Arrangementet går som planlagt, og blir ikke rammet av Bergen kommunes restriksjoner på store arrangement på grunn av koronaviruset. Det er allerede solgt over tusen billetter, men det er plass til i overkant av 1900 tilskuere.

– Jeg tror og håper vi skal bikke 1500, da er jeg fornøyd, sier Morten Hiorth Aaraa i Bergen Event, til BA under fredagens innveiing for bokserne.

Det har vært travle dager for arrangøren, som nå ser frem mot det store høydepunktet.

– Jeg gleder meg noe voldsomt, og kommer til å flyte gjennom kvelden. Men jeg gleder meg også til det hele er ferdig, for det har ikke blitt mye søvn i det siste, ler Aaraa.

Etter en obligatorisk helsesjekk kom alle bokserne frem på scenen, en etter en, og ble veid og godkjent av dommerne til boksestevnet.

Som på pressekonferansen på onsdag ble det igjen knuffing da Lihaug og motstander Vartan Avetisyan skulle ta bilde sammen. Armeneren gikk nok en gang rett opp i ansiktet på Lihaug, som svarte med å dytte ham vekk. Tonen er allerede satt før selve boksekampen er i gang.

Dagens stevne ledes av Kjell Sigvart Heltorp, bedre kjent som «Kjellemann». Han gleder seg noe voldsomt.

– Jeg har selv drevet med boksing. Bergen er egentlig en stor kampsportby, med mange mestere opp gjennom historien, sier han entusiastisk.