– Det blir utrolig interessant. Jeg har mye erfaring med media og sponsorsalg. Jeg har et navn som kan gjøre det enklere å åpne dører, sier Finn Christian Jagge til BA.no.

ALVOR: Seher.no skriver i dag at den tidligere alpinisten hans kone Trine-Lise og resten av familien, har de siste månedene vært offer for både draps- og kidnappingstrusler. Konen er sjef i firmaet IM International, som startet nettstedet iam.no, hvor det er mulig å søke i persondata for Norges befolkning Det er grunn til å tro at truslene har sammenheng med dette.

– Det har vært et veldig trykk utenfra i det siste. Det som bekymrer meg mest er at barna blir dratt inn her, sier Jagge til ukebladets nettside.

Nå har Jagge fått helt andre ting å tenke på.

AVLASTING: I dag er det en drøy uke siden han fikk jobben som direktør for forretningsutvikling i det lille, voksende mobilselskapet Ludo Mobil.

For Idar Vollviks nye hjertebarn skal han i første rekke være et mellomledd mellom bedrifter og det studentdrevne Ludorådet.

– Jeg skal samtidig avlaste Idar fra arbeidsoppgaver knyttet til PR, media og andre praktiske ting.

KREATIV KRAFT: Foruten å figurere på danseparketten i TV2-serien «Skal vi danse» i 2007, har Finken jobbet i ulike eventselskap de seneste årene. Den viktigste utfordringen han ser for seg i sin nye jobb, er å tenke innovativt.

– Det er viktig å være idérik og komme på nye ting, sier den tidligere proffalpinisten.

– Finn Christian er en strukturert person med et stort hjerte. Han er omsorgsfull i det han gjør og han har en lidenskap vi trenger, sier Idar Vollvik om sin nye kollega.