Ikke i eliteserien lenger ...

Ikke i Tippeligaen nå lenger...Erik Huseklepp i duell med Marco Materazzi.

Ikke i Tippeligaen nå lenger...Erik Huseklepp i duell med Marco Materazzi. Foto:

Artikkelen er over 8 år gammel

Han hadde to armer rundt meg hver gang jeg var i nærheten av ham, sier Huseklepp om møtet med Marco Materazzi.

DEL

Bergenseren fikk fikk 20 minutter mot Inter. Kampen mellom bunnlaget Bari og Inter var egentlig et langt gjesp frem til rundt en time var gått.

– Kjedelig at vi tapte. Jeg følte meg bra og følte at jeg kunne fått til noe, sier Huseklepp til BA når vi treffer ham etter kampslutt i Bari.

Inter-trener Leonardo til BA: – Han vil gjøre det bra i Serie A

MED BRANNSEKK I BARI
Da gikk han fortsatt med Brann-sekk på ryggen... På spørsmål fra BA om det er stor forskjell på Kippe og Materazzi, sier lysluggen følgende:

– Det er vel en viss forskjell, ja...

Bari-trener Ventura til BA: - Om han starter neste kamp er som å spørre meg om jeg skal ha sex i kveld

Han var flere ganger i nærkontakt med Inter-stopperen og vendte bort Materazzi flere ganger.

– Han hadde to armer rundt meg hver gang jeg var i nærheten av ham, men hadde jeg fått ballen skulle jeg lurt ham. Jeg angrer på den siste vendingen. Jeg skulle jo skutt, sier Huseklepp til BA.

Marco Materazzi er kjent som spilleren som ble skallet ned i VM-finalen i 2006 av Zinedine Zidane, etter at Materazzi sa noen mildt sagt stygge ord om Zidanes søster.

Han var fornøyd med kampen.

– Det viktigste var at vi vant. Det var tre viktige poeng. Man må gi Bari kred for å ha spilt god fotball. Nå tenker jeg fremover. Vi har et tøft løp foran oss, sier Materazzi om Inters kommende kamper mot Roma, Juventus og Fiorentina til klubbens hjemmesider.

– JEVN KAMP
Baris nummer 22 synes det var en jevn kamp.

– Det er tydelig at det er kvaliteter i laget vårt. Vi bør ha en mulighet til å klare oss. Vi må bare ikke gi opp, slår bergenseren fast.

– Du er vant til Stadion. Hvordan var det å spille i Bari?

– Det var stort trøkk på tribunen. Jeg setter pris på støtten fra fansen.

– Har du fått noen tilbakemeldinger fra lagkamerater og trenerne?

– Ja, det var mange som sa fine ting til meg, men jeg vet jo ikke om det er noe de sier til alle, sier en noe beskjeden Huseklepp til BA.

VARMET OPP
Da andre omgang var i gang, varmet Erik Huseklepp opp foran de 36 121 tilskuerne på stadion. Etter 66. minutter viste TV-bildene Huseklepp ta av seg treningsdrakten mens han fikk instruksjoner av trenerteamet. To minutter senere byttet Huseklepp med Gergely Rudolf.

Overfor BA legger ikke Huseklepp skjul på at det er annerledes å spille i Italia enn Bergen.

– Det er veldig bra stemning på Brann stadion, men det er en viss forskjell på 17.000 og 37.000, sier han til BA.

Ikke før Huseklepp hadde kommet inn på banen gikk Inter i ledelsen med Houssine Kharja.

Bergenseren gjorde seg ikke særlig bemerket før ett minutt før full tid, da han dro av Zanetti og Maicon og fikk lagt inn. Innlegget gikk rett til keeper.

Som italienske kamper flest, ble det fem minutters ekstratid, og Inter økte ledelsen sin til 0-2 etter scoring av Pazzini ett minutt før tiden var ute. Likevel var ikke Inter snauere enn at Sneijder økte ledelsen til 0-3 minuttet etter.

Artikkeltags