Gå til sidens hovedinnhold

Historien gjentar seg for Liverpool

Artikkelen er over 2 år gammel

Liverpool er det eneste laget i Premier League med full pott etter tre serierunder. I kveld jakter laget tre nye poeng borte mot Burnley.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Historien gjentar seg for Liverpool

Oddstips Premier League: Bortemarerittet fortsetter for United

Omtale Premier League: Alt du trenger å vite før Burnley - Liverpool

Lørdagskupongen: Manchester City trykker pedalen i bånn

Oddstips Serie A: Juventus har en hysterisk god hjemmestatistikk

Oddstips Premier League: Ingen dans på roser for Steve Bruce

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Lotto: 29 millioner i vanlig Lotto - hva er egentlig en gulltrekning?

V75 ForusNydelig millionomgang i V75

V5 Gøteborg galoppLopez er til å stole på

Lørdagens langoddsprogram inneholder sju kamper fra Premier League. Her hjemme spilles det en kamp i Eliteserien og to kamper i OBOS-ligaen og det er naturligvis en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-serien. I tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det også kamper i La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og i Serie A møtes sist sesongs seriemester og serietoer, Juventus og Napoli til en durabelig duell i Torino.

Bli med i Gulltrekning i Lotto med 29 millioner i potten. Lever kupongen her før lørdag klokken 1800.

Burnley - Liverpool pause/fulltid dobbel U/B - 3,55 (spillestopp kl 18.25)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Europacupdeltagelsen sørget for at Burnley fikk en fryktelig svak start på forrige sesong, etter den sensasjonelle 7. plassen sesongen 2017/18. Det bedret seg dog utpå nyåret og Burnley endte tilslutt på 15. plass.

Seks poeng klar av Cardiff på nedrykk. Innledet denne sesongen med overbevisende 3-0 hjemme mot Southampton, før det ble et knepent 1-2 tap borte for Arsenal i 2. serierunde. Ledet 1-0 borte mot Wolverhampton forrige søndag helt til sju minutter på overtid og mistet seieren der, i en kamp der de hadde fortjent mer. Har uansett fått en flott start på sesongen. Moderate 7-2-10 på hjemmebane i forrige sesong. Islandske Johann Berg Gudmundsson mister lørdagens hjemmekamp, ellers er Robbie Brady på vei tilbake etter skade, men sammen med Steven Defour fortsatt uaktuell for førstelagsspill.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Liverpool har innledet like sterkt som de holdt på stort sett hele forrige sesong. Etter de tre første serierundene er Liverpool det eneste laget med full pott. Overbevisende 3-1 seier hjemme mot Arsenal forrige helg, men vant "kun" 2-1 mot Southampton i den eneste bortekampen til nå. Bunnsolide 13-5-1 på bortebane forrige sesong. Førstekeeper Allison er det eneste sentrale fraværet for Liverpool.

Sjekk den nye bortedrakten til Liverpool her!

Liverpool har vunnet på Turf Moor de to foregående sesongene med hhv 3-1 og 2-1. I begge de kampene stod det 0-0 til pause. Liknende scenario i kveld er ikke utenkelig. 1,32 på borteseier er uansett bedrøvelig odds. Vi setter pengene på at denne kampen utvikler seg som de to foregående sesongene. Altså at det står uavgjort til pause og at Liverpool avgjør i andre omgang. Oddsen på pause/fulltid U/B er pene 3,55.

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset!

Kommentarer til denne saken