Spillsenterets øvrige onsdagsmeny:

Oddssingel Premier League: Ingen grunn til å kimse av Brighton

Oddssingel Premier League: Pogba sprudler under Solskjær

Oddssingel Premier League: United går i strupen på Newcastle

Oddssingel Premier League: Wolverhampton må takle favorittpresset

Midtukekupongen: Midtukekupong med Manchester City - Liverpool

Onsdagens langoddsprogram byr på seks kamper fra Premier League, der Newcastle mot Manchester United naturligvis er den mest interessante med norske øyne. Ellers er det lite som skjer på fotballfronten, men det er midtukerunde i portugisisk toppseire og det spiller to kamper der onsdag. Natt til torsdag er det seks kamper i NHL.

NB! 42 millioner kroner i Vikinglotto-potten på onsdag. Her kan du levere kupongen!

West Ham - Brighton B 3,60 (spillestopp kl 20.40)

Ustabile West Ham fornekter seg ikke. Sterk 2-1 seier borte mot Southampton tredje juledag, og deretter et skuffende 0-2 tap borte mot Burnley lørdag. Men står med fem seire på de sju siste seriekampene og ligger på 11. plass med totalt 27 poeng. Kun to poeng skiller opp til Wolverhampton på 7. plass. Moderate 4-1-5 på de første hjemmekampene. Samir Nasri har sonet ferdig sin dopingutestengelse og kan gjøre en overraskende debut for West Ham onsdag. 

Følg Spillsenteret på Facebook!

West Ham sliter fortsatt med en lang skadeliste. Winston Reid, Manuel Lanzini, Carlos Sanchez, Andriy Yarmolenko, Ryan Fredericks, Jack Wilshere og Javier Hernandez er alle uaktuelle til denne kampen.

 

Lørdag lanserte vi Brighton som dagens beste spill i Premier League hjemme mot Everton til flotte 3,00 i odds og laget skuffet ikke. Vant den kampen 1-0 og bekreftet sin bunnsolide hjemmestyrke. 5-3-2 på de ti første hjemmekampene, men i likhet med fjorårets sesong sliter Brighton betydelig mer på bortebane. Endte på meget svake 2-5-12 på bortebane forrige sesong og har ikke bedre enn 2-1-7 på de ti første bortekampene denne sesongen. Ligger på 13. plass med 25 poeng og har ti poeng ned til nedrykksstreken. Jose Izquierdo er endelig friskmeldt etter en måned på sidelinjen, og også Anthony Knockaert skal være tilbake onsdag.  Førstekeeper Mat Ryan og Alireza Jahanbakhsh er på internasjonalt oppdrag i Asia cup, men ingen av disse var heller med mot Everton.

Brighton vant kun to bortekamper forrige sesong. Den ene var 3-0 borte mot West Ham. Det er verd å legge merke til og West Ham har altså allerede tapt fem hjemmekamper denne sesongen. Borteseier til Brighton til 3,60 i odds må være onsdagens mest interessante outsiderspill i Premier League.

Klikk her for å levere dette spillet