Geskjeften har virkelig skutt fart for 27-åringen, som BA omtale i forrige uke.

Fredag for en uke siden solgte Tord Brudvik kjøkken for en million kroner. De seneste to ukene har han til sammen solgt for to millioner kroner.

– I løpet av tre måneder har jeg solgt det dobbelte av hva jeg hadde regnet med å selge på syv måneder. Jeg har budsjettert med å selge et kjøkken hver tredje dag. Når det går 12 kjøkken på en dag, som det gjorde på fredag, er det klart at det er kjempegøy å jobbe med dette, sier han.

Hjelp i nettverk
Nå er han i budrunde på et større prosjekt som kan føre til salg av ytterligere 35 kjøkken.

Foreløpig betjener han alle kundene selv, men nå vurderer han å ta inn en ekstrahjelp i perioder med mye kunder i lokalene.

Brudvik mener han har mye å takke Ulstein gründerforum for.

– Hadde jeg ikke vært med i gründerforumet, ville jeg ikke solgt så mye. Nettverket der har virkelig fått fart på salget, det er det ingen tvil om, sier han.

Idealgründer
Tone Ulstein, som leder forumet, via bedriftsrådgivningsselskapet Consis Bergen Vekst og Utvikling, mener Brudvik langt på vei passer til beskrivelsen av en idealgründer. For å oppnå suksess må en gründer har sterk vilje, mye energi og utholdenhet. I tillegg må idealgründeren være en ener på sitt felt og alltid tenke på å videreutvikle produktet.

– Tord har alle disse egenskapene, sier Ulstein.