Gå til sidens hovedinnhold

– Hvis Rikard Norling føler at forsiden var nedlatende, beklager vi det. Det var ikke meningen.

Artikkelen er over 6 år gammel

BAs farvel med Rikard Norling falt ikke i god jord.

Sent onsdag kveld fikk Rikard Norling sparken som Brann-trener.  Rakrygget takket han medarbeidere, supportere og media for samarbeidet, før han tok seg god tid til å svare på spørsmål for alle de fremmøtte journalistene.

Torsdag kunne svensken våkne opp til en forside med bilde av seg selv med tittelen «Norlings tre valg». Her viste BA til Fleslands tre flyruter til Stockholm - Norlings hjemby.

Selv om Norlings trenergjerning i Brann har gått åt skogen, har bergenserne trykket svensken til sitt bryst for sin væremåte. I sosiale medier, og direkte til BA og BAs medarbeidere hagler derfor tilbakemeldingene torsdag.

De fleste er i høyeste grad negative.

Det har selvsagt ansvarlig redaktør Anders Nyland registrert.

– Hvis Norling og noen av våre lesere oppfatter forsiden vår som nedlatende, beklager vi det. Det var ikke meningen å tråkke på noen som ligger nede. Hvis siden likevel oppfattes sånn, ber jeg om unnskyldning for det, sier han.

– Det er ofte vanskelig å lage forsidebudskap. Særlig i saker som ruller og går og utvikler seg fortløpende, sier Nyland.

Han påpeker at det aldri var meningen å være nedlatende overfor Rikard Norling.

– Siden spiller på det faktum at Norling skal forlate byen. Om vi lykkes eller ikke kan diskuteres, men det har ikke vært vår intensjon å være nedlatende eller ufin, avslutter redaktøren.

Kommentarer til denne saken