. Det er helt annet nivå på Lakers nå og de kan vinne denne.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Färjestads BK - IF Malmö Redhawks 1,67 - 4,00 - 3,50 H (spillestopp kl. 1855)

Etter tre strake tap var Färjestad tilbake på vinnersporet hjemme mot Linköping forrige torsdag. Ligger på 3. plass med 56 poeng og har seks poeng opp til serieleder Luleå. Etter fire strake seire, har det kun blitt en seier på de tre siste seriekampene for Malmö Redhawks. Har falt nede til 8. plass på tabellen og står med 45 poeng. 4-3 til Färjestad i et tilsvarende seriemøte i slutten av september og hjemmesterke Färjestad får et ganske klart tips her.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Leksands IF - Linköpings HC 1,95 - 3,85 - 2,80 H (spillestopp kl. 1855)

De to nederste lagene i SHL må som kjent ut i playoff mot lag fra Hockeyallsvenskan og dette er et viktig møte mellom to av de tre lagene som kjemper om å komme seg tredje sist. Leksand ligger nest sist med 27 poeng, men det har vunnet tre av sine fem siste hjemmekamper. Linköping ligger tredje sist og har to poeng mer enn Leksand. Formen er svak med seks strake tap. Linköping har vunnet begge oppgjørene mot Leksand tidligere i sesongen, men nå tror vi klart mest på hjemmeseier til godkjent odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Skellefteå AIK - Frölundas HC 2,35 - 3,75 - 2,30 H (spillestopp kl. 1855)

Det er viktig å komme seg inn blant de seks beste i SHL, da er man direktekvalifisert til sluttspillet. Skellefteå med tre seire på sine fire siste seriekamper og ligger på 7. plass med 49 poeng, men det er kun to poeng opp til HV 71 på 6. plass. Skuffende hjemmetap med 2-3 mot Luleå i første semifinale i Champions League tirsdag og også litt variable takter i serien med to seire og to tap på de fire siste for Frölunda. Holder andreplassen i serien og står med 56 poeng. Skellefteå tapte 1-6 hjemme for Frölunda i femte serierunde. Torsdag kan det være dags for revansje til flott hjemmeodds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Brynäs IF - Rögle BK 2,35 - 3,60 - 2,35 H (spillestopp kl. 1855)

Ikke uventet har Brynäs sparket sin trener Magnus Sundquist og Mikael Holmqvist og Ove Molin har hovedansvaret inntil videre. Brynäs på 11. plass etter 30 serierunder og kun sju poeng ned til Leksand som ligger nest sist. Og hele ni poeng opp til Växjö Lakers på 10. plass. Etter fire strake tap var det over og ut for Sundquist. Har tapt sine to siste hjemme i Gävle, men fem strake hjemmeseire før det. Røgle har fått fart på skøytene igjen etter en svak periode. 2-1 seieren borte mot Frölunda lørdag, var lagets fjerde strake. Ligger på 5. plass med 53 poeng. 2-1 til Brynäs i en tidligere kamp i Gävle denne sesongen og med utskiftinger på trenersiden, kan det bli opptur på direkten.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

IK Oskarshamn - Luleå HF 5,00 - 4,20 - 1,45 B (spillestopp kl. 1855)

Knallsterk 3-2 seier borte mot Frölunda for Luleå i den første semifinalen i Champions League tirsdag og et flott utgangspunkt foran returmøtet hjemme neste uke. Går som toget også i SHL og har skaffet seg en luke på seks poeng ned til Frölunda på toppen av tabellen. Oskarshamn ligger sist med 27 poeng, men det er kun to poeng opp til Linköping som ligger tredje sist.Røk 2-4 hjemme for Luelå i starten av sesongen og får det nok tøft mot serielederen også torsdag kveld.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Djurgårdens IF - HV71 2,10 - 3,60 - 2,65 U (spillestopp kl. 1855)

Et hardt skaderammet Djurgården røk 1-3 hjemme for tsjekkiske Mountfield tirsdag og har en vanskelig oppgave foran semifinalereturen i Champions League neste uke. De mange skadene gjør også at laget sliter i SHL. Ligger helt nede på 9. plass med 44 poeng, men de leverer bra hjemme og har vunnet de fire siste hjemmekampene. HV 71 nede på 6. plass med 51 poeng og står med ustabile 3-0-3 på sine seks siste seriekamper. Tilsvarende seriemøte i Stockholm i slutten av september gikk til forlengning og det gjorde også kampen mellom lagene i Jönköping i slutten av november. Ikke utenkelig at det står uavgjort etter 60 minutter også denne gang.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Spania - Latvia (over/under ant. mål fulltid 54,5) Over 1,72 (spillestopp kl. 2025)

Torsdag innledes håndball-EM. Det er totalt seks grupper og fire nasjoner i hver gruppe. To av gruppene spilles i Østerrike, to av gruppene spilles i Sverige og to av gruppene spilles i Norge. Gruppe C. Storfavorittene står i kø i de fire kampene som spilles under åpningsdagen i håndball-EM i dag. Spania er kanskje den aller største og er også blant favorittene til å ta gull. Har tatt medalje i de tre siste Europamesterskapene. Latvia debuterer i EM og de har sin stjernespiller i Dainis Kristopans og thats about it. Oddsmessig er denne kampen vrien å angripe, all den tid det er åpningskamp. Vi heller mot et målspill og anbefaler spill på over 54,5 mål til 1,72 i odds.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Kroatia - Montenegro (Handikap fulltid 0-5) 1,87 - 7,50 - 2,00 H (spillestopp kl. 2025)

Torsdag innledes håndball-EM. Det er totalt seks grupper og fire nasjoner i hver gruppe. To av gruppene spilles i Østerrike, to av gruppene spilles i Sverige og to av gruppene spilles i Norge. Denne er fra gruppe A som i tillegg består av Kroatia og Montenegro. Hviterussland er favoritt til å ta seg videre sammen med storfavoritten Kroatia.Kroatia har vært i verdenstoppen i en årrekke, men det skuffet med kun 5. plass i EM på hjemmebane i 2017. Montenegro mangler viktige Vuko Borozan og det er en svekkelse. Så er dette åpningskamp og erfaringsmessig, kommer det alltid overraskelser. Kroatia er med rette storfavoritter i kveld og vi tester handicaspillet i denne. 1,87 på at Kroatia vinner med seks mål eller mer er et mulig objekt.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Torino - Genoa 1,52 - 3,50 - 4,70 H (spillestopp kl. 2010)

Åttedelsfinale i Coppa Italia og her spilles det ikke retur. Torino røk ut i denne runden forrige sesong etter 0-2 tap hjemme mot Fiorentina, mens Genoa røk ut allerede i 4. runde. Etter en skuffende første halvdel av sesongen, slo Torino til med en overraskende sterk 2-0 seier borte mot Roma når Serie A startet opp igjen forrige helg etter juleferien. Ligger på 9. plass med 24 poeng, men har ikke bedre enn 3-2-4 på ni spilte hjemmekamper. Genoa med to trenerbytter allerede og fikk betalt med 2-1 seier hjemme mot Sassuolo i helgen. Ligger fortsatt nest sist med kun 14 poeng og har ikke vunnet borte på ni forsøk (0-4-5). Torino skal ha gode muligheter til å ta seg til kvartfinale, men 1,52 i hjemmeodds er ikke mye å rope hurra for.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset