Det ble offentliggjort på Branns kickoff torsdag kveld.

– Det er ganske sykt. Kaptein for Brann er noe jeg aldri trodde jeg skulle få være. Det føles helt fantastisk, utbrøt Kvamme fra scenen i Marinehallen på Møhlenpris.

Kvamme blir Branns første kaptein fra Bergen. Hun overtar kapteinsbindet etter jærbuen Tuva Hansen, som har dratt videre til Bayern München.

– Nå bytter vi ut en skrikende jærbu med en brautende bergenser, flirer Kvamme når hun møter BA etter hun var på scenen.

– Det er utrolig stort. Å stå her og si jeg er kaptein for Brann. Det er som jeg sa på scenen, dette er noe jeg aldri har turt å drømme om en gang, sier den tidligere West Ham-spilleren.

Kvamme var kaptein i treningskampen mot Vålerenga i Marbella tidligere i uken. Det var etter den kampen hun fikk beskjed om at hun får bære bindet fast.

– Jeg har vært forberedt på at det kunne skje, men vi har mange gode kandidater i gruppen. At valget falt på meg gjør meg stolt, smiler hun.

Da herrelaget entret scenen etter kvinnelaget, ble det også klart at Ole Didrik Blomberg skifter draktnummer fra 2 til 16!

Vi ble med Brann-damene på Marbella da de spilte inn promo til tv-sendingene med de nye draktene.