Min innendørshelg

Søndag kler vi oss godt og trosser været, sier journalist Bente-Line Svellingen Flatekvål.  Bildet @hvaskjeribergen på instagram

Søndag kler vi oss godt og trosser været, sier journalist Bente-Line Svellingen Flatekvål. Bildet @hvaskjeribergen på instagram Foto:

Artikkelen er over 5 år gammel

- Godt det er enormt mye spennende å ta seg til innendørs siden det er meldt regn hele helgen.

DEL

Feature-journalist Bente-Line Svellingen Flatekvål gjør seg klar til en innendørshelg med fransk ost og vin, jazz og god tid til familien.

Fredag vil jeg ta turen til Cafe Sanaa i Marken. Der stiller vinekspert fra Vinmonopolet, Arne Skarsvåg, for å forteller om franske viner. Julie Majuva, osteentusiast som har bodd 30 år i Frankrike og Sveits, forteller om franske oster og presenterer smakebiter. Prisen er 200 kroner pr person inkludert smaking av fire ulike franske viner og en rekke forskjellige franske oster. Dette er ett av flere smakfulle arrangement som har kommet med i helgens matguide.

Fredagskvelden vil jeg avslutte med deLillos akustisk på Logen. Konserten begynner klokken 2200.

Lørdag er det bare å komme seg opp, det er mange som har julemesser. Vi tar hele familien med og setter kursen for Søreide skole. Der starter det klokken 1100. Etter lunsj, lar vi barna være hjemme, og tar turen til Nesttun og Fana kulturhus. Der blir det deilig jazz klokken 1400 med Cocoon som har Carsten Dyngeland på vokal.

Deretter ville vi vendt nesen hjem igjen etter litt kvalitetstid for de voksne, lagd middag og kost oss sammen hjemme.Når de minste er lagt, kan jeg ta turen til byn igjen, og få med meg Standup Juleshow på Ricks. Det trillet vi til 4 på terningen her i BA - du kan lese mer om det røde latterbrølet i anmeldelsen til Ørjan Nilsson.

Søndag kler vi oss godt og trosser været, tar Fløibanen opp og spaserer en rolig tur til Brushytten. Den er åpen hver søndag, og der kan vi kjøpe pølser og varm sjokolade.

Familiesøndagen avsluttes på Vannkanten i Loddefjord, der Abu Adonaba fra Ghana har danseforestilling klokken 1700. Han er danser og musiker med bakgrunn fra Ghanas nasjonale danseensemble og prisbelønte Odehe Dance Company. Han er bosatt i Bergen og jobber frilans med formidling av afrikansk dans og tromming.

Artikkeltags