Svarte fremtidige studenter

Spør utdanningsinstitusjonene i Bergen om det du lurer på om høyere utdanning. (Illustrasjonsbilde).

Spør utdanningsinstitusjonene i Bergen om det du lurer på om høyere utdanning. (Illustrasjonsbilde). Foto:

Artikkelen er over 7 år gammel

Utdanningsinstitusjonene i Bergen i nettmøte.

DEL

Nærmere 60 spørsmål kom inn til nettmøte. Les spørsmål og svar under. Fremdeles vil det bli lagt inn svar utover kvelden.

15. april er søknadsfristen til høyere utdanning.

Er det mulig å studere til å bli ingeniør på deltid? Jeg vil bli sosionom, hva må til? Dette er et par av de mange spørsmålene som kom inn. En del ville også vite mer om hvordan det er å være student?.

LES SPØRSMÅL OG SVAR LENGER NEDE PÅ SIDEN

Gjennom samarbeidsprosjektet Utdanning i Bergen samkoordinerer de høyere utdanningsinstitusjonene i Bergen, Bergen Kommune, Bergen Næringsråd, Hordaland Fylkeskommune og Studentsamskipnaden i Bergen sine rekrutteringstiltak.

Du kan også til enhver tid ta kontakt med veiledere ved utdanningsinstitusjonene, enten per e-post eller telefon, for å få svar på dine spørsmål.

Kontaktinfo til utdanningsinstitusjoner:

På nettsiden til Utdanning i Bergen får du en oversikt over alle studentorganisasjonene, hva som skjer i studentkulturen, studentvelferd, studentrabatter, utdanningstilbud, og mye mer.

Utdanning i Bergen arrangerer også, som en del av å bidra til at Bergen er det beste stedet å studere, flere subsidierte turer for studentene. Se en oversikt her.

STILL SPØRSMÅL NÅ:

Laster nettmøte...

Artikkeltags