Det finske tenåringsidolet Isac Elliot opptrådde i Grieghallen søndag kveld. Enkelte hadde stått i kø siden klokken seks i morges for å komme nærmest mulig helten.

Linn Aurora tripper idet mamma Anne-Britt tar bilde av henne med scenen i bakgrunnen. De har ståbillett og er veldig klare for å se Isac live i kveld,

– Jeg gleder meg veldig, sier Linn Aurora med et stort smil.

– Han er veldig søt, og så har han veldig kul musikk, legger hun til.

Mor er også fornøyd før konsertstart, hun hadde fryktet det ville være for mange folk.

– Vi har jo ståplass, men nå ser det veldig greit ut, det er ikke så trangt som jeg fryktet.

Datter Linn Aurora skyter inn:

– Og så har du jo bursdag, det passer perfekt med konsert.

Isac har allerede røpet i et intervju tidligere i helgen med BA at én heldig jente vil bli tatt opp på scenen under konserten i Bergen. Linn Aurora er veldig klar på hva hun ønsker.

– Det må jo bare bli meg han velger, sier hun og ler.

HØY HYLEFAKTOR

Allerede før konserten begynte ble en jente båret over gjerdet foran scenen og vekk fra publikum grunnet mye press. Vaktene som var til stede delte ut vann og ørepropper, og passet godt på.

Da Isac Elliot entret scenen fikk man en forsmak på hylingen og jubelen fra publikum som varte gjennom hele konserten. Nesten alle publikummere tar frem mobilene og filmer showet for å forevige øyeblikket.

Isac Elliot hadde et energisk show med mye personlig kontakt med publikum, og smeltet nok dermed mange pikehjerter søndag kveld.