Gå til sidens hovedinnhold

Person funnet død i veien – politiet etterlyser bil

Artikkelen er over 8 år gammel

Politiet etterlyser en Toyota personbil etter at en person ble funnet død i veien på Klett sør for Trondheim.

– Vi fikk inn melding via AMK-sentralen om at det lå en død mann i veien ved Nypvang skole. Nødetatene rykket ut og fant vedkommende der, forteller operasjonsleder Leif Berglund i Sør-Trøndelag politidistrikt til NTB.

Natt til fredag opplyser politiet at de ønsker å komme i kontakt med føreren av en Toyota RAV4, 2001-2006-modell i forbindelse med ulykken.

Berglund sier observasjoner på stedet tilsier at det har vært en påkjørsel, men at de ikke har fått tak i noen bilfører.

– Vi ber derfor folk melde fra til oss om de ser en bil med skader i fronten eller en sjåfør som oppfører seg unormalt, sier Berglund. Han sier politiet ikke vet nøyaktig når påkjørselen fant sted, men at de fikk melding om den døde mannen klokken 21.41 og at de er interessert i observasjoner gjort i de to foregående timene.

Spesielt gjelder dette vitner som har vært i området rundt Nypan skole mellom klokken 19 og 20 torsdag kveld.

– Vi har foreløpig ingen informasjon om eventuelle vitner til denne ulykken, men setter nå inn ressurser på å gjennomføre tekniske undersøkelser og avhør, legger operasjonslederen til. Han kan foreløpig ikke gi flere opplysninger om avdøde.

Politiets etterforskere er i ferd med å gå gjennom tips fra publikum. Overvåkingsvideoer fra bomstasjonene i området skal også gjennomgås.