Gå til sidens hovedinnhold

Juventus har en hysterisk god hjemmestatistikk

Artikkelen er over 2 år gammel

Juventus har kun tapt tre av de siste 114 Serie A-kampene på hjemmebane. Vi tror de taper lørdagens toppkamp mot Napoli heller.

Oddstips

Spillsenterets øvrige lørdagsmeny:

Oddstips Premier League: Historien gjentar seg for Liverpool

Oddstips Premier League: Bortemarerittet fortsetter for United

Omtale Premier League: Alt du trenger å vite før Burnley - Liverpool

Lørdagskupongen: Manchester City trykker pedalen i bånn

Oddstips Serie A: Juventus har en hysterisk god hjemmestatistikk

Oddstips Premier League: Ingen dans på roser for Steve Bruce

Champions League: Her er alle overgangene hos Champions League-lagene

Eurojackpot: Får ikke tak i vinneren av 24 millioner

Lotto: 29 millioner i vanlig Lotto - hva er egentlig en gulltrekning?

V75 ForusNydelig millionomgang i V75

V5 Gøteborg galoppLopez er til å stole på

Lørdagens langoddsprogram inneholder sju kamper fra Premier League. Her hjemme spilles det en kamp i Eliteserien og to kamper i OBOS-ligaen og det er naturligvis en rekke kamper i både PostNord-ligaen og Norsk Tipping-serien. I tillegg er det full serierunde i Championship, League One og League Two. Ellers spilles det også kamper i La Liga, Bundesliga, Ligue 1 og i Serie A møtes sist sesongs seriemester og serietoer, Juventus og Napoli til en durabelig duell i Torino.

Bli med i Gulltrekning i Lotto med 29 millioner i potten. Lever kupongen her før lørdag klokken 1800.

Juventus - Napoli (Pause/fulltid dobbel) U/H - 4,75 i odds (spillestopp kl. 2040)

Klikk på denne lenken for å levere dette tipset

Allerede i andre serierunde barker to av favorittene til å vinne The Scudetto sammen.

Begge lagene vant sine respektive kamper i seriestarten. Juventus so Parma 1-0 på bortebane, mens Napoli og Fiorentina laget målfest i Firenze i en kamp Napoli til slutt vant 4-3.

Den store snakkisen før storkampen er fraværet av den tidligere Napoli-treneren Maurizio Sarri, som må vente på sin debut som Juventus-manager etter en kraftig lungebetennelse. Vil de regjerende mesterne få problemer uten ham på sidelinjen? Jeg tror ikke det.

Juventus spilte Max Allegri-fotball i forrige helgs 1-0-seier mot Parma. De slapp nesten ikke Parma til sjanser, og det er den typen defensiv soliditet som vi ikke forbinder med Sarri. Det er heller ikke en midtbane med Blaise Matuidi og Sami Khedira. Juve vil bli satt skikkelig på prøve når de møter Napoli.

Nå kan du skrape Flax-lodd her!

Carlo Ancelotti opplevde en thriller i den første kampen denne sesongen, hvor laget hans slo Fiorentina 4-3. Det var en kamp som viste at det sterke forsvaret til Napoli ennå ikke fått det til fungere skikkelig.

Situasjonen blir ikke bedre av de møter et Juve-lag som scoret 39 ganger på hjemmebane sist sesong. Det gir et snitt på over to mål per kamp.

Hjemmelaget har Douglas Costa, som virker å være tilbake på sitt beste, Cristiano Ronaldo er alltid en trussel og nå har de også begynt å bruke Gonzalo Higuain offensivt. Det siste er dårlig nytt for Napoli. Argentineren har nemlig en vanvittig statistikk mot gamleklubben sin. Han har scoret fem mål på seks kamper mot Napoli etter at han kom til Juventus.

Napoli har også et meget godt lag offensivt. Det viste de sist helg da de scoret fire ganger på bortebane mot Fiorentina.

Jeg venter en åpen kamp i Torino. Napoli har scoret 23 ganger på de ni siste bortekampene i Serie A. Den formen er vanskelig å se bort fra, og det gjør at det kan komme mål begge veier i denne matchen.

Sist sesong ledet ikke Juventus til pause på hjemmebane mot noen av de tre lagene som pustet dem i nakken. Det sto uavgjort mot Napoli (1-1) og Inter (0-0), og de lå under 0-1 mot Atalanta, men mot Atalanta hadde de allerede vunnet Serie A.

Juventus har vunnet fem av de seks siste hjemmekampene mot Napoli, og i fire av de fem siste kampene mellom Juve og Napoli i Torino har det stått uavgjort til pause.

Denne statistikken forteller meg at det også kan bli en jevn første omgang lørdag, men at Juve avgjør matchen i annen omgang. Oddsen på pause/fulltid U/B er flotte 4,75.

Kommentarer til denne saken