Ekkelt

– Det bør være forbudt å spytte i den nye, fine gang- og sykkeltunnelen til Fyllingsdalen.

BA-leser

Manglende oppdragelse

– Mellom 10 og 12 gutter i alderen 12 til 15 år tok sin matpause i det private sameiet klokken 20 torsdag. Dersom de hadde hatt et snev av oppdragelse ville de evnet å ta med seg bosset ca. 50 meter. At ingen av disse Åsane-guttene reagerte på sin egen oppførsel er skremmende. Har fine fanafruer likevel rett i sin oppfatning av bydelen? Jeg bare lurer.

Erling Lingjerde

Har du noe på hjertet?

Askøy

– Vi savner et sted å være. Når det regner har ikke ungdom på Kleppestø noe sted å være. Det finnes ikke en benk med tak engang, og slett ingen ungdomsklubb, i hvert fall ikke som vi har fått høre om.

Malvin og Even

Har du noe på hjertet? Send ditt innlegg til BA!

Vinnerlykke

– Det er første gang jeg vinner på tivoli. Det var kjempegøy. Jeg kjøpe en billett og fikk tre poser som jeg skulle kaste på noen ballonger. Jeg traff på første forsøk. Det var kjempegøy.

Teodor

Har du noe på hjertet? Send ditt innlegg til BA!

Farger

– Det er altfor mange grå bygninger i Bergen. Denne byen trenger farger!

Ung i Bergen

Anbefales

– Jeg har lyst til å anbefale psykolog Olav Stavsholt her på Summetonen. For Stavsholt er en glimrende psykolog som alle burde hatt i livet sitt og er akkurat slik en psykolog (i mine øyne) skal være. Men det som er best med ham, er at han er løsningsorientert, rasjonell og tar initiativ. Jeg har selv vært i en vanskelig periode og lært at god hjelp vokser ikke på trær. Og derfor har Stavsholt vært en som har vært til virkelig god hjelp.

Miguel Dåvøy

Studentrabatt

– Før måtte studenter betale full voksenpris på bussen. Nå koster billetten 24 kroner. Det er fantastisk!Emma

Det eneste Bergen mangler

– Bergen er helt topp. Det eneste vi mangler er butikkene Zara og Sephora. Hvis vi hadde fått Zara-butikk, så hadde vi vært i byen hele tiden!Vilde, Linn og Emma.

Hyggelige

– Folk i Bergen er veldig hyggelige og greie. De smiler til deg selv om de ikke kjenner deg og de gir komplimenter. Folk er rett og slett snille. Bergen rocker.Maria, Rahime og Mona

Nr. 2-byen

– Hvordan skape mer verdier og glede, og få ut potensialet som vi vet Bergen har? – Vi bør anerkjenne andre kulturer.

Maria, Rahime og Mona (alle 18)

Takk, NRK

– Jeg vil takke NRK som hadde en topp sending fra Holmenkollstafetten som ble arrangert i Oslos gater sist lørdag, der over 60 000 løpere deltok.

Tusen takk!Torstein Nesse

Les flere summetone her: En stor skam