Gå til sidens hovedinnhold

Ingen dans på roser for Steve Bruce

Artikkelen er over 1 år gammel

Steve Bruce fikk en opptur som Newcastle-manager søndag med 1-0 seier borte mot Tottenham. I dag kan nedturen komme hjemme mot Watford.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Historien gjentar seg for Liverpool

Oddstips Premier League: Bortemarerittet fortsetter for United

Omtale Premier League: Alt du trenger å vite før Burnley - Liverpool

Lørdagskupongen: Manchester City trykker pedalen i bånn

Oddstips Premier League: Ingen dans på roser for Steve Bruce

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Oddstips Serie A: Juventus har en hysterisk god hjemmestatistikk

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Lotto: 29 millioner i vanlig Lotto - hva er egentlig en gulltrekning?

V75 ForusNydelig millionomgang i V75

V5 Gøteborg galoppLopez er til å stole på

Lørdagens langoddsprogram inneholder sju kamper fra Premier League. Her hjemme spilles det en kamp i Eliteserien og to kamper i OBOS-ligaen og det er naturligvis en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-serien. I tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det også kamper i La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og i Serie A møtes sist sesongs seriemester og serietoer, Juventus og Napoli til en durabelig duell i Torino.

Bli med i Gulltrekning i Lotto med 29 millioner i potten. Lever kupongen her før lørdag klokken 1800.

Newcastle - Watford B 2,85 (spillestopp kl 15.55)

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Om Crystal Palaces borteseier mot Manchester United var overraskende sist helg, var det kanskje enda mer overraskende at Newcastle skulle vinne borte mot Tottenham søndag. Det gjorde de og dermed kunne Newcastle glede seg over sesongens første poeng.

Gjorde en brukbar hjemmekamp mot Arsenal i seriepremieren, men røk likefullt 0-1. Så gjorde laget en svak bortekamp mot Norwich og tapte fortjent 1-3. Gjorde det helt greit på hjemmebane forrige sesong med 8-1-10. Matt Ritchie pådro seg en alvorlig ankelskade i tirsdagens ligacupkamp mot Leicester og er borte i to måneder.

Til tross for to hjemmekamper mot moderat motstand, samt en tøff bortekamp mot Everton står overraskende nok Watford uten poeng etter de tre første serierundene. Det var ikke ventet etter lagets sterke sesong i fjorårssesongen. 0-3 mot Brighton i seriepremieren var spesielt overraskende. Endte på en flott 11. plass sist sesong, men hadde ikke bedre enn 6-5-8 på bortebane. Lagkaptein Troy Deeney er fortsatt på sidelinjen for bortelaget, ellers har ikke manager Javi Gracia noen mannskapsproblemer.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Newcastle vant 1-0 forrige sesong på St. James Park, mens Watford vant de to sesongene før der igjen. Kapable Watford har dått dårlig betalt hittil og slik oddsene er satt i denne kampen, er det uten tvil borteseier som lokker mest. 2,85 i odds på Watford er fin odds og spilles.

Klikk på denne lenken for å levere dette spillet!

Kommentarer til denne saken